Sponsorer

Vår fiskare kontaktades av en man på KIK efter att de först etablerat kontakt via Grindr. På Grindr kallade mannen sig avrunkaren.

Kontakten på KIK startade klockan 19.55.
När mannen fick information om att den han pratade med var 14 år så ville han snabbt avsluta kontakten på KIK men istället fortsätta prata via Snapchat.

På Snapchat hade han ställt in så att loggarna skulle raderas direkt efter visning. Vår fiskare fick alltså vara mycket snabb med att spara loggarna innan de försvann.
20.38 alltså ca 40 minuter efter att mannen fick veta att han pratar med ett barn så ber han barnet att skicka en bild på sitt könsorgan.

När vi kontrollerade identitet på de bilder som vi fått ta del av så fick vi två resultat. Den ena bilden på mannen var från en kidnappning under en bröllopsfest i Malmö 2012 och den andra bilden från en skottskada efter ett misslyckat rånförsök från 2010.
På båda bilderna var mannen klädd i polisuniform.

Vi bestämde träff på Stortorget i Malmö klockan 21.25. Mannen och barnet skulle köra iväg i bil från platsen till en mörk och undanskymd plats.
När vi kom till platsen körde en polisbil runt torget, sedan kom ännu en från andra hållet.
Mannen som precis skrivit att han var framme på platsen fick kalla fötter samtidigt som polisen körde runt torget. Alltså slutade han svara.

Konversation med fiskare när mannen tystnade

För att få veta om det verkligen var herren i uniform bakom kontot som ville träffa ett barn så registrerade vi ett nytt konto.
Vi ville inte göra honom nervös eller misstänksam, alltså registrerade vi upp ett konto med en ung kille, dock i laglig ålder.
45 minuter efter etablerad kontakt, exakt klockan 00.06 klev mannen innanför dörrarna på hotellet.
När han fick syn på mig bakom en stolpe fick han bråttom ut och sprang all världens väg.

Polisen har idag visat stort engagemang i frågan rörande den kollega som var ute i märkliga ärenden igår kväll.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

65 thoughts on “Polisgäddan (Napp #208) Malmö

 1. Bravo Dumpen ! Pedofiler finns i alla yrkesgrupper men va fan. Tank om man kontaktar polisen for ens son varit utsatt for en pedofil och hamnar hos denna avart!

  1. Det måste ju vara vilken förälders som helst värsta mardröm. Polisen ska ju stå för lag och ordning i samhället. Barn ska kunna lita på polisen ifall dom blir utsatta eller går vilse.

  1. Ännu en polis…ni fiskade ju upp en sådan för inte alltför länge sedan – vill jag minnas. Dessa monster finns verkligen i de flesta yrkesgrupper, men man hade ändå hoppats att det var annorlunda med de som jobbar inom rättsväsendet.

 2. Kom ihåg att de allra flesta poliser gör ett fantastiskt jobb, men givetvis finns det äckelgäddor i alla vrår av samhället

 3. Fy 17, finns det verkligen INGA gränser?? Man tappar tron på det här samhället när t.o.m poliskåren består av iaf en pederast, bläää.

 4. Detta blir bara värre och värre.
  Och värre lär de bli.
  Vi kan alltså inte lita på någon jä_el längre.
  Detta visar hur många pedofiler vi har omkring oss.
  Dumpen, ni är skänkta från ovan ❤️, vilket gudomligt jobb ni gör.

 5. Läskigt alltid! Men spec när det är en polis som samhället och barn ska kunna lita på 😢Vad ska man säga till sina barn? ”Poliser kan du känna dig trygg hos och lita på” Nja! Tack Dumpen för Allt ni gör. Swishar nu!

 6. Varför blir man ens polis när man inte kan stå för de väldigt enkla värderingar som polisen står för? I sitt jobb skyddar han barn för att sedan vilja våldta de…

  1. Varför blir pedofiler lärare,jo av samma anledning som poliser ,då kommer man närmare barn i utsatta lägen,och kan grooma lättare .

 7. Fy fan alltså. Tänk de barn som är utsatta och som tänker vända sig till polisen nu efter denna vetskap. Det skapar ju extra trauma. Vidrigt.

 8. Springer snabbt iväg för å va ”oskyldig” hur svårt är det att hålla dig till lagligt polisen?? Du som ska hjälpa våra barn som råkar illa ut inte konstigt vissa barn fortsätter råka illa ut när såna här poliser sitter vid spakarna.

  Även fast 15 i Sverige är lagligt tycker jag taktiskt den åldern är äcklig å dejta med om du är vuxen.. i Kalifornien ligger gränsen på 18..

  1. Juridiskt sett så är väl alla barn fram till att barnet har fyllt 18 år så kan förstå hur dom tänker borta i Kalifornien. Sen att barn blir straffmyndig vid 15 och får börja köra bil, övningsköra redan vid 16 år. Det är ju för att barnet håller på att bli vuxen men ändå inte är det förrän vid fyllda 18 år.

   Då borde det väl ändå vara högst rimligt att det blir straffbart med att söka kontakt med barn överhuvudtaget om Sverige införde en sådan lag för att skydda just barn och ungdomar under 18 år.

   Även där finns det mycket att jobba med juridiskt för att skydda minderåriga barn som det faktiskt är när man är under 18 år och fortfarande är barn.

 9. Men vad I h…….
  På riktigt? En polis…
  Nu fick jag ont i magen… 😢
  Detta är riktigt illa!
  Så jäkla grymt jobbat! Sara, du äger!
  En eloge till er alla givetvis. Men lite extra till Sara nu.

 10. Stöttar er till 💯 👊

  Att ni lyckas va så vuxliga vid dessa konfrontationer är hatten av till er vilket gör det möjligt till fortsatt arbete. Jag är så jävla stolt över er ❤️💯

 11. Tack än en gång, bästa Sara och Patrik!!!

  Så hittils är lite under 2% av de konfronterade gäddorna poliser.
  Fy farao. Lagens väktare utan egen moral.
  Hoppas att folk vaknar upp och att det snart sker drastiska ändringar tamejfan överallt, i alla brancher, rättsligt!!, inom idrott och skola, på nätet, överallt!
  Nu får det räcka med detta menlösa daltande. Dags att politikerna gör det dem skall!

 12. Varför har ni avpublicerat pedofilen som hade varit manager till (Borttaget av Admin) och hjälpt till med (Borttaget av Admin) företagsstruktur samt sitter i samma styrelse som (Borttaget av Admin) fru i ett bolag? Varför har ni tagit bort både konfrontationen samt den publicering som kom dagen efter? Ni har ju lovat att aldrig avpublicera. Ni har brutit ert löfte. Varför?

  1. Hej Kurt! Vi har inte avpublicerat denna gädda. Du kanske behöver rensa cachen i din webbläsare? Gör det och testa kolla på gäddorna igen. Ha en fin dag hälsar Katta Admin

   1. Jag har testat med webbläsarna, Chrome och Edge i OS Windows samt Safari på en Iphone. Mina webbläsare är alla inställda på att radera cookies och cache när webbläsarna stängs ner förutom för för väl utvalda sidor där jag alltid vill vara inloggad, exempelvis email, svd osv. Dumpen är inte tillagd i en sådan lista. Jag har även gått in på dumpen.se och tryckt ned Ctrl+F5 vilket specifikt raderar cache och cookies för dumpen.se. Oraderade cache gör inte obrukbara länkar brukbara. Länkarna är dessutom borttagna från flera ställen avseende den gäddan. Man kan inte hitta gäddan genom att från er index-sida använda page-bytena vid ”1234…next”. Man kan inte heller hitta den gäddan vid ”hall of shame” och page-bytena vid ”1234…next”. Så det där är inget annat än ett medvetet val. Jag har letat efter honom ända till oktober månad, trots att jag vet att gäddan blev publicerad efter nyår. Ni har avpublicerat den gäddan.
    (Borttaget av Admin då denna text bryter mot Dumpens regler för kommentarer)

    Svar direkt: vi har inte avpublicerat gäddan. Här har du en direktlänk. Ha en fin dag hälsar Katta Admin
    https://dumpen.se/2023/03/08/23257/

 13. Förhoppningsvis har han fått mer än ett kris-snack” med chefen
  Han ska absolut inte arbeta som polis mer.

 14. Frågan är om man kan lita på nån överhuvudtaget? Vi minns ju kapten Klänning, som gömde sig bakom sin kamp. Kanske är det så att Dumpen också innehåller skummisar.

  Litar icke på någon, tack vare Dumpen.

  1. Klart man inte kan lita på någon men dumpen arbetar iaf mot en förändring och har säkert väldig koll på dom som är med i organsationen: tror jag hörde i en podd att dom uteslutit en för dom vart misstänksamma, så absolut. Bra att inte lita på någon när det gäller sånt här men samtidigt kan man ju inte bli helt frånvänd och tro att vartenda en har denna störning

 15. Vilken totalt gränslös typ! Och så är han polis 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 Detta är en snackis i Malmö kan ni tro, total skandal.

 16. Hej,
  Verkar som gädda 192-195 inte finns längre att gå in på. Har rensat cache och även testat annan webläsare men utan resultat. Man ser glappet på sida 3 och 4. Tack förövrigt med det fantastiska arbetet ni gör.

   1. Det är helt klart nåt strul med Hall of Shame-sidorna som gör att 194–200 saknas. Testat med olika webbläsare. Du kanske ser dem eftersom du är inloggad som admin?

    1. Jättekonstigt, jag ser alla gäddorna både som utloggad och i ett inkognitofönster (testade nyss båda sätten) Hälsningar Katta Admin

 17. Fick ont i magen av att se lagens väktare fast i gäddnätet. Visserligen visste jag redan att de fanns överallt oavsett etnicitet religiös tillhörighet social status yrke eller inkomst, men att få det bevisat på det här uppenbara sättet känns inte bra. Undrar vilket bemötande ett ungt brottsoffer eller ung misstänkt får av denna polisassistent? Det känns jobbigt att man ens behöver fundera på sådant… Tycker synd om inte bara de pojkar han säkerligen redan har fiskat upp innan han torskade (!), utan även hans poliskollegor som nog redan nu fått reda på vilken gris de har i sina led.

  Säg ajöss till den karriären!

 18. En skam – oavsett yrkesval ! Men uniformerad och polis det är en nivå till på något sätt .. Fy Fan så vidrigt ! Hoppas han är avsatt som polis i detta nu !

 19. Ännu en äckelgädda uppdragen. Blir inte detta ett ärende för internutredningen så vet jag inte.

 20. Och så skriver han ”kan ses och köra iväg i bilen, det har funkat bra innan” 😱 alltså är det verkligen inte första gången han gjort detta!! Hur kan det bara få fortsätta?

 21. Tänkte på LOST BOY dokumentären jag såg här om dagen, med den norska polisen och nu dök en svensk polis upp. Ni gör ett grymt jobb Dumpen!!!

 22. Hoppas på att han förlorar jobbet & polisbrickan för all framtid.
  Om inte så är det något allvarligt fel !
  Ni borde borde ha en karta på eran hemsida som visar vart ni fångat in alla gäddor ?
  Glad att ni finns till och hoppas på att ni växer som organisation så fler kan fångas in

  Svar direkt: det finns en sådan karta som du frågar efter. Du hittar den i vår Facebookgrupp och på vårt Instagramkonto. Ha en fin dag hälsar Katta Admin

 23. Trodde först det var ett dåligt aprilskämt när jag läste att det var en polis!

 24. Riktigt tråkigt att se jobbat med Herren under kravallerna syns ju tyvärr inte på utsidan vem som har sjuka dragningar bra jobbat patrik å sara å övriga dumpen temat ni är värda guld och gröna skogar ❤️

 25. Alltså jag kan ju inte hjälpa att jag undrar vad polisbilarna gjorde där? Satt han i en polisbil och så en kollega som kollade läget och spanade i den andra? Jag menar, ert arbete börjar ju bli ganska känt nu….

 26. Nämen va i hela friden (hade velat skriva fulare ord)😡
  Det blir bara värre och värre☝️
  OM inte samhället , staten , myndigheter kliver in snart och skapar mer resurser (pengar) så DUMPEN kan öka i antal (minst 100 p till) så kommer våra barn växa upp och kosta dom miljarder att rehabilitera 🤦‍♀️
  Jag blir helt matt av detta…

 27. Reagerade också på att han skrev att ”det gått bra i bilen tidigare”. Alltså inte första ggn.😢

 28. Jag har två barn och känner mig skyldig att hjälpa till även om jag inte kan bidra med mycket nu så ska jag bidra med det jag kan, men jag lovar om ni fortsätter med detta fantastiska jobb så blir det månatlig bidrag.
  Ang jobbet / ansvaret ni åtagit er så är det utan motstycke och tycker att det är rättvis att alla vuxna som angriper sig på barn de gör samhället och mänskligheten en stor tjänst om de tar livet av sig.
  Jag tycker att alla i samhället alla i Sverige bör stå bakom er. hjälpa er och bira med det de kan.

 29. Något som slår mig är hur korkade dom är, du chattar med ”ett barn” men i själva verket så är det dessa underbara människor. Alla bör ju känna till dumpen

 30. Jävligt tråkigt att en så snygg man letar småpojkar, han har troligtvis själv blivit sexuellt utnyttjad som barn men det är inget försvar.
  Dock så är det så att barn som blir utnyttjade får själva som vuxen allt som oftast en snedvriden syn på sexualiteten och försöker dämpa det genom att utnyttja minderåriga.
  Jag vet det själv då även jag blev sexuellt utnyttjad när jag var i 10 års åldern.
  Hade jag inte blivit utnyttjad så hade jag själv kunnat få bestämma min sexualitet.

  1. Magnus, finns inget sådant samband som du påstår. Pedofili är en störning och har inget med att ha blivit utsatt att göra. Sen kan det vara så att personer med störningen blivit utsatta men det är inte anledningen till att de utsätter andra. Get your facts straight!

 31. ”…tråkigt att en så snygg man letar småpokjar”!?! Vad tusan spelar det för roll hur förövaren ser ut?! Menar du att det tragiska är att en pedofil är snygg, inte att han vill våldta barn?

  Och nej, du har fel i att det generellt är så att förövare själva har utsatts för övergrepp som barn. Kan rekommendera dig att lyssna på ett mkt informativt avsnitt av Dumpen-podden, ”Faktaspäckat specialavsnitt”, med psykoterapeut verksam från WONSA (World Of No Sexual Abuse). WONSA driver Sveriges enda specialistklinik för traumabehandling av sexualbrottsoffer.

 32. Ni är helt fantastiska Sara & Patrik, ni alla på Dumpen!!🙌💫 Jag är så -j-a tacksam❤️🙏🏻 för att ni finns och för allt det otroliga arbete ni gjort & fortsätter att göra.⭐️
  Många kramar till er🙂

 33. Undra hur Sveriges pedofili-nätverk brett ut sig om Dumpen inte fanns!!
  Stort tack. Som den första kommentaren sa… Tänk att anmäla en förövare för detta äckel, som ska vakta lagen och skydda medborgare……………. Fyfan!

 34. Fy fan.Värst är väl dom som gömmer sej mitt framför ögonen på folk..i skydd av sin uniform

 35. Fantastiskt bra jobbat av er på Dumpen, en polis. Man blir mörkrädd, kommer nog aldrig kunna se polisen generellt som ”laglydig” något mer. Det finns tydligen flera ”Kapten klänning” varianter i vårt land, denne var också polis och övergrepp var ju även dennes specialitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *