Sponsorer

Två av våra virtuella barn träffade TomVBG i en grupp för unga. Den ena flickan är 13 och den andra 14. I gruppen kallades han papi. De höll på och snackade ett bra tag fram och tillbaka ett tag men gick över till privat chat såsmåningom. Tom var mest intresserad av att sitta online och sexchatta med barn.

De pratade fram och tillbaka om att träffas och till slut blev det så, men det blev varken fika eller inköp av cider som han hade planerat med barnet.
Istället blev det en rad dumma förklaringar.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

25 thoughts on “TomVBG (Napp #207) Kungsbacka

 1. Tack för det ni gör! Som mamma till två döttrar skrämmer detta mig något enormt, och att man verkligen inte vet vad som sker där inne i hjärnorna på människor. Dom kan ju se ut hur som helst!!

  Denna man verkade inte bry sig speciellt mycket men jag hoppas han söker hjälp eller spärras in. Tack för ni skämmer ut dessa människor!!

 2. Hans reaktion är ”osis att åka fast”…
  Så nonchalant och helt obrydd ….påstår sig ska ”lägga av”,,,
  Han har själv egna barn på 15, 25 och 27 och ska träffa en på 13 år och en på 14 år att våldta.

 3. TÄNK att det finns en kvinna vid hans sida, som förmodligen inte vet vilken sjuk jävel hon delar säng med! En kvinna som skaffat barn med honom och litat på att han älskar och skyddar dem med sitt liv. Vilken fruktansvärd mardröm, att få veta att pappan är gränslös och tänder på barn!

  Alla peddon som agerar på sin störning är vidriga och hänsynslösa, de har inte valt att drabbas av störningen – men det är ett aktivt VAL att agera på den! Det finns inga godtagbara förklaringar till att utsätta barn, en vuxen ska veta att det är fel. En pappa ska förstå att ingen 13 årig flicka vill vara en del av hans sjuka fantasier, han ska veta att det är ett självskadebeteende. Han ska förstå att någonting gått sååå fel och att hon måste skyddas från män som vill utnyttja hennes önskan att straffa sig själv. När det dessutom är en pappa till TRE barn, så undrar man ju om han varit lika hänsynslös mot dem och deras rätt till sin enda barndom? Jag mår illa av att det finns så många vuxna äckel, som är beredda att förstöra barns liv för att fånutlopp för sina sjuka lustar!!! 🤮

 4. Redan när jag var liten så var det män som sökte efter barn på internet sidor och chattar och detta var för runt 20år sedan!!
  Varför ska det ta så lång tid att komma ikapp med detta problem?

  1. Frida pedofili har alltid funnits! När internet kom så var det ju bara enklare för dom så såklart har peddos sökt barn ända sedan dag ett när internet blev tillgängligt på ett sånt sätt att dom kunde nå barn.

   Något man måste inse (tyvärr) är att dessa speciellt män men några få kvinnor med, med denna störning kommer alltid begå dessa brott.

   Jag tror dock att vissa som lider av denna störning inte vågar begå brott eller kontakta speciellt när dumpen finns eller hårdare straff sätts in! Jag tror att Sveriges sätt att hantera pedofili har gjort att peddos känt det är fritt fram..

   En annan sak är att ni föräldrar har ansvar!! När jag var 11-12 visade jag mig själv i webcamera för män i alla möjliga åldrar, jag ville ju inte vara med dessa män men jag hade ett bekräftelsebehov jag ville höra att jag var söt!

   Vart var mina föräldrar när det skedde kan man undra? Dom hade ingen diskussion alls med mig om vilka sidor eller vilka jag borde prata med, föräldrar har ett ansvar att sätta restriktioner och kolla vart deras barn hänger på för sidor m.m, speciellt under 16 år.

   Jag förstår att barn kan ändå hitta sätt att i smyg prata med en vuxen man till exempel även om man kontrollerar men då minskar man risken och den minskande risken kan betyda mycket i det stora hela när det gäller att skydda sitt barn

   1. Så rätt såå.
    Vart är föräldrarna i allt detta, dom bär de stora ansvaret genom att ge barnet en mobil och låta dom vara på sociala medier. De är banne mig inte samhällets fel, samhället ger inga barn mobil telefoner.
    Skärp er föräldrar, ge dom inga mobiler innan 15. Om ni gör de så ha sten koll på deras mobiler, den rätten har ni som föräldrar.
    Man kan inte ge världen våra barn.
    Vi kan inte bara skylla allt på samhället och dess lagar trots att lagen är uppåt väggarna.
    Föräldrar måste vakna och inse och inte bara sitta här å spy galla.

 5. Meddelande till dumpen.
  (Borttaget av Admin som tackar för informationen och önskar en fin helg)

 6. ”Jag har bara chattat” ”vad är det för fel med att ta en fika” Ursäkt på ursäkt… denna man förstår nog fortfarande inte hur fel det är att söka sig till barn i sexuellt syfte.

 7. Rekord i antal leenden och flinanden. De flesta gånger på grund av ignorans, att han inte bryr sig ett skvatt om vad ni säger till honom, och övriga gånger så log han igenkännande när ni beskrev hans kriminella beteenden.

  (Borttaget av Admin)

 8. Men herregud! Han säger att han bara är skyldigt till att ha chattat- Glöm inte det viktigaste- vad f*n gör han där?! Jo, han tar just NÄSTA steg i att gå från ”bara chatta” till att faktiskt begå de fysiska övergreppen. Tycker ni lät honom komma för lindrigt undan med detta. (Men annars BRA JOBBAT som vanligt.)

  1. Precis när man faktiskt dyker upp på mötesplats har det passerat att bara ”chatta” och att träffa och fika ett barn borde kunna räknas inom grooming för hans mål hade ju inte sannolikt bara varit fika.. 😞

 9. Hans aggressiva attityd gör det värre. ”Det är väl inte förbjudet att fika” tror han verkligen folk som ser den videon kommer tro att hane enda mål var att fika med en 14 åring? 🙂

  Dessutom så skrev han att han ville mysa så det fallerar ju oavsett.. har en dotter som är 15 och söker nån ett år yngre 🤷

  Den andra snubben som är okej med att ett barn kallar hans fru/tjej för en tant, hoppas hon kan få reda på detta så att hon kan hitta bättre ❤️

 10. Han kommer aldrig söka hjälp, för han vill inte ha hjälp han vill ha ett barn i säng och det kan han uppenbart gå långt för.

  Svårt att tro att detta var första gången han träffade ett barn för att ha sex. Att bara befinna sig på en utsedd plats för att ”fika” med ett barn för att ”pussas och kramas” i syfte att sedan uppfylla hans vidriga fantasier. Mina tankar går till hans nära och kära som aldrig kommer att kunna se honom i ögonen igen samt och till alla barn där ute som råkar ut för män med samma intentioner som ”pappi”.

 11. Alltså kolla skräcken i blicken 1:19 när han inser att dem har alla chattloggar

 12. Så himla trött på dessa peddos med deras ursäkt hit och dit ! mina tidigare tankar om att det finns tusen tals av dom här i Sverige blir alltmera starkare ju fler DUMPEN fyller på deras hall of shame lista.
  Hoppas alla partier kan samsas om att vilja ändra lagen för brott i den här kategorin ??
  Sen kan jag inte direkt hålla med den tråkiga komikern Betnérs gamla uttalande om att ( Sverige har aldrig varit tryggare ) stämmer då eller nu.
  Kämpa på med ert viktiga arbete , för skillnad gör ni och mer kommer !

 13. Ännu en ”snäll och förstående” pedofil, så förstående och klok att han tycker att hon ska vara försiktig. Han vet exakt hur han ska prata, för att få som han vill, så jävla patetiskt.
  Står och flinar och tror först att han kommer undan, men han önskade nog att en lucka öppnades under hans fötter.
  Men det är bara att ta konsekvenserna av sitt handlande. Barnen är viktigast.

  1. Ja så snäll och förstående när han skriver att hon ska anmäla sin fosterpappa för övergrepp…och så är han ute efter samma själv. Spyr på dessa vidriga män som utnyttjar barn. Tack igen, Dumpen, ni gör ett otroligt jobb!

 14. Han sitter o glor på porr + tjattar med barn mellan varven. Han kommer aldrig söka hjälp, han är ute på nätet så fort han kommer hem igen ! Garanterat .

 15. Haha älskar hans logik när han påstår att ni tagit fel person.
  Sara radar upp de saker han skulle göra med barnet:
  ”Du ska duscha med henne” = *Ingen reaktion*
  ”Du ska raka henne” = ”RAKA HENNE? Nej då har ni tagit fel!”

  Han menar då att det finns en annan pedofil som skulle både duscha OCH raka ett barn. Därför har ni tagit fel jag skulle enbart duscha med henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *