Sponsorer

Att dra upp en långsam groomare är lite som att koka kalops. Det går inte fort, men förr eller senare visar gäddan färg och leder in samtalet på det som egentligen är orsaken till varför man en gång sökte sig till grupper där unga vistas.

Musikergäddan följde den långsamme groomarens modus operandi till punkt och pricka. Således tog processen flera månader.

 1. Man presenterar sig.
 2. Man vinner barnets förtroende och blir en bra kompis.
 3. Man presenterar att man vill ligga med barnet.
 4. Man bestämmer träff med barnet som man vill ligga med.
 5. Man sätter på sig förklädnad och ställer sig på en höjd och spanar efter barnet.
 6. I bästa fall träffar man Dumpen och hittar en uppsjö med förklaringar till varför man bestämt träff med ett barn som man vill ligga med.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

37 thoughts on “Musikergäddan (Napp #198) Stockholm

 1. Ett skepp kommer lastat
  Med vadå?
  En peddo på väg till Indien

  När vi ser deras liv krascha så njuter jag.
  Och finns dom inte här i morgon, det skiter jag totalt i.

  Det är krig på allvar o våra barn förlorar varje dag.
  Bra jobbat:)

 2. ”…mitt liv kommer att vara helt förstörd.”

  Det borde han kanske ha tänkt på lite tidigare. Även hur många barn får inte sina liv söndertrasade på grund av övergrepp och liknande ifrån vuxna som söker efter barn?

  Har NOLL empati för honom. Bra jobbat dumpen.se som alltid, ni är toppenbäst!

 3. All cred till er som har ett enormt tålamod för att till slut få de fulaste fiskarna på kroken. Ni gör ett fantastiskt jobb!

 4. Tigger och ber över sitt eget liv utan en enda tanke på att han skulle krossa ett barns liv.
  (Borttaget av Admin)

 5. Det var det sliskigaste groomande jag har läst. Livsfarlig peddo det där 🙁 han vet precis hur han ska göra för att fånga en liten flicka. Äckligt att se honom kvida inför er, tyvärr hörde jag inte vad han sa men det var kanske lika bra.

 6. Jag är nog en ond människa, för hans patetiska hulkanden är ljuv musik i mina öron. Tack och lov för att det inte var ett riktigt barn han mötte.

  1. Jag njöt av att se honom i panik, han förstår inte att ett barn kommer att må dåligt i hela sitt liv av det han gör/gjort. Jag hoppas att han kommer att må dåligt av det här i fortsättningen också, för att för evigt bli påmind om sin sjukliga beteende.
   Tusen tack Dumpen för det ni gör

 7. Sitter och bölar o e rädd för va hans familj ska tycka/tänka/göra, Hoppas dem bryter kontakten med pedofilen i resten av hans liv.

  I Mina ögon är Pedofiler och Våldtäktsmän det absoluta värsta avskummen i världen, Enda som kanske e värre är väl barnmördare.

  (Borttaget av Admin)

 8. Jäkla svin som bara tänker på sig själv och inte på handlingen han faktiskt tänkte utföra. När han stod och böna och bad på knä så blev det bara för dumt. Rätt åt han att han åkte dit. Han kan skatta dig lycklig att det var er han träffade på.

 9. Oh nej DITT liv går åt helvete… så synd om DIG… Tänk på barnens liv då för i helvete. ush alltså……

 10. En mycket farlig person. Ryser när jag tänker på den höga sannolikheten att det finns offer i hans spår. Så samvetslöst att grooma barn, att utnyttja deras underläge och sårbarhet, bara groomingen i sig är ett övergrepp. Han var på ytan ytterligt patetisk men under ytan var han ett mycket farligt rovdjur.

  1. Denna mannen var i kontakt med mig och mitt band när vi var runt 12 års åldern. Han bjöd hem oss för att provinspela och vi startade ett samarbete med honom. Han och 4 kids i en studio. Läskigt att tänka på när man ser detta. Söker man upp hans namn finns även en bild på oss och honom från studion.
   Usch, gäddorna kan lura vart som helst.

 11. ”Ett impuls har förstört hela mitt liv’ skriver han på slutet. Oj, det var en väääldigt lång impuls. Hade inte han hållit på och groomar i flera månader? Jo. En impuls är bråkdelen av en sekund. Agerar du på den hinner tanken upp först efteråt. Han har haft flera månader på sig att agera och sluta med sina övergrepp. Vad är detta? Impuls? Nej. Överlagd destruktiv grooming med syfte att våldta? Ja.

 12. Det gjorde min dag att se detta rovdjur få kräla i sin egen skit. Tänker på alla vidriga kräk som utsatte mig under min barndom. De hade noll empati för mig (barnet), rädsla eller smärta hos mig bekom dom inte alls, de var fullt upptagna med att tillfredställa sina egna sjuka lustar. Men självömkan har de gott om när deras handlingar kommer till allmän beskådan. Tack Dumpen för ert värdefulla arbete!

  1. Stämmer så bra. Egon och bryr sig bara om sig själv.
   Hoppas du har det bra idag. ♥️

   1. Tack för din omtanke! Har det tyvärr inte så bra, men Dumpens arbete är en tröst med en förhoppning om en bättre framtid för barnen.

 13. Han skryter på krogen om Hans framgång haha blir kul träffa han näistä gång.

 14. En 40-åring ska alltså ligga i sängen och mata en 13-åring med godis o pussa hennes kinder. Sinnessjukt.

 15. Hade en riktig 13 åring som mött en man som denna fått chansen att fly?

  Alla dessa män har något gemensamt och det är ett väldigt mörker, och många döljer mycket av det mörkret.

  Bönar om en andra chans men dom brotten som begås mot barn som stöter på män som dessa råkar så otroligt illa ut och dom kan inte stå upp för sig själva.

  Detta var en vuxen man som kunde ha gjort ett aktivt val att aldrig göra detta, att aldrig dyka upp på plats att aldrig utsätta någon han tror är ett barn för detta.

  Sedan om dom har en egen familj eller fru så är det såklart ännu äckligare. Det är inte dumpens fel att en man väljer att förstöra sin familj och fru. Ärligt talat gör dumpen en tjänst till familjen och frun som får en chans att se vem mannen som lever i deras hem verkligen är !

  Jag hoppas alla som får reda att dom levt med en sån här man finner styrkan att lämna, ofta är dom sjukt manipulativa och kvinnan kanske redan är psykiskt misshandlad i vissa fall. Men man måste när det gäller såna här fall. Detta går liksom inte att förlåta

  1. Bra skrivet! Hoppas att hans fru/ sambo/ partner inte ”köper” denna pinsamma gråtvals när han kommer hem för att försöka förklara sig.

 16. ”Snälla kan ni inte publicera något.”
  Jo, det kan Dumpen göra och det gläder mig varje gång. Tack Dumpen för ert idoga arbete med att håva in dessa as till gäddor. En efter en. Bra jobbat! Snart 200…

 17. Det här var ju ingen gädda. Det var en sill. En lipsill!
  (Borttaget av Admin) samt få stryk från sin mor.

 18. Fy så slappa lagarna är kring de här brotten i Sverige. Bara att initiera kontakt är ett brott på många platser i staterna (USA). Dessa gäddor VET att de gör fel, bara det att maskera sig på det här sättet.

  På tal om staterna, kanske ni borde kolla upp sådana här kroppskameror? Colorado Ped Patrol använder sådana.
  https://www.youtube.com/watch?v=7boQDvaW2d8

 19. Hans falska gråt skulle jag vilja ha som ringsignal. Så blir man glad varje gång det ringer.

 20. ” snälla förstör inte mitt liv”…. men att vålta barn är helt okej för dig?. Har en dotter på 10 år, för varje vecka jag följer Dumpen blir jag mer och mer mörkrädd över hur många manliga avarter som lurar i samhället och relativt dolda på nätet. Utan Dumpens arbete hade dessa inte fångats och fritt kunna göra fler övergrepp på barn, förstöra människors liv för alltid.

  Det enda jag som pappa kan göra är att så ofta som möjligt upplysa henne om att alltid vara försiktig, i alla situationer. Och att inte använda för mycket sociala medier.

  Om dessa avarter får SINA liv förstörda är det för mig en ren glädje. Barnen ska kunna växa upp som fria och trygga individer i vårt samhälle. Tack Dumpen för ert jobb!

  1. Jag är en av dem som vacklat kring Dumpens metoder att synliggöra pedofiler. Men med tiden, tack vare Dumpen, blivit alltmer vaken och uppmärksam på att pedofiler finns överallt. Jag har tre barnbarn som vistas i förskola och skola. De tre äldsta 9 och 11 år pratar jag regelbundet med om vad de gör på nätet. Vilka sidor de är aktiva i. Barnen har kloka föräldrar som dels har spärrar kring vilka sidor de får vistas i, men även dagligen kollar och begränsar nätaktivitet. Detta att behöva berätta, förklara för barn att det finns människor som vill dem illa. Att behöva berätta att de aldrig ska skicka bilder, avklädda eller klädda till någon som de inte är absolut säkra på att de känner. Att de aldrig någonsin ska bli vän med eller tillåta någon att följa dem. Detta att påminna dem om och om igen. Det är så hemskt.

 21. Återigen har ni gjort ett fantastiskt arbete…

  “I alone cannot change the world, but I can cast a stone across the waters to create many ripples.” Mother Teresa

  Ni kan inte rädda världen Patrik och Sara, men ert mod skapar vågor, så hoppas vi ser en sakta förändring, får nya lagar och kanske en person med ”skev” läggning, vaknar till och söker hjälp innan ett barn förstörs.

  Tack

 22. Fy vilket äckligt monster! Låtsastårar och är mer orolig för sig själv och vad han kommer få för konsekvenser av hans handlingar än om barnets. Usch! Tack åter igen för ert arbete!

 23. 4:27 kunde inte ha blivit mer tydligt. Några sekunder innan förställer han en falsett och låtsas gråta, står på knä, och ber, sen när han kommer på att han fortfarande filmas och att alla han känner kommer se honom gråtandes och på knä, då försvinner genast falsetten medans han reser sig och han säger utan någon som helst darr i rösten ”jalla sluta filma”. Om man gråter på riktigt, då kan inte rösten gå från gäll till vanlig så där snabbt. Jag undrar hur han tänker när han säger ”snälla snälla jag har byggt upp en trea och familj” Ordet ”trea” dykte upp två gånger. Menar han att han anser att han har varit ”duktig” för att han har lyckats få tag i en liten trerumslägenhet och gjort en tjej gravid, så att man därigenom ska förlåta någon som försöker våldta barn? Det måste vara det som han menar.

 24. Jag tänker att jag själv som kvinna är utsatt för liknande mäns våld..men nu när jag ser hur barn har det med..blir jag ledsen och mörkrädd. Stackars barnen.
  De måste skydda sig ännu mer och säkert själva.
  Han spelar tårar och sådant.

 25. Vilken äcklig djävel, snacka om att smyga i vassen, en listig gädda som håvar in sitt byte sakta med säkert med sitt grooming snack… 🤮 Så jävla tillfredsställande att han åkte fast på Dumpen, karma säger jag bara 🙏

 26. Jag vet hur det är att bli utsatt för övergrepp med riktiga våldtäckter.

  Man blir aldrig riktig fri ifrån minnerna av sin förövare även om man hittar strategier för att lindra dem.
  Det kan vara små saker som kan ta mig från idag till då på några sekunder och uppleva skiten som att de hände nu.

  Förövare verkar inte heller förstå hur ont en våldtäkt faktist gör, för att de tänker bara på att få komma, samt för dem gör det aldrig ont.
  Men offret får otroligt ont,ett toalett besök kan kännas som att man får ut nålar samtidigt som det blöder och bränns på samma gång, varje gång man gör nr2.

  Det är verkligen ingen lek.

  Skulle verkligen vilja berätta öppet i media för att få förövare att förstå vad dom faktiskt gör med sitt offer.

 27. Jag skrattade högt åt den patetiska j*vla pedofilens hulkade och knästående!!! Han bönade för SITT liv, men är helt likgiltig för de(t) barn han vill våldta och förstöra hela livet för!!
  Det här är straffet, han är uthängd på Dumpen och hoppas hela hans liv blir en vandring på taggtråd!!
  TACK Patrik och Sara samt era medarbetare för ni gör ett grymt jobb!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *