Monster Batwings ville inte att alla skulle veta att han skulle ha intimt umgänge med en trettonåring. Han beskriver målade vad han ska göra med flickan och vad han gjort med andra minderåriga flickor. Han skulle ha ett par gråa mjukisbyxor med trasig ficka på sig så att flickan lätt skulle kunna komma åt hans paket.

Om det skulle visa sig att Monster-Batwings inte bara fantiserat i loggen och han faktiskt varit i kontakt med riktiga barn som han skriver så vill vi gärna ha kontakt med er.

När vi kom till stationen och mötte upp mannen som trodde att han skulle träffa ett barn så kom han på den enkla förklaringen att han bara var där för att säga till barnet att det inte var bra.

Undrar varför han sedan ber oss att inte publicera om intentionerna var så goda.

Läs hans ytterst långa logg längre ner i artikeln.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 076-0075779

25 thoughts on “Monster Batwings (Napp #192) Göteborg

 1. Fy fan vilken obehaglig person som inte ens har självinsikt över sitt agerande. Hoppas han åker dit .

 2. Så ruggigt oempatisk i dialogen med det fiktiva barnet: Hon är ledsen flera gånger men han skiter fullständigt i det och bara pratar om sex 🤮🤮🤮 (Borttaget av Admin)

 3. (Borttaget av Admin)
  Förvånansvärt hur många äckliga svin det finns som är beredda att löpa linan ut! Swish

  1. Inte en man, han är en pratandes avskrädeshög.
   Tack Sara & Patrik att ni fångade monstret

 4. Jag blir på riktigt rädd! De här männen är ju livsfarliga. Nu måste det bli konsekvenser (Borttaget av Admin)

 5. Han leker någon hjälte som räddar tjejer från orättvisor medans han bokar möte med ett barn.

  Sen att säga att tjejer i hennes ålder är sexigt är att tända på barn. Det är inte att tända på unga kvinnor utan barn..

  Ganska kaxig attityd och uppsyn med. Så mycket sex chatt och han tror någon ska gå på han bara ville hjälpa 13 åringen?

  Småglinar när dom säger att han har skickat bevis på att han våldtagit en 14 åring å tror på riktigt att dumpen ska avpublicera honom?? Ehhhhhh

  Pinsamt.. sök hjälp!!

 6. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 7. Här har vi en duktig fiskare som stått ut med honom! Tack för ett bra arbete du fiskare ❤️ Utan dig hade dumpen inte funnits!

 8. Another one bites the dust…..👏💪
  Vilket oempatiskt jävla äckel, allt som han bryr sig om är sin egna snevridna sexualitet. 🤮
  26 år, bra att han drogs upp till ytan nu så rättvisan kommer ikapp honom och han blir känd för allmänheten innan han hinner att förstöra ännu fler barn! För det hör peddot kommer inte sluta hursomhelst, även om han försökte förhandla bort publiceringen med tomma löften om att söka hjälp. Nu får folk veta vilket äckel de har ikring sig och kan skydda deras barn.
  Hejja Dumpen! Ni gör det jävla bra!! ❤️

  1. Tänker det samma! Den patetiska mannens bönerop. Låter ungefär såhär: ”Snälla skona mig från detta obehag jag nu upplever även om jag har lust och avsikt att skända andras liv.”

   Och folk undrar varför Gud inte svarar på alla böner? Faktum är att dumpen är Guds gåva till honom.

 9. Han har stundvis en obehaglig arrogans.

  Tänk på att han i ord och handling uttryckte avsikt att utnyttja ett barn som kunde varit ditt barn. Han rör sig lömskt bakom din rygg via internet, I likhet med att faktiskt vara inne i ditt barns rum när du inte ser. Han har ansträngt sig för att söka upp och manipulera barnet. 10 år senare kanske du som förälder får reda på det av en slump. Då är skadan redan skedd sedan länge, han kan sannolikt inte spåras och inte ställas inför rätta. Han sitter då och och njuter av den perversa skadeverkan han orsakat och det faktum att han kom undan. Verkar vara typen som njuter lika mycket av känslan av makt via lögnaktig beteende – makt över baket som utnyttjas och makt över föräldrarna som han bedragit och som inte kunnat hindra det. En vandrande sadistisk impuls som söker att förverkliga sig själv på bekostnad av offer, och det faktum att det är på bekostnad av offer gör dessa individer mer uppspelta. Det är inte enbart en sexuell impuls. Det är också en vilja till makt. En patetisk individ som söker känsla av makt genom att utnyttja försvarslösa barn och ovetande föräldrar.

  Tack vare dumpen kom han till ljuset. Tänk att somliga individer verkligen flyr ljuset! Alla vill väl till ljuset? Uppenbarligen inte.

  1. Snygg keps? Ingenting på honom var snyggt 😳 så pinsam snubbe som verkar tycka det är coolt att våldta barn på hans uppträdande, majoriteten hatar såna

 10. Läskig läsning igen.
  Det sjuka är att det går att se hur de ändrar ton för varje sms.
  Till slut blir dom dominanta o nykära.
  Mer skämt, hjärtan, barnsliga o berättar vad dom ska göra..
  Dom är som hyenor anpassar sig till situationen

 11. Hur faan har han haft tid att jobba??
  Suttit och letat småtjejer på nätet, måste tagit åtskilliga timmar att få ihop alla dom chattloggarna. Dj.vla äckel 🤮
  (Borttaget av Admin)

 12. Min dotter visade mig den sida idag.
  Ligger på soffan, läser hela konversationen och blir illamående!
  Att en vuxen man skriver såna saker till ett barn!!!!???
  Tror min hjärna sprängdes nyss..
  Så jävla äckligt, vidrigt att man kan inte tro att det är sant. Jag ska fan leta efter alla som verkar va skumma och skicka till er så ni kan testa o se!
  Vi måste få bort skiten från våra gator!
  /en arg mamma

 13. Usch vilken människa. Att han ens fortsätter försöka rädda sig genom lögner när ni gång på gång berättar att ni har hela chatten. Han ser inte ens felet med hans beteende.

  Refererar till ”hon” i det jag skriver. Den flickan ni spelar.
  En sak till jag reagera över på chattarna är ju hur lite han bryr sig om en tjejs känslor. Han respekterar inte när ”hon” skriver att hon sitter på toan och gråter. Menar att han först skriver hur han ska trösta henne men direkt därpå skriver han något med sexuella saker att göra. Då kan ja inte hjälpa och tänka, tänk om han nångång får en tjej och hon blir ledsen osv. Undra hur han kommer bete sig emot henne då?

  Oavsett en jävligt sjuk jävel, enda han brydde sig om är att han blir uthängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X