Den 31/3 blev en stor dag för Martins del. En riktig lyckodag faktiskt.
Martin är en av väldigt många som valt att boka upp sig på en sexträff med ett barn.
Martins lust var på riktigt.
I just detta fallet var barnet inte det.
Alltså blev dagen riktigt lyckosam med tanke på att Martin inte fick möjlighet att agera på sina lustar och skapa offer av ett barn.

När Martin dök upp på platsen och såg den fjortonårige pojke som han skulle träffa så sken han upp som en liten sol.
Solförmörkelsen blev dock omedelbar när han såg att låtsasbarnet hade sällskap med sig.
Till vardags är Martin fackligt engagerad, intresserad av scouterna och arbetar som gymnasierare i Ystad.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

74 thoughts on “Gymnasielärarens stora dag (Napp #209) Malmö

 1. Vart fan är vi på väg? Ett samhälle där poliser och lärare vill våldta våra BARN?!?! Tack för att ni gör ett fantastiskt jobb! Har swishat en slant

  1. På väg? Detta har pågått länge, väldigt länge. Men tack vare Dumpen så blir förhoppningsvis dessa hemska människor medvetna om hur dom förstör barn. Förr i tiden bjöd dessa människor hem barn för att hitta på saker och låta dom göra saker som inte deras föräldrar tillät barnen göra. Nu används internet i samma syfte som just nämnda ovan. Jag hoppas att Dumpen fortsätter med deras fantastisk jobb.

  2. Pedofiler (och andra liknande figurer) söker sig aktivt till yrken och positioner där de kan få oövervaktad kontakt med barn. T.ex. skolvärlden, sjukvården, barnomsorg, och som ledare i ungdomsorganisationer, t.ex. idrottsklubbar.

   Detta är inget nytt, så har det alltid varit och det är svårt att få stopp på. Om man inte är dömd för något vålds- eller sexualbrott, och inte uppvisat ett avvikande beteende, så är det svårt för en arbetsgivare att veta om man anställt ett sexuellt rovdjur eller ej.

  3. Vi har nog vart här hela tiden… Men det är nu det blir synligt. Det är inga ufon som är pedofiler och våldtäktsmän, det är helt (till synes) vanliga människor som vi litar på.

  4. På väg? Dom har alltid funnits, i alla yrkesgrupper, i alla samhälls klasser, i alla skepnader, överallt. De är inget nytt, inget som växer dom har bara kunnat dölja sig.

 2. 10 år på Kik. Undrar hur många liv han har på sitt samvete. Nu är karriären över – bra!

  1. Synd ni inte fejsade han med frågan ” vad tror du din arbetsgivare kommunen anser att du som lärare söker efter att våldta barn, tycker du att du har omdöme att jobba som förebild för barn i skolmiljö”?????

   Tack för ert jobb. Swish på det!

   O en polis häromdagen som åkte dit???? Som arbetar med rättsvårdande o lagboken??? Vilken j..a skandal!!! Grövsta brottet man kan göra är att söka efter barn att våldta. Fy f…n.

  1. Behåll också det goda du upplevt. Du har säkert lärt dig mycket genom hans undervisning. En människa kan ha onda sidor och detta som avslöjats är helt förkastligt, men det finns bra sidor också.

 3. Om dessa vidriga bara kan ana vilket helvete de skapar för offren och även deras anhöriga.
  Jag kan intyga att helvetet de skapar är livslångt och fruktansvärt.
  Tack Sara och Patrik och även tack till alla andra som arbetar i bakgrunden <3

 4. Läste att det fanns en kö av ”Gäddor” som ni inte har publicerat och jag känner…va fan händer. Detta är alltså sanningen som kommer upp till ytan nu hur vi män har betett oss och beter oss….jag skäms över mina manliga ”genders”.

  Snälla, försök att orka med att jaga dom och till slut måste politikerna reagera och sätta hårt mot hårt, det måste bli en nolltolerans på detta. (Borttaget av Admin eftersom texten strider mot reglerna för kommentarer här på Dumpen.se)

  Om vi alla ger ett litet ekonomiskt bidra, så tror jag att Patrik och Sara orkar att hålla i, för det kostar resurser.

  1. Det är inte ”vi män” som beter sig såhär, det är utvalda slemproppar.

   Det är livsfarligt att generalisera och vinkla saker mot hela grupper och ännu mer farligt att använda uttrycket ”män” när det är enstaka individer som beter sig såhär, och dumpen är grymma på att röka ut dem.

 5. Tycker fortfarande det är så bra när ni informerar gäddorna att ni kommer kontakta arbetsgivare samt familj.. bara det tänker jag kan skrämma nån gädda att tänka till.. förhoppningsvis!!!

  Följer er och klappar händerna för varje fiskben ni krafsar fram 👏👏👏

  1. Håller med dig till tusen att alla i deras omgivning ska få reda på det men samtidigt så en så farlig/äcklig person som nu har misst allt vad har den att förlora om dom fortsätter ?

 6. Scouterna och lärare, där det finns barn där är det drömläge för en pedofil.
  Hur ser din ut? Min är si och så , fy fan så vidrigt. Följa med i bilen🤬
  Han kan inte ha några av sina uppdrag kvar nu. Men undrar hur många han har varit på ?
  Finns det någonstans där barn kan vara trygga i dag?
  Bra jobbat Dumoen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 7. 3851 dagar på Kik.
  – ”Jag fattar.”
  Lärare ska få ANDRA att fatta.
  Bra jobbat där.

 8. Ni är värda en eloge. Läste på World Childhood Foundation att 25% av alla barn utsätts för sexuella övergrepp. Med era insatser mot våldtäkter på barn, så förtjänar ni inte bara uppskattning, utan någon form av utmärkelse. Swishar en liten peng till ert suveräna arbete.

 9. Han får ju skämmas lagom mycket. Ser så nöjd ut tills dumpen dyker upp. Dessa män har helt saknat konsekvens tänk och trott dom kommer undan med vad som helst i Sverige, men det har alltid funnits folk som inte velat att ha och göra med såna här och sedan när dumpen kommit har det ökat det trycket mot dessa män. Kanske dags för dessa gubbar att förstå att barn inte vill bli våldtgana och söka sig till 18 jag vet 15 är lagligt i Sverige men de är äckligt med sök er till 18!!eller äldre om du är 40+..

 10. Ni är mer än guld värda ! Vem fan hade lagt ner samma energi ,passion och arbete på att skydda våra barn ? Ingen hade gjort det såhär länge ,ingen hade orkat såhär länge som ni
  Jag blir helt mållös när ni fångar gäddfläsk efter gäddfläsk,tar det aldrig slut ? hur många ruttna ägg finns det kvar därute nu ? Dom där ser ut som mannen ” next door” med vanliga jobb och socialt umgänge , vilket är skrämmande – alltifrån högt uppsatta Polischefer till städaren på donken delar sina mörkaste fantasier – Herregud alltså, lås in dom för alltid,Vipeholm borde öppna sina portar återigen

 11. Det är ganska många män som anser att pedofiler som våldtar barn är vidrigt, men som samtidigt uppenbarligen tycker att det är okej med en 13-14 åring. Ligger kicken i att de har ”vaknat” sexuellt? Gör det övergreppet ” mindre farligt” för barnet, eller hur resonerar dessa peddosar som går igång på tonåringar? För naturligtvis skadar det en tonåring som blir utnyttjad, att en 14-åring på riktigt gillar feta 50+gubbar är ju tämligen feltänkt! Dessutom verkar de vara mer oroliga över att bli ditsatta än över hur tonåringen mår efteråt. Nä fy &@:/?!&@ för dessa äckel!

  1. Ja dom män och kvinnor som själva resonerar så som du nämner om 13-14 åring är pedofiler. Var ju någon 40+ årig lärarinna i Jönköpings trakten som skickade bilder på sig till manliga högstadieelever. https://sverigesradio.se/artikel/kvinnlig-larare-utreds-for-sexofredande-skickade-filmer-till-hogstadiekillar

   Det borde vara förbjudet och straffbart att söka kontakt med barn under 18 år. 18 åringar vill nog inte heller ha kontakt med 50+ gubbar.

 12. Det där är nog ingen nybörjare. Får han ha jobbet kvar är det skandal, milt uttryckt.

 13. Undrar hur mycket små-pojk-porr denna snubben har laddat ner genom åren… Vidrigt att våra barn inte ens kan lita på sina lärare… 💔 Kåta förövare som bara har övergrepp i huvudet, vad fan ska vi göra av dessa vidriga människor???

 14. Min gamla scout-ledare… Minns hur han låg i säng med ett helt gäng småkillar på läger… fyfan

 15. Ert arbete är ovärderligt. Ni har sannolikt räddat hundratals liv redan sedan er verksamhet påbörjades. Jag hoppas detta får fortsätta länge så ni kan fiska dammen så torr att kvarvarande gäddor söker hjälp eller håller sig undan i ren förskräckelse!

  Jag är ett stort fan och tycker ni är bland de modigare människor som finns som gör det ni kan för att skapa ett säkrare Sverige för våra barn!

  All kärlek till er!

 16. Ni gör att otroligt bra jobb. Fattar knappt att det finns så sjuka människor.

 17. Detta är inte första gången, scoutledare också. De finns där barn finns.

  1. Det skrämmer livet ur mig att de är ”vem som helst”. Innan dumpen fanns trodde jag i min enfald att det skulle ”synas på dem”, men det verkar som det kan vara precis vem som helst. Totalt livsfarligt!

 18. Martin var min lärare och mentor under 3års tid. Jag är i total chock. Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi tro något sånt här om honom. Han var en otroligt kunnig och pedagogisk lärare. Alla i klassen tyckte om hans lektioner och han var en mycket omtyckt lärare.

  Jag hoppas att han får sig en ordentlig tankeställare, söker och får den hjälp han behöver och framförallt aldrig någonsin gör något liknande igen.

  1. Det är det som är så svårt att ta in. Att det är en trevlig och omtyckt person också. Inte bara ett odjur liksom. Jag har börjat se män i min omgivning på annorlunda sätt den senaste tiden. Pedofiler kan ju finnas överallt tydligen. Nästan så att man e lite småparanoid och går omkring och tänker: hmm undrar om den e pedofil… hmm inte omöjligt…
   Helt sjukt att världen inte kan få vara normal.
   Män ska INTE vara intresserad av 13-åringar.
   De är gulliga barn. Inga sexobjekt.
   Jag vet inte ens om jag som man skulle våga söka och jobba med barn. Skulle hela tiden tänka: vad tror andra om mig nu…
   Trots att jag inte har några intentioner att förgripa mig på barn.
   Pedofilerna förstör ryktet och förtroendet för män rent generellt.
   Extremt tråkigt… 😔

 19. Fy så förfärligt det du skrev Lukas! Att han låg i sängen med småkillarna😢 Han har nog hunnit med mycket skada genom åren tyvärr…
  Hemskt vad många inom skolans värld det är! Skrämmande!

  1. Jo verkligen, som tur var gjorde han inget med mig eller mina vänner (som jag vet om) när vi var på läger men man vet ju aldrig
   Man kan ju undra varför han sökt sig till scouterna dessutom…

   1. Tror inte att han riktigt hade chansen och göra ngt där har han gjort det så har det nog skett utanför scouterna men jag hoppas verkligen inte det 🙁

 20. Dumpen är den enda kraften som gör att pedofiler inte längre kan gömma sig, ni blir avslöjade för hela svenska folket.

  Skolan ska ha anställda med rätt värderingar och kunna stå för etik och moral även som vanliga medborgare gör. I detta fallet är det inget annat än självklart att han sparkas omedelbart, och aldrig mer får vara lärare.

 21. Hoppas nu att det blir repressalier för denna sjuka man som uppenbart sökt upp arbeten där barn finns. Blir så bedrövad. Tänker på mitt lilla barnbarn och hur vi ska skydda honom framledes. Tack för att ni fortsätter! Sluta inte! Ni räddar förmodligen hur många barn som helst med ert suveräna jobb!

 22. Tack för att ni finns till! 🏆
  Den här gången ställde ni ut ett barn som lockbete. Vilket funkade jättebra 👍. Kom att tänka på att det kunde vara en idé att i sådana fall placera en spionkamera på pojken, så hade ni fått än mer filmmaterial. Särskilt bra mot dom som gärna springer från platsen.

 23. Martin var min lärare i 3år. NO-Lärare. Han var sjukt snäll men han var lite väl trevlig till mig. Han gick in och ändrade gamla betyg till mig så jag skulle få bättre slutbetyg och sa att jag var hans favoritelev. Riktigt äckligt nu när jag vet detta…

 24. ”Jag är ingen sån där typ” jo det är du..

  När du dyker upp på plats för att våldta ett barn så visar det vilken typ du är. Du kanske fått folk i din närhet tro du är reko, men såna här handlingar är egentligen allt man behöver för att veta vad du är för person. Sedan att du jobbar med unga personer gör såklart inte saken bättre.

 25. Gick på skolan han jobbade på, hade ingen kontakt med honom personligen men såg honom ett par gånger. Skrämmande.

 26. Delta är min gamla lärare från gymnasiet. Han var dessutom en av mina favoriter. Snacka om att skenet kan bedra!

 27. Övervägande av de här männen är ju inte direkt några som är tilltalade utseendemässigt. De har lyckats få någon att gifta sig med men annars tror jag de är ganska klent att få till det på vuxenfronten, ifall att de skulle vilja prova något annat. Kanske jag är ute och famlar här men har en känsla av att åtminstone en del av dessa män, (kan ha fel) ser det enda sättet att få till det är genom att begå övergrepp på barn, då kan de få känna sig överlägsna, manipulera, utöva makt, vilket är en mikroskopisk chans på en vuxen person eftersom gäddorna varken verkar ha utseende eller personlighet.
  Här på Dumpen är gäddorna mer än anskrämliga.

 28. En väldigt omtyckt och duktig lärare som jag hade i tre år i gymnasiet. Han var otroligt engagerad, pedagogisk och rolig. Kan ärligt säga att detta är en av de absolut sista personerna som jag trodde skulle göra något sånt här! Men det visar bara att det kan vara precis vem som helst… jag är i chock!

 29. Som vanligt grymt jobb Dumpen! Eran utålighet är grym. Men när ska politikerna vakna? Skulle vilja starta ett parti med focus på barn. Finns miljö mm. Är inte barnen det viktigaste som finns?

  1. Vad dom försöker få fram är: ”Jag vet inte vad jag ska säga. Jag hade inte förberett mig på att bli påkommen.”

 30. Läraren säger att han inte är någon ond rälig typ. Att ragga upp en 14-åring i sexuellt syfte, bestämma träff och vara beredd att enligt lagen begå en våldtäkt är en väldigt märklig värdegrund.
  Jag mår illa.

  Dumpen visar upp en vidrig baksida av samället och att det behövs nya lagar mot grooming med mera.

 31. Han var lärare på min skola, alltid tyckt han var ”för” trevlig ändrade betyg åt en vän till mig för att den eleven skulle slippa gå om en klass.

 32. Inte chockad över något längre…
  Undrar om Dumpen kanske ska sortera upp alla peddos i yrkes kategorier ?? om ni inte redan har gjort det 🙂

 33. Martinmannen har funnit på kik 3851 dagar fram tills att han bestämde träff med dumpen.se….. undrar hur många barn han har hunnit att träffa….

 34. Hej dumpen. Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb. Vad kan man göra förutom att bidra ekonomiskt? Vill gärna hjälpa

 35. Över 10 år på kik😟😟😟 Mycket elände han kan ha skapat under dom 3850 dagarna😟 Blir så ledsen. Och när man läser kommentarerna från folk här som varit hans elever och uppfattade honom som trevlig blir man ju bara än mer ledsen. Så skrämmande😟

 36. Hjälp, cyklar igenom denna park varje dag-Rörsjöparken, känner igen honom men kan ej placera i vilken skola eller om det är i parken jag sett honom…Har barnbarn och kollar på dumpen ofta. Själv utsatt på 70 talet genom statens /kommuns ansvar. De är så många dessa ,socialt anpassade i samhället vilket gör det otäckt och fördjävligt. Tystnads kulturen är tjock som en vägg! och ansvars policyn oacceptabel i rättssystemet.
  Stor respekt till er…såren går aldrig över i mitt inre barn.. men kan lukta sig till förövare och vem som är vem.

 37. Jag är en person som själv blivit utsatt av en lärare jag såg upp till och jag kan inte finna ord nog att beskriva vilket fantastiskt jobb Dumpen gör som sätter stopp för sånt. Missförstå mig rätt; det är fruktansvärt att Dumpen ska behöva finnas, i en perfekt värld skulle INGEN utsättas för sexuellt våld/tvång.

  Keep up the good work, ni har fått en Swish från mig med!

 38. Jag hade martin som lärare i gymnasiet. Käns kostigt att se honom här fel liksom. Han va en av de bästa lärarna jag haft. Han fick en att förstå och tycka det va kul. Tycker synd om hans familj som också antagligen får en shock av detta. För det käns inte alls som honom. Fel liksom, synd för en så bra lärare

 39. Detta är ju så sjukt äckligt. Blir ju aldrig förvånad längre av hur många äckliga snuskgubbar som härjar runt i detta land för att få utlopp för sina lustar av barn. Riktiga män raggar inte på barn . slut.

 40. Jag blir så äcklad och börjar nästan gråta varje gång jag ska läsa konversationerna, och inser sen att ni behöver ju alltid skriva med dom och svara dom, och behöva gå igenom allt det där mörkret.
  Jag blir även så imponerad av att ni klarar av att behålla lugnet och inte låta känslorna ta över.
  Ni är riktiga vardags hjältar, 24/7 hjältar.
  Den insatsen ni gör räddar liv!
  Tack tack tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X