Sponsorer

Under December kom ett tips in rörande Henrik GV och hans intresse för barn. En av våra medarbetare följde upp tipset. Henrik höll sig ovanligt lugn och behärskad i början. Han gav först intryck av att vara snäll, trevlig och beskyddande men började snart med små försynta komplimanger.

Från december har Henriks relation till vår virtuella trettonåring utvecklats. Trots detta har han konsekvent vägrat att visa ansiktet. Diskussionen har med tiden glidit in på allt mer ingående sexuella detaljer och från en beskyddande men smörig vuxen har Henriks roll blivit någon som diskuterar såväl snoppstorlek som analsex.

Inför mötet placerade vi ut ett lockbete som ser ut som ett barn, på platsen där de bestämt träff. Precis som avtalat gled Henrik förbi i sin gråa rock och ställde sig strax bakom lockbetet.

I chatten var det sagt att hon antingen skulle gå därifrån eller gå fram till honom. Hon gled iväg och vi gick fram till Henrik för diskutera varför han sexchattar med barn.

Efter vårt möte ringde Henrik upp med frågan huruvida han kanske skulle bistå med någonting för att vi i vår tur skulle blurra videon.

Svaret blev givetvis nej och telefonsamtalet kan ni lyssna på här:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Vi har valt att publicera 160 av drygt 300 sidor logg där Henrik sakta och metodiskt vinner barnets förtroende.

36 thoughts on “Hemlige Henrik (napp #195) Stockholm

 1. När ni frågar dom ”Hur tänkte du?” och dom svarar ”Jag vet inte”, ”Bra fråga”, eller ”Jag tänkte inte alls” – borde ni säga ”Du var upphetsad och kom hit för att träffa ett barn i sexuellt syfte. Det var det du tänkte på!”

 2. Detta var nog inte vad (Borttaget av Admin) hade räknat med, att springa i armarna på Dumpen.

 3. Intressant att dom tror ni är lika sjuka och gör som dom vill. Dom tror innerst inne att dom går under ”normal ” 🤨

 4. Lite kritik (i allt bra ni gör): låt gäddorna prata till punkt. Ställ frågor på de dumma svaren istället så kommer gäddorna prata in sig i flertalet hörn. Se Chris Hansen (Patrik i sitt esse påminner om honom ibland) för inspiration.

  1. 3000 dagar på kik. Och han har aldrig träffat något annat barn. Jovisst..

   Den här gäddan kändes läskigare än vanligt. Totalt fri från självinsikt.

  2. Förstår precis hur du menar. Låt gäddorna prata på och ställ sen relevanta följdfrågor.
   Dumpen är guld och detta är ingen kritik. Bara ett enkelt tips från åskådarplats. ❤️

 5. ”- Jo, och du borde inte börja röka heller. Det är faktiskt inte så bra”

  Men ÄCKLET tycker att det är lugnt att förgripa sig på barn?

  Vilken NOLLA ! SPYR PÅ HAN ! Heja dumpen.se !

 6. Hemligstämplade militära uppdrag?
  HAHA Kom han inte på något bättre 😂

 7. Vilken vidrig typ. Manipulativ till max.

  Ska det vara så svårt att begripa att man INTE ska sexchatta och bestämma träff med det man tror är barn?

  Den här gäddan får ni kolla upp mer. Jag tror han ljuger när han säger att han inte kommer nära minderåriga i sitt jobb.

  Bra Dumpen! Swish kommer.

 8. ”Jag skulle prata med henne”
  Varför gick han inte fram till henne och pratade då ? 😂

 9. Vilken vidrig människa. Ett riktigt bottenskrap som alla andra i den samling pedofiler han nu tillhör. (Borttaget av Admin). Bra dumpen!

 10. Vietcong-gäddan 😂 jag hade velat hört samtalet han hade med sin chef innan hans anställning upphörde.

 11. Ännu en 3000 dagar på KIK dvs nästan 8 ÅR har denna person hängt på en app som är gjord helt och hållet för barn. (Borttaget av Admin)

  1. Det är inte en app gjord för barn. Det är väldigt lätt att kolla upp sådant innan man postar misinformation.

   Det är en app för anonymt chattande, inget annat.

   Anledningen för att dom här sjuka individerna gillar Kik är för att dom inte behöver skriva in personlig data som skulle göra dom enkla att spåra.

   1. Måste hålla med Johan här lite grann , jag använde appen när jag var i äldre tonåren och tidiga 20 års åldern och jag chattade bara med andra vuxna jag såg aldrig till barn på den appen när jag använde den. Den var länge populär för ungdomar och vuxna. Sedan kik var nära att stängas ner har det ändrats dock och det är extremt många skumma människor och fejk konton. Jag vet inte hur många riktiga barn som använder kik men även om få gör det riskerar dom att bli offer till alla gränslösa män där inne. Helt hemsk app i dagsläget och dom som låter det där sjunkande skeppet vara kvar är nästan ansvariga för all skit som pågår

   2. Kik medför inget anonymt chattande mer än någon annan app – man kan ange fejkade mejladressee/telefonnunner på Messenger om man så önskar det. Kik har länge blivit sett som en app där barn hänger därav att gäddorna hänger där.

  2. Kik används till stor del av barn. Och uppenbart även pedofiler. Ingen man eller kvinna med självrespekt och över 20 använder Kik

   1. David Fast det gjorde folk innan när jag använde kik för 8 år sedan så var det MÅNGA ungdomar (unga vuxna) på den appen. Det var där vi hängde för att chatta så har det inte varit i dagsläget nu har jag inte använt appen på flera år och skulle inte gå tillbaka men ganska konstigt att säga att det bara är barn och peddofiler där för det har inte alltid varit fallet. Nu på senaste tiden har det vart mer så men appen har inte alltid sett ut så. Jag skulle aldrig används kik igen dock.

   2. Håller med dig.
    Detsamma gäller Snapchat.
    Blir alltid skeptisk när vuxna människor använder det.

   3. Jag förvånad över hur dessa gubbar ens vet vad kik är och hur det funkar. Tycker det tyder på att de aktivt söker sig till det som barnen använder.

    Jag chattade på MSN etc på min tid, men hela den chat-grejen lämnar man ju bakom sig när man blir äldre och söker sig knappast till nya sådana appar.

    Jag vet knappt vad kik är och jag är ändå it-tekniker.

    Usch! Tänk att dessa individer ofta haft appen installerad i flera år, som denna gubbe med nästan 3000 dagar. De har haft den i smyg alla dessa år bakom ryggen på ev. fru och familj.

 12. Huga huga sommarstuga… Så TRÖTT på dessa snedvridna gubbar som suktar efter små flickor… Alltid ska det räddas det egna skinnet och barnen ska det kladdas på… 🧌 Funkar det verkligen med Preventell och vård för dessa avarter till människor?? ÄLSKAR att ni inte blurrar, skit ska skit ha 👍💕

 13. Denna,Snubben verkar ändå ha någon form av 1 hjärta.
  (Borttaget av Admin)

 14. Hur stor är igenterligen sveriges gädd dam? hur många får det plats? Eller förökar dom sig hela tiden? Hoppas det tar slut någon gång på dessa vidriga gäddor.

 15. Det där telefonsamtalet… ungefär som att han ringde och kollade om det fanns en soffa i butiken. ”- ok, tack”.

  Försöker vara så himla försynt och trevlig när det enda dom egentligen vill är att slå ihjäl Patrik och Sanna och elda upp materialet. Undrar just vad han ville erbjuda.

 16. Så snart en vuxen man skrivit ”hihi”, så vet man att han groomar.
  Just denna gädda spelade extra mycket på 13-ringens känslor vilket i min bok gör honom till ett extra vidrigt as. Om det nu finns nyanser av helvetet…

 17. *suck* Ännu en slemmig gädda som lurar i vassen på att hugga en flicka… 💔 Nån som vet om han har kvar sitt jobb?

 18. En riktigt ful gammal gädda som visst ser ut som 57, de andra bara ljuger när de säger annat. Alltså jag blir bara så trött på alla dessa sjuka pedofiler. Denna försökte spela snäll men så glider samtalet in på sex av en ren händelse gång på gång. Gubbar ska inte prata med andras barn överhuvudtaget tycker jag.

 19. Han snackar om att andra äldre män inte är snälla och så är han precis likadan själv. Han pratar ofta i början om att han är orolig för att hon inte är 15 och att det inte är lagligt osv, men man fattar att enda anledningen till varför han tar upp det många gånger är för att få det bekräftat av barnet att hon inte kommer berätta för någon vuxen efter att han våldtagit barnet. Så fort som han fått det bekräftat så skiter han i åldern utan få blev det snabbt prat om våldtäkt i rumpan och munnen men också lite ”vanlig” barnvåldtäkt.

  Pinsamt att han tror att en konferenstjänst är anonym. Rösten hörs, och polisen kan få loggar om vilket nr har pratat med vem. Även tidigare när det fanns kontantkort så var ett nr 100 % identifierande på grund av alla sätt som det gick att korrelera. Det är bara på grund av gängkriminella som man förbjöd kontantkort, eftersom att dessa alltid påstod att de lånade ur sina telefoner hela tiden och aldrig visste vem som haft den. Om den här killen har varit militär så är han varit den mest korkade av de alla.

 20. Han lyssnade inte på någonting som ni sa. Han var helt inställd på att enbart svara jakande.
  -”Sök hjälp med en gång.”
  -”Ja”
  Men istället för att söka hjälp med en gång så ringde han till er för att försöka muta er med pengar.
  Han indikerar väldigt tydligt att han enbart tyckte att Sara var jobbig som ville förklara om de konsekvenser som hans beteende genererar. När han tror att konsekvenserna är färdigt uppräknande och Sara sen fortsätter med att nämna PTSD, då suckar han djupt så att huvudet hamnar på sne. Han kommer sen på sig att beteendet syns så han rätat upp sig snabbt. Jag hade önskar att ni hade berättat för honom att ni fick ett tips om honom när han påstod att han inte har gjort detta tidigare. Han var ju dessutom själv berättat att han tog oskulden av en 15-åring i chatten. Hon mycket väl ha varit yngre, men att han inte vill ha ett brottserkännande i skrift, han som inte ens vågade ringa med sitt nummer utan ville att barnet och honom skulle kontakta samma samtals-konferens-tjänst så att hans nummer inte syns. Ringa med dolt-nummer räckte inte.

  (Borttaget av Admin. Vi på Dumpen kontaktar alltid de anhöriga och andra som behöver känna till gäddans beteenden mot barn.)

 21. I början låter han rent av rätt vettig och sympatisk som att han faktiskt är en orolig vuxen. Men sen flyttar han gränsen sakat men säkert till något helt annat. Troligen så är han bara väldigt tålmodig och slug i sin manipulation, eller så har han en viss vånda och känner ambivalens kring det han håller på med, man kan ju hoppas att det är det sistnämnda och att han i så fall kanske är en som kan sluta upp med det han håller på med.
  Men oavsett så är kanske dessa förövarna nästan än värre än de som från början är vidriga. För de är från början svårare att känna igen, de är som förälder svårare att varna sina barn för denna typen av förövare då tecknen i vart fall från början inte är uppenbara vad ungen behöver se upp med , barnet har nog även lättare att börja gilla den ”snälla” ( troligen spelade manipulativa ) delen och säkerligen även därför svårare att berätta för en annan vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *