Sponsorer

Jag skulle aldrig kunna tända på någon som är så ung som du, sa ”Krister”

Flickan svarar:

– Vill du inte skriva med mig så är det OK, alla vill inte det.

Likväl fortsätter Krister att skriva.

Krister kom in via tips och hade gått med i ett antal grupper med namn som tydligt visar intresse. Kåtaste fjortisarna var en av dem.

Han var inte speciellt sugen på att skicka ansiktsbild, till minderåriga skickar han nämligen bara snoppbilder. Det var ju dock inte något problem. Ansiktsbilden hade vi redan när vi skrev till honom.

Efter tio minuter så blev bekymret inte längre att han inte tänder på barn. Då var orosmomentet istället att det är olagligt.

Efter en kvart kommer frågan:

– Gör du det för att få pengar?

Hon svarar att hon vill ha presenter och energidryck.

Sedan tänker han till igen, att det kanske inte är så bra men väljer att ställa frågan:

Onanerar du mycket?

Han fortsätter chatta, men blir plötsligt nervös för att hon ska sätta dit honom.

Sedan går han loss totalt och vill ha tag på någon som lyder av att bli tillsagd. När han frågar huruvida hon fortfarande vill ha lite gubbkuk så verkar hans betänkligheter vara som bortblåsta.

Vid ett tillfälle frågar han huruvida flickan har ett sexuellt sjävskadebeteende, då han inte vill vara med och skada henne, som om barn inte tar skada av att bli våldtagna. Han verkar dock inte bry sig om att läsa hennes svar.

De bestämde träff vid Västerås station och han kom mycket riktigt körande i sin Polestar. När han hörde att vi satte kameran mot hans bilruta så fick han väldigt bråttom att köra iväg.

Han förstod nog inte först att flickan hade med de som kommit fram och filmat att göra, då han försöker backa ut från dejten efter han blev filmad. När han däremot inser att flickan är en medarbetare på Dumpen så vänder tonen i konversationen. Då skriver han att han mår han dåligt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

41 thoughts on “Västeråsgurkan (Napp #193) Västerås

 1. satan vad han drog på, han skulle inte mämnvärt brytt sig om han körde över en människa för att komma ifrån dumpen

 2. Men hur många män finns det som är äckliga gubbar i lönndom. Vilja förgripa sig på en liten 13-åring som han vill ska vara kåt och villig. Helt snoppstyrd och i avsaknad av empati och medkänsla. Något som är verkligen skrämmande är att det verkar finnas så många.

  (Borttaget av Admin)

 3. Eh.. deprimerad. Jag pratar inte med min fru, kompisar, familj..utan jag ger mig pa barn att utnyttja sexuellt..??,

 4. Han kunde till och med ha kört på er och andra, så som han vräste iväg. Pedofiler är farliga på flera olika sätt…

 5. Aaaah så han ville våldta barn eftersom att han ”mådde dåligt”. Korrigera mig om jag har fel här, men jag ser inte riktigt logiken i den ursäkten.

 6. Att döva sin egen smärta genom att söka upp ett barn att våldföra sig på är rent skitanack. Vem f_a tänker på okända barn om man är olycklig eller mår dåligt.
  Eller ens att chatta med barn.
  (Borttaget av Admin)

 7. Vad är det med män o deras bekräftelsebehov på deras snoppar???
  Och varför vill man ha beröm för sin snopp av en 13-åring???

  1. Det är inget som ”män” har behov av. Det är en vidrig avart som hamnar på dumpen.se
   Dra inte alls män över samma kam.

   1. Det blir så till sist. Man drar alla över samma ”kam”, särskilt om man själv har varit utsatt. Offrens mående är viktigare än männens självömkan.

    1. Jo det är på precis samma sätt rasismen uppkommer, man drar alla över en och samma ”kam”. Det är olyckligt att en del människor är funtade så.

     1. Håller med dig.
      Därav så mycket hat har växt i människor.
      Man måste kunna skilja på vitt och svart.
      Men kan å andra sidan förstå en person som blivit utsatt och drar alla män över en kam.
      Vi kan inte sätta oss in i en persons känslor som blivit utsatt för en pedofil.

 8. Obehagligt, hoppas man slipper upptäcka att nån sån här gris finns i ens närhet. Verkar finnas en uppsjö av dem!
  Kan det vara 50% av alla män måntro som är sexuellt attraherade av unga smågirls ( ålder ovesäntlig ) bara de får känna på lite ”smågodis”, sen är det väl tack och lov ”bara” ett fåtal ändå som kan tänka sig att gå ut på jakt irl, tvi fan vad äckligt!

 9. ”Nu är jag ju en väldigt vanlig och snäll gubbe”. INGEN PEDOFIL ÄR VANLIG OCH SNÄLL! Vidrig är bara förnamnet!!

 10. Alla dessa ursäkter för att få sätta på andras barn… 🤮🤮🤮

  (Borttaget av Admin)

 11. Helt klart att han babblade på om att han tyckte det var fel m.m även tidigt i konversationen för att försöka rädda sitt skinn om han skulle bli lurad. Men det fungerar ju inte riktigt så när vartannat meddelande så erkänner han hur kåt han blir på barn. Riktigt riktigt pinsamt ! Och så är han gift med ??? Usch 🤮
  Det är inte synd om dessa sen när dom försöker måla ut sig som offer dom har själv satt sig i denna båten.. och hade det vart ett riktigt barn hade det funnits ett RIKTIGT offer. Tack för att det inte var ett riktigt barn..

 12. Den snälla och kloka våldtäktsmannen🤮
  Blir äcklad av att läsa hur hans resonemang framskrider.
  Deprimerad….. det är ingen ursäkt för att våldta barn. Det är alltid den vuxna människan som har ansvaret, ansvaret att förstå att barn inte får våldtas.
  Mönstret alla dessa typer har, är att få våldta och förnedra. Att inte åka fast och få sitt liv förstört, jobba taktiskt. Vad barnen får för problem i livet, har dom inte hjärnceller nog för att leva sig in i.
  Och när dom sitter på kroken så är förnekelse och falsk förklaring standard.
  Uppriktigt sagt, dessa typer skulle bli rädda för sig själva om dom hade det förståndet.
  Bra jobbat 👏🏻 👏🏻👏🏻👏🏻

 13. Jag tror den här pedofilen är farligare för barn än de uppenbara. Han är slugt försiktig och i chatten när han kallar er ”fula” så skyller han situationen han själv satt sig i på er. Psykopater skyller på andra och tar inget ansvar själv. Han skriver dessutom att han är gift men det verkar han skita totalt i. Hoppas verkligen han inte förgripit sig på något barn tidigare innan ni nöp honom, men känslan att han är en erfaren pedofil skrämmer mig.

  Bra fångst iallafall, skickar en Swish.

 14. Jag har mått väldigt väldigt dåligt ett par längre perioder i mitt liv men aldrig för ett ögonblick funderat på att söka bekräftelse hos eller tänkt på att våldta ett barn för det. Din förklaring är helt skev och håller inte för fem öre. Gör som Dumpen säger och ta hjälpen dom erbjuder, nästa gång kanske det ÄR ett barn och inte dumpen och då kommer du att begå något ännu mer oförlåtligt (grader i helvetet osv.) Du befinner dig på ett sluttande plan och fortsätter du så här så KOMMER det sluta med en fullbordad våldtäkt av barn. Du behöver hjälp eftersom du uppenbarligen inte har normala spärrar när det kommer till kontakter med barn!

  1. Sedan bryr sig en del av dessa monster inte ens om , om dom skulle våldta ett barn. Tyvärr. Eller konsekvenserna för barn. Det enda som rör dom är vad för konsekvenser som kan drabba dom i en hög person! Så långa fängelsestraff , grupper som angriper såna här inte bara dumpen florerar utan andra med, det är en onödig risk och ta hur ”smart” du än försöker spela spelet. I slutet av dagen är dessa pinsamma fega små människor som våldtar barn. Pinsamt !!

   1. Mina 3 ❤❤❤ var till dig Hello.
    Men verka hamna hos Dr Kurt.
    Ibland blir de bara fel 😊 när fingret glider iväg

  2. Han gillar sitt sluttande plan. Han vill begå en våldtäkt. Trots oron för dumpen, så vägde den låga sannolikheten för att det hade kunnat vara ett riktigt barn, tillräckligt tungt för att han inte skulle vilja sätta band på sitt skeva behov.

 15. Nu sitter Krister i klistret. Bra jobbat Dumpen! Kändes extra bra att swisha en slant ikväll.

 16. Han tror det är normalt att skrivs med barn och vilja våldta dom när man mår dåligt ?? I vilken värld lever han i??

  Dom flesta som mår dåligt tänker inte aha okej då ska jag våldta små barn. Då har du en allvarlig störning jag hoppas du söker hjälp för.

  Och sen skylla på dumpen och säga att han sagt det var fel från första början. Spelar väl ingen roll om du sagt det var fel, missade du alla meddelanden där du sagt du vill våldta barnet och att du tänder på barn? Du är ansvarig här.. inget offer

 17. Skrivit lite många kommentarer nu men vill bara säga att Patrik och Sara ni är fantastiska, speciellt med all smärta ni fått stått ut med sedan barnsben ni står upp för dom som får föra väldigt lite talan i vår värld ❤️ krossar mitt hjärta varenda dag men tänk hur många barn ni räddat, redan ❤️

 18. Han ville gärna ha reda på hur ni fått bilderna på honom. Allt för att kunna kringgå sånt framöver när han ska skicka sina äckliga bilder. Självinsikt verkan han inte ha. Inte trafikvett heller. Att skylla på att han mår dåligt också och därför gör detta, vilken dålig ursäkt. Han visste så väl att pedofilerna jagas och hängs ut här men ändå kunde han inte låta bli att söka, skriva och träffa ett barn han ville våldta.

 19. På 2 veckor har 2st gäddor som jag känner från förr dykt upp. Vasaloppsgäddan har jag tränat längdskidor med på 80 talet….Gurkan har jag festat med på Corfu på 90 talet. Ni på Dumpen gör ett så mycket bättre jobb än vad polisen någonsin kan göra.
  Jag är fan chockad av dessa två fångster. Jag hade aldrig listat ut det utifrån min egen erfarenhet av dessa personer.

 20. Vilken vidrig typ västeråsgurkan är. Han jagar sex bakom ryggen på sin fru och tvekar inte att försöka snärja det han tror är en 13-årig flicka när chansen dyker upp. Han bestämmer till och med en träff där flickan ska vara utan underkläder med mera. Bra att gäddorna hängs ut och förhoppningsvis söker vård. Framför allt att dom ger fan att kontakta barn i sexuellt syfte!
  Bra jobb Dumpen. Ni gör skillnad på riktigt.

 21. Här ser man ju verkligen att han vet att det är fel men gör det ändå… Det är förj*vligt.

 22. Tyvärr tror jag inte Dumpen gör särskilt stor skillnad för att förhindra övergrepp på barn. Kontaktmöjligheterna mellan dem med dragning till unga och barnen är för många genom alla appar och allt sådant som finns på nätet och som konfrontationsfilmerna visar är det oftast helt ”vanliga” män som planerar övergreppen med några få undantag som uppenbarligen är svårt psykiskt skadade.
  De notoriska går att låsa in för en tid men de andra är svåra att komma åt.
  Svarar inga barn på kontaktförsöken så blir det inga övergrepp så att övervaka vad barnen sysslar med på nätet kan vara en väg att minimera antalet offer.
  Men helt få stopp för övergreppen tror jag inte är möjligt-tyvärr.
  Dumpen har hängt ut snart 200 män men strömmen av ”Gäddor” fortsätter i oförminskad styrka vilket styrker det jag inledningsvis skriver.
  Lagstiftaren är väl medveten om problemen med övergrepp på barn men gör inga särskilda ändringar i lagstiftningen.
  Det är i alla fall roligt att se alla dessa tokskallar när de får en kamera i ansiktet i stället för en 14 åring att ”leka ” med och hur de svamlar när de får frågor av Sara och Patrik-sicka jönsar Gäddorna är!

 23. Dessa män är inga vanliga män som du skriver, dessa män är pedofiler och mycket farliga för våra barn.

  Ditt ord LEKA är våldtäkt på barn, stor skillnad.

  Att Dumpen aldrig kan stoppa alla svin förstår vi nog alla.
  MEN Dumpen gör en stor skillnad som ingen annan gjort, inte ens regeringen eller poliskåren.

 24. Alla dessa snopp bilder som skickar till ungarna..
  Jag tror inte någon vågar göra det till någon äldre kvinna dom vill träffa.

  Finns det någon tjej kvinna som vill ha en bild på masken?

  Att dom inte skäms av bara tanken på all skit dom stället till med.

  Avskum

  1. Glömmer aldrig när jag var hemma hos en vän, på 00-talet, och hon videochattade med en gubbe, alltså en riktig gubbe, och han låg på sin säng helnaken och runkade. Hon verkade ta det hel alldagligt, vi var omkring 12-14 år då, helt absurt.
   ”Han brukar göra så ibland”, skrattade hon bara och lät honom hålla på. Ingen aning om hon någonsin gjorde något och vi hade ingen kamera på när jag var där iaf. Usch, nu i efterhand hemsöker det mig… Snart trettio år och fasar för var mina barn kommer råka utför i dessa tider…

 25. Oj, han fick bråttom…
  Iallafall var en man och stå för det du sagt, men nej ännu en ynkrygg.
  Hoppas han åker dit, han ska även åka dit för fortkörning.
  Tragiskt att dessa människor är egoistiska narcissister som inte ens har något samvete att stanna kvar och göra rätt för sig och iallafall ta en diskussion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *