Sponsorer

Han var nöjd sålänge som den som han trodde att han skulle träffa var en fjortonårig pojke. När sanningen gick upp för honom och det visade sig att det var Dumpen han skulle träffa så körde han galoppen med jackan över huvudet över Medborgarplatsen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

25 thoughts on “Den flyende gäddan (Napp #194) Stockholm

  1. När hans fru läser att han ”tyvärr” är gift… (Borttaget av Admin). När företaget han jobbar på får veta. Snacka om hög socialfallhöjd…

  2. Jag håller med. Vad menar han me att han inte är gay ? Flera av dessa verkar vilja förneka att dom är det när dom skriver med män på det här sättet är inte bara att vara nyfiken. Är inget fel å va gay men de är fel å skriva me barn .. Dessutom gift som vanligt så sorgligt 😥 usch

 1. Usch jäkla svin alltså.
  Hoppas aldrig du får en inre ro.
  De du tänkte göra med ett oskyldigt barn är så omänskligt som de bara kan bli.

 2. Ursäkta; Patriks kommentar ( när han flyr” Han ser ut som ringaren i Notre Dam, härlig kommentar.👍

  Men gäddan kommer att få sina fiskar varma…. När detta kommer ut.
  🎀

 3. Men när ska det ta slut med?! Riktiga low lives är vad de är. Börjar snart tro att var, varannan man är pedofil. Många av dessa män är ju ofta gifta och har barn dessutom…

  1. Tyvärr är det ett problem när män radas upp på det här sättet. Man måste ändå komma ihåg att det är en minoritet som är på det här viset. 200 män av flera miljoner… Man måste ha ett sunt perspektiv. Kan själv känna mig obekväm när yngre tjejer hamnar i samma zon som mig själv. Det blir ett fruktansvärt jobb att indikera passivitet inför tjejerna, för man vet vad alla tänker. Men jag förstår att ni kvinnor lever en helt annan tillvaro med inviter, blickar, anspelningar och allt man kan tänka sig. Jag förstår att det är obehagligt när män med porrfilmsberoende blir närgångna. Stinkande alkohol. Stinkande acetonandedräkt. Jag önskar bara fler kunde bete sig mot kvinnor utan att alltid ha en snuskig tanke i bakhuvudet.

   1. Men … du tror väl inte uppriktigt att de 200 gäddor som blivit konfronterade av Dumpen är de enda förekommande gäddorna bara för att just de lyckats bli uppfiskade???
    Dessutom är ju mörkertalet enormt!

 4. Ringaren i Notre Dame… Den var bra Patrik. Annars jäkla kräk och fegis i vanlig ordning.

 5. Så trött på dessa snuskgäddor. 14 år!! Vad är det som får dessa gubbar att tro att unga pojkar och flickor vill ha sex. Går oftast inte mer än 1-2 kommentarer innan allt är sex ..

  Tack för ännu en bra fångst.

 6. Skönt att han åkte fast, med tassarna i syltburken! 😋👍👍👍👍 Väldigt många av männen ni haffar är inte bara pedofiler utan notoriskt otrogna med mot sina livskamrater,(Borttaget av Admin) Och vad fanken ska vi göra åt alla dessa pedofiler, de är ju miljontals världen över? 💔

 7. Jag har märkt att pedofiler är väldigt fega ingen står för det de gjort, vidrig är du ska du veta , heja Sara och Patrik ni är så duktiga.

 8. Kan inte skriva allt det jag tänker om detta äckel. För då blir inte min kommentar visad här. Mycket bra arbete alla ni fina människor bakom Dumpen.se. LÅT BLI BARN! Ska det vara så svårt för gäddorna att förstå?

 9. Mår illa! Gift? O pedofil? O söker pojkar, små barn, tror också snart att var o varannan man är pedofil! Det syns ju inte utanpå, kunde aldrig ana att det är överfullt av pedofiler där ute, hur ska samhället kunna stoppa detta? (Borttaget av Admin) finns det verkligen vård till alla? Stackars frun också.

 10. Fy fan alltså. Detta kommer aldrig ta slut 🙁 Varför är folk så störda i huvudet? SÖK HJÄLP! GE FAN I BARN!

 11. Fattar inte varför dom döljer ansiktet när dom redan blivit filmade , han såg ju att han fick kameran i ansiktet redan ? Han är inte den enda som gjort detta heller. Måste vara någon jätte impulsiv reaktion?

 12. Bra att ni testade mitt tips igenom att fråga om dom har varit med någon ung tidigare i chattarna istället för er när ni avslöjar och filmar honom! 🙂

  Heja Dumpen!

 13. 1300+ dagar på Kik… Du pratar med en 14 åring, du har sex med transtjejer och killar.. OCH du är gift. Rannsaka dig själv. Ring preventell. Du tänker inte sunt, tro mig.

 14. Gift och en ung son i hemmet, man kan ju undra vad han pysslar med? (Borttaget av Admin som samtidigt passar på att upplysa om att vi på Dumpen tar hand om alla kontakter med anhöriga, jobb och så vidare)

 15. Fy va hemskt att va gift med den lömske ormen… 💔 Så bra att han avslöjas nu till slut, efter alla år av hemligt liv, så anhöriga kan fota ut han ur sina liv.

 16. Jag är besviken på min skola. Jag minns en händelse. Vi gick i 7:an. ”Hon” i min klass var tillsammans med Santana. Jag minns det eftersom att vi tog hennes mobil och ringde upp honom för att mobba honom på grund av hans namn. Jag och Håkan ringde upp honom och sjöng: ”Maria Maria, she reminds me of the west side story” skrek typ gamling och slängde på luren. Det var var dåtidens innelåt med artisten Santana. Mannen var 23, hon hade gått upp en klass så hon var 12. Vi barn förstod inte att hon var föremål för barnvåldtäkter. Vi tyckte att det var lite knäppt men reagerade inte mer på det än vad hans namn gav upphov till. Vi mobbade honom på grund av namnet enbart. Varför anmälde inte lärarna det? Vi barn kände till relationen, de vuxna i Väsbyskolan måste också ha vetat om det. Jag mins sen en händelse i 9:an. Vi skulle ha gymnastik i en annan sal som egentligen tillhörde en annan skola som jag inte hade gått i tidigare. Jag kom sent och fick därför in i fel omklädningsrum och började byta om. Då kom hon in. Jag säger förlåt, jag visste inte att det här var tjejernas och hon besvarar det enbart genom att säga ”Ska vi ha sex”. Jag blev helt ställd över att hon bara sa det så oberört. Min 15-åriga hjärna såg det som världens bekräftelse, men jag bevarade det genom att gå till rätt omklädningsrum enbart trots att hon var väldigt snygg.

  I efterhand nu när man är vuxen så har man sett det där i ett annat ljus. Det var en 14-åring som hade varit föremål för övergrepp i flera års tid som talade, som kanske sa det som hon var van vid att det kommer att ske när man år i enrum med en person av motsatt kön, eller en upplevelse av att det förväntades henne, att hennes gränser var kraftigt skeva i förhållande till andra som inte blivit utsatta för våldtäkter, eller att hon vill använda mig i ett självskadebeteende. Jag är glad för att jag inte hade sex med henne. Jag är besviken på skolan. Hennes mamma kom till skolan en gång och hade betett sig illa hade jag fått höra. Hon var kraftigt berusad. Det klassiska. Föräldrar som inte kan vara föräldrar och dominobrickorna faller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *