4 februari, 2023

Om någon fastnade i en hiss i Stockholm häromkvällen så har vi den troliga orsaken här.  Jourhavande hissreparatör gav sig nämligen ut i barnvåldtäktsträsket och lämnade sina kunder i sticket. Han rullade in med arbetsbilen, finklädd i arbetsstass enbart för att träffa vår trettonåring som för kvällen råkade vara ensam hemma.

Han ville till en början inte diskutera och försökte sätta det långa benet före det korta. Ambitionen att knata iväg gick dock inte speciellt bra. Så det blev ett litet samtal istället.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 0760075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

84 thoughts on “Hissreparatör på rymmen (Napp #136) Stockholm

 1. Nääää hujedamäää får ni sluta med detta!!!! Han är ju världens trevligaste människa, fattar ni inte att ni förstör hans liv med detta?!?!?!?! Att han nu blir av med jobbet och kanske sambo och sitt barn. Jag blir så förbannad på er DUMPEN. arrggghh

  1. Hur tänkte du där Christine Möller? Är han ett undantag för att han ”är snäll”?
   Tror inte hans sambo är speciellt nöjd med vad hon fick reda på. Hade du förlåt din gubbe om han vill ha sex med minderåriga?

  2. Så vi ska se mellan fingrarna och låta honom passera bara för att han är världens trevligaste människa enligt dig? Det här beteendet är allt annat än trevligt, snarare totalt helvidrigt skulle jag vilja påstå och jag tror det är många som delar samma åsikt som mig.

  3. Varför är du arg på dumpen? Han är 29 år och kan ta egna beslut så den som förstört något är enbart han själv! Här är ju tydliga bevis på vad han hade för avsikt så det går inte att prata bort.

  4. har du inget bättre för dig än att försvara en p*dofil?? Hoppas verkligen allt ryker ifrån han som han bär sig åt !!!

  5. Nä nu blir jag vansinnig på dig Christine!
   Så bara för att DU tycker att han är världens trevligaste människa så är det helt ok att bortse ifrån det han har gjort/gör? Näääää fyyyyyyy för sådana människor som dig!!!
   Dumpen gör ett fantastiskt jobb som är både tungt, påfrestande, jobbigt att ta i sådana här saker. Att rädda så många barn det bara går ifrån vidriga män. Jag hade önskat att Dumpen fanns när jag var liten och blev utnyttjad. Din “trevliga” människa fpr faktiskt stå sitt kast.
   Tack för mig!
   Kim

  6. Kanske ditt barn är näst på tur för en liten våldtäkt med snälla rara kompisen. Hur härligt låter det tycker du?
   Skärp dig!

   1. Trevlig är det många pedofiler som livnär sig på. Men det finns inget normalt att vilja ha sex med barn. Så tänk om. Christina om det var dina barn som blivit utsatta.

  7. Ursäkta men hur tänker du Christine Möller? Förstår inte hur du resonerar?
   Varför är du inne på Dumpen till att börja med om du ska vara selektiv när det dyker upp någon du personligen tycker om? Är det ok när det är folk du inte har någon relation till?
   Varje person som åker dit i en konfrontation skapar en tragedi för sina anhöriga och bekanta. Jag hoppas innerligt att jag inte ska se någon jag känner men skulle det hända så är det så.
   De val man gör får konsekvenser,

  8. Brukar du ha otur när du tänker ??
   I detta fall har du extremt med otur , ska det tyckas synd om en vuxen man som hade kunnat förstöra en ung människas liv ???? Nu förstår jag att det finns kardborrbandskor för vuxna !!

  9. Fattar inte du att han kunde ha förstört ett barns liv istället om inte Sara och Patrik avslöjade honom. Är det bättre? Sluta försvara pedofiler. Oftast är dem ju snälla och man ser inte på dem att de är just pedofiler.

  10. Jag tolkade det som satir för så sinnesjukt narrativ har de världsfrånvända. Du och din vidrigt äckliga godhetssignalering ala ”förövaren blir ju ledsen” , saknar ALL form av gott mänskligt beteende.

  11. Jösses, är du seriös eller bara sarkastisk? Man undrar ju.. Hur står det till där uppe i huvudet på dig? Spelar väl ingen roll om han verkar genomsnäll när han hade tänkt ha sex med en minderårig? Förstår inte hur du tänker faktiskt. Är du en sån där som försvarar p*edofiler?
   Man slutar aldrig förvånas över hur dumma vissa människor kan vara😂

  12. Fast jag tror inte hans sambo och barn uppskattar att han gör detta heller, om han har en sambo så kommer hon bli väldigt sårad han är otrogen och ännu mer av att han ville vara otrogen med ett barn (begå övergrepp)

   När man ser chattloggen så ser man hur 13 åringen uttryckt sig väldigt barnsligt, pratar mycket om mamma osv. Bara det borde ju vara en stor turn off om man är normal i skallen. Han måste ju vetat att 13 år inte är lagligt, ändå dök han upp.

   Det finns konsekvenser för sina handlingar. Jag hoppas han kan söka hjälp och faktiskt bli bättre.

  13. Så om jag planerar ett bankrån tar ner mig vapen in på banken och tänker råna dom på pengar. Hota tjejen i kassan med en pistol riktad mot ansiktet. Det är min plan. Men sen så hoppar Wall-Enberg fram och säger “vi har inga pengar här idag så du får gå hem och försöka råna en annan bank någon annan dag” Då ska Polisen tänka men gud du är ju en trevlig kille, låt mig öppna dörren så du kan knata hem. Nej förberedelse till bankrån och vapenbrott tycker hela världen utom du.

   1. Nej ,men mer att någon ringer dig och säger vart det ligger luva & pistol samt att banken är tom och alla pengarna ligger på disken . Mer liknande .
    Hela hans beteende med att söka upp barn i sexuellt syfte är ju helt sjukt, vidrigt och förkastligt , men denna chat kändes jävligt brottsprovokation mer än vad som är okej? Säger inte att jag har rätt någonstans , bara vad jag tyckte om detta fisket .

  14. Jag förstår din frustration. Men oavsett om man är världens snällaste eller inte så får man ju inte tråna efter små barn. Min make är också världens snällaste och mest omtänksamma människa, trodde aldrig han skulle göra en fluga för nära och sen hamnade han här och en helt ny sida framträder. Det är svårt att förstå att vissa människor har denna dragning och det kan ta lång tid att acceptera.

  15. Ser ni som kommenterar ens på filmerna? Han säger ju att sambon är död. Tror att det här kan ha varit hans räddning. Tror en del människor blir enormt destruktiva när man får stora motgångar. Barn och död fru vid 29års ålder är säkert ingen lek. Behöver vård.

   1. Det är lögn, hon lever. Dom är gifta och bor ihop, (borttaget av admin). Och jag hoppas att detta nått henne..

  16. Skämtar du eller? Vem fan bryr sig om han ”är trevlig? Tycker du det är trevligt med ”män” som våldtar barn? Det är inte synd om honom, varken för han är ”världens trevligaste” eller för hans barns mamma är död. OM (hoppas 🤞🏻) hans liv förstörs, så är det ENBART hans eget fel.

   Dumpen gör ett bra jobb! Ni är värda allt bra Patrik, Sara och resten av gänget 🫶🏻

  17. Är du helt snedvriden han har väll själv satt sig i den situationen eller har någon annan gjort det åt han ?

  18. Är man så sjuk att man är ute efter att har sex med barn, då ska man straffas!! Hoppas han förlorar allt!!

  19. Förstör hans liv?😂
   Så du menar att man förtjänar att ha kvar jobb och en sambo som ligger o väntar på honom hemma när man vill träffa en 13 årig flicka? Blir lika förbannad på dig och ditt tankesätt Christine

  1. Han säger att hon är död.
   Det kan vara hittepå för att han hoppas att de inte ska leta upp henne.
   Men om hon är det, så är det förhoppningsvis därför han blir ledsen. För att han fattar vilket dubbelt elände det blir för barnen nu. Även om barnen förhoppningsvis redan lever med nån annan än honom.

   1. Nej. Hans fru är inte död. Hon lever och frodas i allra högsta grad. De har bott ihop 3 år på nuvarande adress.

 2. Detta är bara så bedrövligt. Blir så fruktansvärt ledsen när jag ser vad dessa män är beredda att utsätta barn för.

  Å till råga på allt är många av dom föräldrar, skrämmande.

  Våra alla barn som är vår framtid ❤.

 3. Alltså…
  Egna/eget barn, vars mamma har dött och är med andra ord det enda det barnen/det barnet har och gör såhär?
  Jävla idiot.
  Inte bara förstöra livet för andra barn, ditt/dina egnas är förstört nu med.
  Garanterat arbetslös nu, pedofilklassad och av med vårdnaden.
  Helt rätt såklart, men tänker på fanstygets barn…Så jävla tragiskt..:(
  Tack för att ni stoppar sådana här äckel.

   1. Då måste han vara sjukare än sjuk.
    Först framkommer de att han är ett monster som vill förgripa sig på ett barn, sen påstår sig att mamman till hans eget barn är död.
    Vad fan är det för fel med dessa människor.
    Usch, mänskligheten är skrämmande.

 4. Han säger att han är 29 år. Det är tre år över RFSLs övre åldersspann för deltagande i PRIDE Ungs såkallade Fuckshops där målgruppen är 13-26 år gamla barn/vuxna. Där kan den vetgirige lära sig om bland annat analsex och hur man använder kondom. Sverige av idag är så genomäckligt.

  1. En workshop på Sthlm Pride på ungdomshuset kulturhuset lava med ”sexualkunskap” för queer personer 2013.

   Vad menar du med att ta upp det i ett sammanhang där en vuxen person letar efter barn i sexuellt syfte är huvud ämnet?

 5. ”Christine Möller”, är det en twist av möderskorna och ”Arbogakvinnorna” Christine Schurrer och Johanna Möller måntro? Anar ett mått av ironi i ditt inlägg.

  Stackars barnen att bara ha pappan i livet när han gör så här.😥 Gissar att ni redan kontaktat socialtjänsten om och utifall han är vårdnadshavare för sina barn.

 6. Christine, dom flesta pedofilerna är snälla. Utåt sett. Det är en mycket bra strategi när dom söker offer. Tycker du att alla snälla som våldtar barn ska lämnas ifred? Så att dom kan fortsätta med sitt videt i tysthet? Tack Sara och Patrick .

 7. Alla dessa män som tror att världen är deras att äga och besudla… 😂 Så gött att se dem mentalt bankas ner i skosulorna. Håll er till era fruar/sambos era [email protected] slödder! 🤮

 8. Det verkar som om ni faktiskt når fram till vissa av dessa män.
  Förhoppningsvis är han en sådan som verkligen tar till sig av det här och tar tag i sin dragning och söker den vård, terapi som finns att tillgå.
  Man kan alltid hoppas, och att hans anhöriga stöttar honom på vägen.

 9. Är man villig att förgripa sig på ett barn kan man omöjligt ha skam i själen.
  Så nog fan skäms han inte då de är ett medvetet val.

  1. Väljer man att med fri vilja och lust vilja sexuellt förgripa sig på minderåriga barn är bara det helt sjukt.
   Att sedan spela på en genom snäll fasad gör personen ännu sjukare och färskare.
   Dessa kräk förtjänar att krossas. Tack Dumpen !

 10. Så mamman lever fastän han påstår att hon är död?
  Var det ett desperat uttalande i försök för att undgå att hon skulle bli informerad att pappan inte är lämplig bland barn?
  Vilken sjuk man detta är.
  Det här kommer inte se bra ut hos socialtjänsten och jag hoppas deras fokus ligger på att skydda barnen.

 11. Inte mycket sanningar. Han är gift med en levande kvinna, de har barn ihop och han är inte 29 han är 36.

  1. Jag tyckte han såg äldre ut än 29 jag tyckte det såg märkligt ut . Många av dessa ljuger om sin ålder

 12. En tidigare kollega jag arbetat med fast på annan arbetsplats. Nu sitter vi gubbar och garvar här i fikarummet. Hit lär han iaf inte vara välkommen tillbaka efter att han förmodligen nu får kicken från sin arbetsplats.

 13. Så nu ändras min bild av honom.
  Han sa att hans äkta hälft och mamman till hans barn är död men detta är tydligen inte sant.
  Sen har han farit med osanning om sin ålder också förstår jag?

  Men, jag hoppas ändå att åtminstone några frön har satt sig i skallen på honom. Frön till självinsikt och därav förändring.

 14. Jösses Amalia….

  Fler kommentarer som riktar ilska mot ett eventuellt troll (eller ironiker) istället för mot gärningsmannen i fråga… Ni ser alltså ett klipp på en man som ska träffa ett barn och en icke välkommen kommentar och det är kommentaren som gör er upprörda? Det är nog dags för en liten rannsakan

 15. Ja båda var lögner 100%. Det ser ut i klippet som han mår dåligt över det han gjort, men det är nog snarare ångesten över att blivit påkommen. (borttaget av Admin) Jag hoppas han väljer att söka hjälp och utredas, och må han aldrig mer göra något vidrigt igen!!

 16. Gemensamt för de här männen verkar vara lite lagom låg begåvning, dålig impulskontroll och lite socialt udda… alltså också i annat avseende än att de inte kan hålla sig från att begå brottsliga handlingar genom att grooma ej byxmyndiga. Det finns en del förhärdade förbrytare bland dem, sådana som suttit inne, och fått “behandling” för sin högst oönskade dragning, men säkert också sådana som gjort det för första gången och inte kunnat stå emot. Det är bra att dumpen gör det dumpen gör med att exponera dem, men det hela är så jävla tragiskt, för detta blir en slags offentlig skampåle. Kanske är det enda sättet att avskräcka, och då får det väl vara så även om vi inte har skamstraff i Sverige. Det som förvånar mig storligen är att inte gäddorna minskar i antal nu, larmet borde väl gått i de här kretsarna att man plötsligt kan komma att stå där och säga “Va-va-va…” på en webbsida nära dig… Som sagt: lite lagom låg begåvning är nog en förutsättning. Fan vad sunkig och vidrig hela den här biten av “mänskligheten” är – för mycket dumpen och den sista tron på människan försvinner.

  1. Hahah Bingo!!! Äntligen en person som har över 70 IQ. Det är klart att jag bara ville sätta igång kommentarsfältet. (borttaget av Admin)

 17. Det var en gång en gädda,
  som fick hänga i Dumpens peddo- grädda.
  för han jaga små flickor,
  tills han en dag mötte Sara och nästan ville sjunka ner i sina fickor.
  Så går det med dessa äckliga snoppar,
  Som i barn våldtäkts-doppar.
  Hoppas han av sin sambo får sig en jävla lusing,
  nu swishar vi Dumpen så de snabbt når en tusing.
  Och kan köra iväg igen med bilen,
  Så svinet avslöjas som pedofilen.

 18. Sara och Patrik! Nästa gång en gädda säger att han “vet inte” vad han gör på mötesplatsen, säg typ:
  “Du kom ju hit ju för du blev tänd på ett barn, och ville utnyttja barnet för sex. Det framgår ju tydligt i dina chattmeddelande till barnet.”

 19. Fan vad ointelligenta ni som kommenterar här är. Varenda normal människa fattar att Christine Möller var ironisk/sarkastisk. Man kan tycka vad man vill om Dumpen men jag vet iallafall vad jag tycker om deras högljudda påhejare…

 20. Jag är lite kluven i att hänga ut personer över lag.
  Att personen i fråga som begår brott, ska få stå till svars för sina handlingar.
  Men det är inte alltid så lätt när barn är inblandade och där dom blir utsatta för nyfiken omgivning, kanske kompisar som fått höra/sett och då kommer fram för att fråga varför deras pappa är pedofil, eller blir retade. I båda fall så är det barnen som behöver skyddas och för dom kanske personen var bästa pappan i världen.
  Det blir ofta en grov hotbild och tyvärr så får familjen inte sörja ifred eller ens hinna smälta vad som hänt.
  Nu pratar jag endast om uthängningen i de offentliga, inte att han inte ska få de straff han förtjänar, eller att man ska ta fast dom man kan.

 21. “Hissen går inte hela vägen upp” känns ju passande. Många av peddosen verkar vara på samma intellektuella nivå som barn, dessutom korta i rocken. De kanske inte klarar av att umgås med andra vuxna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *