Sponsorer

Patrik och Sara-

Du har precis gått in på en av svenska webbens otäckaste öppna hemsidor. Innehållet kommer garanterat att framkalla en hel del obehagskänslor. Vi som håller på med projekt Dumpen har engagerat oss i att visa den vidriga baksidan av den värld där våra barn betraktas som sexobjekt.

I kategorin ”verkligheten för överlevare” beskriver våra utsatta följare hur deras uppväxt sett ut och vilka konsekvenser övergreppen fört med sig. Kategorin är ett arkiv som fylls på varje dag. Vill du berätta din historia så kan du skicka in den i mail till [email protected] så fixar två av våra eldsjälar detta.

I kategorin ”videos från peddofiske” så publicerar vi konfrontationer med individer som varit ute på nätet och på ett eller annat sätt engagerat sig i sökande efter barn i sexuellt syfte.

Vi har publicerat ett antal artiklar med individer som kontaktat våra fiskare för att etablera en sexuell kontakt. Fiskarna är vuxna människor som utger sig för att vara barn och på så sätt blir kontaktade av människor som visar sexuellt intresse för dem.

Vi lägger upp grova chatloggar som individerna fört med de som de tror är barn. Orsaken är enkel. Vi vill visa verkligheten, så som den faktiskt ser ut för många av våra barn. Vi är många som sitter och fiskar, och de karaktärer som vi spelar har olika livssituation och approach gentemot de som söker efter dem.

Vi har lilla tuffa Emilia, vars mamma är alkoholiserad och har svårt med språket. Emilia pendlar på gränsen till omhändertagande hela tiden, och säljer sin kropp för cigaretter eller en ny vinterjacka. Vi har Ida som rider på fritiden. Ida är blyg och rodnar med sina smileys när hon får se ett könsorgan. Vi har romantiska Beatrice som drömmer om en relation och blir jätteglad när hon blir erbjuden förlovningsring. Vi har lille Adam som gärna klär sig i tjejkläder. Fräck som en liten lus bestämmer han träff på de mest konstiga ställen med individer som vill förgripa sig på honom.

Alla karaktärerna attraherar olika typer av individer, och varje gång som ni ser en lastbilschaufför så kan man vara ganska säker på att det är Beatrice som varit framme. När man ser någon som står och skäms med fickorna fulla av cigarettpaket och energidryck så kan man vara lika säker på att det är Emilia som varit ute och fiskat. Barnen speglar riktiga barn, och nej.. Ett barn som mår bra erbjuder inte sin kropp för cigg och energidryck, men det finns gott om barn som inte slagit rot och vars självdestruktiva beteende med råge överskrider vad som kan anses bra för någon.

Vissa som vi möter upp visar intresse för mindre barn. Vad vi gör för att få tag på dem är att utge oss för att vara pedofiler för att infiltrera grupper som engagerar sig i övergrepp av barn. För att exponera den bisarra del av verkligheten som endast de som faktiskt ägnar sig åt övergrepp ser till vardags så krävs det att vi utger oss för att vara likasinnade. Detta är alltså inte innehåll som man stöter på online utan att faktiskt borra sig in för att få ta del av.

Innehållet på sajten är alltså så rått och brutalt som någonting kan bli. Sidan visar den otäcka sida av verkligheten som vi vuxna till vardags är förskonade från. Orsaken till varför vi gör detta är otvivelaktigt för att exponera ett samhällsproblem som kostar liv och psykisk hälsa för väldigt många av våra barn. Vill vi inte att verkligheten ska se ut som den gör på Dumpen så gäller det att vi alla kämpar med näbbar och klor mot den grundproblematik som gör att situationen faktiskt ser ut som den gör.

Polisanmäler ni?

Ja, i de fall där det finns någonting att anmäla. Det är dock inget lagbrott att söka efter barn I sexuellt syfte om det inte finns en risk att brottet kan fullbordas och med tanke på att vi är vuxna så blir risken låg. En av huvudorsakerna till att vi arbetar som vi gör är just för att belysa att vi behöver lagstiftning som kan skydda barnen innan de som söker efter dem faktiskt når fram till riktiga barn. Allt material som inte går att anmäla lämnas dock in till polisens tipsenhet. Vi kopplar även in andra myndigheter i de fall som det behövs, och vi tar kontakt med anhöriga och arbetsgivare så fort vi har möjlighet att få tag på dem. För att inte krocka med polisen online så har vi lämnat in uppgifter om fiskarnas konton, alltså vet de när vi är ute och trålar. Vi kör med helt öppna kort gentemot rättsvårdande myndigheter och bistår alltid med den information som vi samlat på oss när det behövs.

Ni orsakar väl ändå en massa onödig smärta?

Förövare orsakar smärta och övergrepp gör ont. Om detta råder inga tvivel. Alla skulle vi önska en smärtfri lösning för alla parter. Detta existerar dock inte. Att fjärma sig problematiken och låtsas som att den inte existerar är likställt med att låta historien upprepa sig så att dagens barn går samma träsk av tragedier till mötes som så många redan gått. Att blunda i rädsla för att någon i omgivningen kan bli lidande, är att låta barnen bära den smärta som förövaren orsakar. Alla behöver vi förlika oss med tanken på att psykosexuella störningar skapar tragedier för alla inblandade parter. En gång för alla behöver vi alla acceptera att förövare orsakar smärta och övergrepp gör ont.

Tar ni lagen i egna händer?

Sverige har i dagsläget inga juridiska möjligheter att stoppa  individerna förrän de faktiskt skapat offer i form av barn, således finns det inte ens en lag att ta i egna händer.

Blir inte anhöriga lidande av ert agerande?

Menar man att anhöriga mår bättre om man låter individer som söker efter barn i sexuellt syfte hållas i sitt sökande, tills de fullbordat sitt uppsåt? Då underskattar man kraftigt de anhöriga som vi till vardags möter. Ett fåtal har blivit arga över att vi konfronterat deras partner efter att denne sökt barn i sexuellt syfte men som regel så blir de anhöriga tacksamma att få veta vem de levt med.

Är ni ett medborgargarde?

Nej! Som regel är vi två personer på konfrontationer. När vi har journalister med från andra tidningar så kan det hända att vi är fler, men som regel är vi alltså två personer, och det som vi ägnar oss är medborgarjournalistik för att belysa ett gigantiskt samhällsproblem.

Är ni pedofiljägare?

Nej! Vi är barnrättsaktivister.

Är de som ni konfronterar pedofiler?

Huruvida de som vi fiskar upp har en pedofil störning eller inte, det kan vi inte veta med tanke på att en pedofil störning är en diagnos som enbart läkare kan ställa. Vad vi kan konstatera är att individerna som vi konfronterar visat ett sexuellt intresse  någon som de tror är ett barn. Vad vi också kan konstatera är att personen faktiskt dykt upp på mötesplatsen för att träffa barnen som denne visat ett sexuellt intresse för.

Varför kallar ni de som ni konfronterar för gäddor?

Gäddan är en rovfisk som även hugger en och annan av sina egna artfränder. Vi kan alltså inte konstatera att de som vi konfronterar har en pedofil störning, vad vi däremot kan konstatera är att de faktiskt hugger efter våra barn, i sexuellt syfte. Därför kallar vi dem gäddor.

Hur finansieras Dumpen? 

Dumpen finansieras helt och hållet av gåvor från våra läsare. Gåvorna betalar kostnader för stödlinjen Livbojarna, kostnad för servers och våra resor land och rike runt för att möta upp de som söker efter barn i sexuellt syfte.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

52 thoughts on “VÄLKOMMEN TILL DUMPEN!

  1. Har börjat lyssna på podden. Ni är fantastiska! En ögonöppnare för samhället. Alla ska in och lyssna, det handlar om våra barn!

 1. Många känner/vet en eller flera som blivit utsatta, INGEN känner en våldtäktsman. Häng ut fanskapen och visa att de finns! Ni gör ett viktigt arbete och visar att dessa vidriga människor finns 🔥

 2. En mycket viktigt samhällsinsats som Patrik Sjöberg och Sara Nilsson med flera bedriver.
  För att skydda barnen mot dessa hemska pedofiler, det är tydligen väldigt vanligt.
  Dock har jag själv aldrig träffat på pedofiler online men IRL när jag var barn mellan 7 och 9 år gammal och på en arbetsplats där jag jobbade med bilrekonditionering mellan jag var 22 och 24 år.

  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

 3. Snälla, fortsätt med ert arbete. Jag förstår att det kan vara jobbigt för er, Patrik och Sara, att möta dessa sexfixerade män med siktet inställt på barn. Och att höra deras dåliga ursäkter och lögner måste bli oändligt tröttsamt i längden.
  Jag bara hoppas att ni orkar och inte kör slut på er själva. Även om ni blir påhoppade av media och andra som inte förstår vad ni arbetar för. Kör!!!

 4. Tack för ert jobb. Måste kännas när ni sitter i en bil i tre timmar och väntar på träskvarelser. Jag har själv tre barn och får kalla kårar när jag läser vad vissa vill göra med oskyldiga barn. Ni gör ett mycket bra arbete men jag tror inte de kommer sluta för det. Deras störning kommer alltid finnas där. Det är för övrigt tur att Patrik är så lång då vågar dom inte moppsa upp sig 🙂

 5. Ni är hjältar och ett resultat visar att ni är viktigare än någonsin. Pedofilers jakt på barn måste stoppas. Tack alla för ert livsviktiga arbete.

 6. Hoppas ni kan få till lagstiftning så att det verkligen blir olagligt, det som dem ni konfronterar gör. Är ju fel som det är idag att det i princip måste redan ske en våldtäkt eller försök till våldtäkt för att polis kan göra något. Bra att fokus också hamnar på offer. Tänk dock på att många (långt från alla) förövare också faktiskt själva varit offer, ofta som barn också. Är ingen ursäkt eller rättfärdigande i sig men jag kan hänvisa till studier som visar det jag skriver. Också ny forskningar visar att vi människor högst troligen inte har en fri vilja i ordets rätta bemärkelse. Förövare gör val, ja men de valen är ofta från negativ programmering. Betyder det att vi inte ska ha några straff? Nej vi ska ha kännbara straff och konsekvenser även fast folk styrs av determinism och negativ programmering. Tycker inte synd om förövare eller pedofiler, men det går att förstå, i en del fall i alla fall. Dessutom är det klokt om ett samhälle bygger mera på vetenskap än på t.ex., ”kill your local pedophile” vilket uppmuntrar andra till att ta lag i egna händer, vilket är omoraliskt och fel. Blir tillbaka till medeltid då. Är känslomässigt förståligt för er som varit offer men blir fel om hela rättsystemet ska byggas på känslor av hämnd t.ex. Hoppas ni inte tar bort denna kommentar bara för den kanske inte passar er agenda. Ni gjorde det förut på en kommentar med liknande innehåll. Försöker se från ett samhällsperspektiv, både förövare och offer. Även ta med vad verkligheten och vetenskap säger.

 7. Om någon är lagt åt det hållet att vilja vara kriminell på någe vis, så SKA ALDRIG de anhöriga behöva bli utsatta för en enskild individs agerande. En GM som agerar ensam ska ensam stå för de konsekvenser som kommer.

  Att överhuvudtaget klandra en anhörig för dess närståendes handlingar är omänskligt om än vidrigt!!
  För att förändra att detta händer så behöver det komma upp till ytan, eftersom man kan aldrig åtgärda ett problem som göms. Alla människor är sin egen med mer eller mindre fri vilja och ingen annan kan ta ansvar för vad någon annan väljer att göra!

  Sen förstår jag din poäng, men här behöver samhället och dess värderingar moderniseras och bli mer upplysta kunskapsmässigt!!

  Anhöriga, närstående osv är offer de med, men på ett helt annat plan.

 8. Satt precis på Kristianstad C när ni konfronterade en man som fiskat efter underåriga. Vilka hjältar ni är!

 9. Skrev såhär på min facebooksida nyss:
  Efter att hittat er!!!!

  Woha!

  Hur kan jag ha missat detta ?
  Jag blev super glad att läsa om Sara och Patrik bakom Dumpen.se

  Jag kände hopp, för de hopplösa att, Något barn slipper kanske ett övergrepp!

  2 av mina super hjältar!

  De inspirerande mig !!
  Hoppas de inspirerar dig också att våga göra skillnad där ditt hjärta ❤️ brinner .

  Innan du trycker på länken om du är känslig.
  Det handlar det om att de tar fast män som är redo att förgripa sig på unga .

  Deras arbete är proffsigt !

  Vilka hjältar!!!!
  Tack för att ni finns !!!!!!!!!!

 10. Jag har följt er en längre tid och beundrar ert engagemang och oerhört viktiga arbete att försvara våra barn.
  Jag har en fråga jag länge funderat på:
  Stöter ni på även kvinnliga förövare i er ”jakt” på pedofiler?
  Att de finns vet vi ju, även om det absolut inte är lika vanligt bland kvinnor som hos män. Eller är det så att kvinnorna ” lockar” på ett annat sätt?
  Än en gång tack!
  /Anette

 11. Helt rätt, alla sexförbrytare och främst pedofiler ska tveklöst hängas ut efter alla konstens alla regler! Själv varit utsatt i många år,har jobbat mycket med detta som äldre,ta tillbaka rätten till mitt liv! Men det såren och ärren, synen på sig själv som är jävligt att handskas med! Tilliten till andra människor framförallt män är skadad! Ni gör ett fantastiskt jobb och jag välsignar och högaktar er,tack! Mvh Chanette

 12. Har nu äntligen läst ovanstående! Så välbalanserat och korrekt uttrykt. Tänk att ni är så behövda här och nu. I mitt testamente ska en del av min kvarlåtenskap ska till ert arbete. Ni gör ett jätte jobb!! Tack för er ork och kraft

 13. Ni inger hopp i en värld full av monster och normaliserande av pedofili och incest.
  Vad är det våra ungdomar matas med? På världens mest besökta porrsida (Pornhub)
  kryllar det av bevis på att miljontals män konsumerar porr som illustrerar incest, pedofili och övergrepp och det får bara fortgå. Jag tolkar det återigen som att det I alla skikt hägrar monster som Håller varandra om ryggen.
  Tack för att ni lägger er tid på något så oerhört viktigt, som dessvärre verkar gå politiker och andra makthavare ”förbi”,
  ni gör att man orkar leva.
  Kramar

 14. Det ni gör är ovärderligt för våra älskade ungar och idag hände det…en sk vän till familjen blev utpekad som pedofil. Vi är chockade och samtidigt glada att vår dotter sa ifrån. Har swishat en slant.

 15. Började läsa texterna och titta på filmerna från konfrontationerna. Ville titta bort. Det ni avslöjar är så vidrigt och skrämmande. Men det går inte, jag måste se vartenda ansikte på varenda djävul som ni avslöjat!
  Fortsätt kämpa Sara, Patrik och alla fiskare!

 16. Det ni gör är så bra, så viktigt och så rätt! Tvivla aldrig på det!
  Sara, jag såg dig på Aktuellt i samtal med Josefsson och jag ville bara applådera och krama om dig 💖.
  Tack för det ni gör! Få av oss andra skulle orka.

  En vis man (Jesus) sa att för den som förleder en av de minsta skulle det vara bättre att sänkas i havet med en kvarnsten runt halsen. Jag önskar att dessa män skulle inse det själva innan de ödelägger en oskyldig människas liv och livshopp.

  Den här världen är mer än galen, men ni gör gott i denna galna värld. Tack från djupet av mitt hjärta!

 17. Ja har inga ord för hur tacksam ja e över att ni gör det ni gör! Ja skulle mer än någonting annat vilja vara en del av ert team eller på nått sätt hjälpa till.

  Ert arbete idag är enormt och helt underbart men går det inte att bredda? Jag har tyvärr inga förslag på hur, men hade det funnits 1000 likasinnade runt om i sverige (världen framöver) så hade det ju hjälpt ännu fler barn!
  Finns det någonting jag kan bidra med för att utveckla er organisation? Eller bli en del av ert team på nått vis?

  Tack för varenda sekund ni skänker åt detta arbete!

  1. Hej! Tack för dina fina ord! Du och alla andra som vill hjälpa till är välkomna att skicka mail till [email protected]
   Tala om vad du vill hjälpa till med och lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss när behov uppstår.
   Ha en fin dag hälsar admingänget genom K@tta

 18. Hej. Vaknar idag med förväntan inför handbollsmatch ikväll som vi ska se på. Min son ringer o frågar om jag sett ”Hajen 1” på er sida. Sonen är kompis med poliskollegan som inte ville träda fram pga situationen. Det hade jag inte. Bor alldeles mitt emot honom. Så fruktansvärt hemskt att få veta vad han gjort o vad han sysslat med. Trodde han var genomtrevlig som person o fd polis. Känns olustigt värre…. Tänker allmänt på alla våra barn som utsätts för dessa äckliga gamla gubbar. Ta hand om er alla o kämpa på med ett arbete…. swischar såklart en gåva. Kram kram

 19. Gick en utbildning tillsammans med gäddan #174 och hade från dag ett en konstig känsla av honom, men hade aldrig kunnat ana pedofeli…..
  Fantastiskt bra jobb ni gör mot dessa sjuka själar!

 20. Hej.

  Jag vill egentligen bara tacka er för allt ni gör. Fyfan vad många äckliga hemska män (och kvinnor i vissa fall) det finns där ute som utsätter barn för sånt här… En stor eloge till er. Hade gärna hjälpt till men bor i Spanien. Är säkert samma sak här.

  Mvh
  Louise Westman

 21. Tack för ert viktiga och livsavgörande arbete för våra barn🙏❤️ jag arbetar som rektor sedan -85 och är inte naiv, jag förstår att jag har mött barn under dessa år som jag inte lyckats fånga upp eller förstått vad som pågått trots att vi pedagoger vet och är observanta. Det är svårt att se utanpå och är så tacksam för att ni fångar upp och ställer dessa män till svars. Stort tack❤️

 22. Hej!

  Det skulle uppskattas om det gick att söka på regioner eller städer på hemsidan så man kan se potentiell gäddor i närområdet.

  Kanske också en wall of fame med foton på alla gäddor samlade så man kan scrolla igenom.

  Tack för att ni gör detta!

  Mvh

  1. Hej! Det har du helt rätt i, och vi som volontärjobbar här på Dumpen ska ta tag i detta så snart tid finns! Hälsningar Katta

 23. Hej
  Såg programmet med Patrik igår. Underbart fin människa! Stå på er o det ni gör är fantastiskt. Jag önskar det är som i USA där man kan gå in o kolla på datan vilka sexförbrytare det finns i kvarteren. Men detta mesiga land där försvaras svinen.
  Undrar om ni känner till någon peddo i Västervik ?
  Mvh Micke

 24. Ni borde fundera lite mer på rutinerna för säkerheten kring gäddornas bilar. Tycker ofta det känns som att one of these days kommer någon att köra över er i ren panik :/

 25. Hej å tack för att ni kämpar på..
  Har ni tagit bort gäddfiske från 193-200?
  Kan inte se dom gäddorna

  Svar direkt: Nejdå, alla gäddorna finns på hemsidan. Testa rensa cachen i din webbläsare, jag brukar få göra det ibland när den inte visar allt som jag vill se. Ha en fin dag hälsar Katta Admin

 26. Ni är fantastiska å gör ett grymt jobb, sluta ALDRIG med de ni gör!
  Har själv blivit utnyttjad sexuell mellan ålder 9-15, och misshandlad en hel del.
  Redan vid 12års ålder var jag missbrukare av tunga droger.
  Hittade en man som jag fick 3 barn med, 2 som lever å 1 som dog vid födseln.
  Lämnade mannen år 2001 å klev rakt in i missbruket igen direkt.
  Blev av med barnen.
  Levde på gatan och gjorde allt kriminellt som man inte ska göra.
  2002 försökte ja ta mitt liv, å uppenbarligen misslyckades jag. Gick ner mig i drogernas tunga värld, flydde från mina känslor.
  Levde i den mörka världen där jag knarkade bort minsta lilla känsla.
  Nyårsafton 2004 gav jag mig själv ett val: Knarka ihjäl mig, eller bli skjuten?
  Så nyårskvällen 2004 tog jag sista dosen, å spolade ner resten! Idag har jag 6663 dagars nykterhet, eller 18 år, 2 månader och 30 dagar idag.
  Men de finns något som jag ff inte kan ta itu med, min CPTSD.
  Den sitter som i svetsad i min hjärna å mitt hjärta, som jag lider av varje dag idag.
  Jag vet hur skadad man blir av att bli sexuellt utnyttjad, slagen, förnedrad.
  Så de ni gör, förhindrar att barn ska behöva lida å kliva på droger, bedöva sig själv med att självskada sig, fortsätt så länge ni orkar! Ni räddar barn å de e de viktigaste i världen!
  Kram Mita

 27. Har läst och gråtit. Har tvingat mig att läsa klart och gråtit ännu mer. Det tar lång tid att läsa för tårarna blurrar texten.
  Ni är fantastiska som berättar, som med Era berättelser hjälper andra att inse att de inte är ensamma.
  Jag är så ledsen att Dumpen ska behöva finnas men… tyvärr… så behövs Ni bakom Dumpen så enormt mycket. Tack för att Ni gör det… finns där. TACK❤️❤️🙏🙏❤️❤️

 28. Hej! Har så klart hört talas om Dumpen, men aldrig lyssna på era poddar. Förrän nu. Nu bränner jag av typ 10 per dag:) Förutom att ni gör ett otroligt bra jobb, så måste jag säga att trots den fördjävliga anledningen till att ni behövs så håller ni en bra ton i poddarna. Patriks frispråkighet är världsklass! Kör hårt och ”give them hell”!

 29. Äntligen har jag swishat. Detta är nog dett mest meningsfulla investering jag gjort. Ni gör skilnad tack för ert arbete.

 30. Hej Dumpen!

  Jag sitter och tittar på er intervjuer från Dialogiskt och där ni berättar om hur ni sitter i timmar och väntar på gäddorna i kylan under Vintern och kan inte ha bilen påslagen.

  Då tänkte jag att det borde finnas batteri drivna värmefläktar att köpa och det fanns det! Jag tittade på Camping varuhus och på Fruugo.se och kaffekokare med UBS kontakt!

  För jag vill inte att ni fryser i vinter

 31. hejsan ja såg en som ni satte dit i sundsvall jävla as sen ljuga si fri trodde han ni gör ett underbart jobb sätt dit flera sånna äckeln tyvärr så finnes det för många av sånna,min brors son vart utsatt för ett sådant freak….jobba på ni gör det bra……

 32. Jag blir glad att ni söker upp dessa hemska personer och blir samtidigt ledsen att se dessa kräk som i många fall arbetar som lärare mm som normalt ska vara förebilder för barnen.
  Bra jobbat ni på dumpen, önskar så att ni inte skulle behöva finnas, men nu behövs ni mer än någonsin ❤️

 33. Hej. Hittar inte annat kontaktformulär så jag skriver här.
  Vill bara meddela att det är nåt fel på merch-sidan. Får ett felmeddelande när jag ska lägga de runda klistermärkena i varukorgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *