En märklig logg mellan en 14 årig tjej och en vuxen man som gärna ville träffa tjejen och hennes sjuttonårige kompis. Han skriver att han vill att barnet ska skicka bild på sitt underliv och tänker att de kan har en liten trekant.


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

36 thoughts on “Sigge (Napp #407) Luleå

 1. Bra att stannar kvar iaf även om jag hatar gäddor dock inte sådana man äter sk fisk.
  Men vissa tror dock tydligen att man kan äta och hålla på med barn.
  USCH

 2. Det som märks så väldig tydligt här, och som även egentligen gäller varenda en som blir avslöjade är att ingen av dem tycker att de ska begå en Våldtäkt.
  Eftersom de anser att tjejen går med på det frivilligt och själv vill så är det i närheten av en våldtäkt som de ser på en sådan, där det i deras Värld istället är när någon med fysiskt våld tvingar sig på någon okänd

  Det är ju nästan varenda gång de slår ifrån sig med att de inte alls tänkt att göra en våldtäkt, utan att de är snälla killar som de kan lita på…

 3. Oj va han inte fattade vad Dumpen är och vad det innebär för honom nu framöver… Trillade polletten inte ner direkt efter konfrontationen så lär den göra det brutalt nu när hela Sverige bevittnar hans nonchalanta inställning till att ha sexuella kontakter med barn… 😳 Suga 16-åring och slicka 14-åring… Snacka om skruvat tändningsmönster… 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ Att man ens orkar ställa till det i sitt liv som på detta sättet… 😅

 4. Att använda såna där qualifiers som exempelvis ”om jag ska vara ärlig”, ”faktiskt, är utryck som förhörsledare aldrig är sena med att notera. Då vet man att fler frågor ska ställas i ämnet för man brukar inte ha anledning till att använda uttrycken om man verkligen är ärlig. Men å andra sidan så befinner han sig i en situation där han vet att han inte blir trodd på, så då kanske användningen av uttrycket inte är en lika god indikator om lögn. Men å andra sida. att en vuxen man skulle behöva använda det uttrycket så många gånger under så pass kort tid, leder givetvis till misstankar. Om jag ska vara ärlig sades fyra gånger och ordet ”faktiskt” användes en gång. Varför skulle någon vilja att han är oärlig? Att gång på gång upplysa om att ”nu är jag ärlig” känns inte speciellt ärlig. Detta i kombination med att han påstår att han inte vet att det är våldtäkt när man ligger med någon som inte är byxmyndig är ett löjligt påstående. Han har fyllt 15 år en gång i livet så han har hört uttrycket. Han har läst tidningar och sett på TV. Han har hört debatter, han har hört om nya lagar. Det kan inte undgå någon att det är olagligt att ligga med barn. Han måste ha hört talas om dumpen. Han skrev i chatten att han var nervös. En vuxen man blir inte nervös av att möta ett barn om det inte är på det viset att man har illasinnade avsikter så att det är möjligheten att möta polisen eller dumpen som gör en nervös.

  Sök vård peddo

  1. Jag skulle gå så långt som att säga att lagen om våldtäkt mot barn, kan klassas som erforderlig kännedom.

 5. Han verkar behöva en lång instruktion hur man ringer till hjälplinjen. Han hade ej svårt att använda appar för sexuell kontakt med minderåriga, men att ringa ett nummer verkade fantastiskt svårt. Man kan faktiskt ringa med sin mobiltelefon, inte bara sexchatta! Låt bli barn och snälla be någon visa dig hur man ringer, så du kan få hjälp.

 6. Vilken nolla, stå där och tugga tuggummi och låtsas som att han inte fattar. Som vi säger här i norrland ”Skämmes ta mig fan”
  Ta ansvar ditt elände till karl, förstör inte barns liv!

  1. Jag gick faktiskt också på det först men han är en skicklig manipulatör! Han har utnyttjat pojkar förr sedan många år o blivit anmäld minst 1 gång men inte dömd den gången. Han VET att det är olagligt under 15 men spelar att han trodde det var ok om de är ” med på det”. En farlig o sjuk ”man”. Svår att stoppa men det går😈

 7. Han är riktigt manipulerande den mannen märker man i videon! Han kommet nog inte kontakta preventel trots Han verkar så intresserad! Bara tomma ord! Han verkar helt snedvriden!

 8. Snyggt jobbat dumpen. 2 gäddor senaste tiden väldigt nära mig ( i närområde) och mina barn! Fortsätt erat jobb ni gör ett fantastiskt arbete!

 9. Sjukt att han fortfarande inte fått några konsekvenser. Jag blev utsatt av honom från att jag var 13 och anmälde till polis när jag var 16 år. Allt lades ner, otillräcklig bevisbörda tror jag att de sa. Visst jag var vilsen och kontaktsökande men han ville verkligen, och jag var inte hans första unga kille. Han brukade berätta om flera yngre killar han skrev med på snapchat. Han betalade, bjöd på alkohol och köpte ut alkohol och cigg. Allt för att vara behövd… 13 år senare och jag mår fortfarande dåligt av allt han gjort och hur han fått mig tänka, smyga och ljuga.

  1. Kan du inte anmäla nu igen, eftersom han nu är påkommen. Försök med det.

   1. Bra konfrontation saknar att ni inte klämde in att ni skulle kontakta hans sambo och arbetsgivare. Hade säkerligen fått att sluta vara så nonchalant.

  2. Det skär i mitt hjärta att höra att du råkat ut för det här kräket, och ännu värre måste det vara att inse att han fortfarande håller på. Jag lider med dig och förstår hur vidrigt det måste kännas.

  3. Fruktansvärt att läsa…. Beklagar att du o många andra råkat ut för honom. Blir så förbannad o arg! Hoppas ni hittar varandra via Dumpen o kan stötta varandra o orkar göra nya gemensamma polisanmälningar. De håller på tills de stoppas alt livet ut. Kram till dig!♥️🙏

  4. Be dumpen om hjälp för samtalskontakt. Det finns hjälp att få!
   Vad fint att du skriver här. All lycka till dig, det kan bli bra igen. Så ledsen för att du behövt gå igenom detta!
   Stora kramar från en medmänniska

 10. Kortet han fick av Patrik slängde han på backen så fort han kom runt hörnet.

  Så genomskinligt att han låtsades vara intresserad av hur man kontaktar stödlinjen.

  Hopplösheten Patrik och Sara ska känna.. fy tusan!!

 11. En ful fisk som låtsas ovetande om brottet han var villig att begå… Hoppas hans offer vågar träda fram och göra en polisanmälan, bättre sent än aldrig… 🚓

 12. Oj oj, vilken planet har han levt på ?
  Tror han vet mycket mer om vad som gäller när det handlare om ålder och våldtäkt på barn.
  Det blir bara patetiskt det hela.

 13. När man inte vill erkänna man är b•g och drar in vem som helst ( ett barn ). Som förklädnad 🙈 en av dom dummare ni hittat
  Tack och lov har han inga barn. Var väl därför han såg så nöjd ut. Ingen och stå till svars för

 14. En 14-årig tjej är olagligt o helt uteslutet för honom men en 17-årig kille är också väldigt fel! Varför ingen i din egen ålder + eller -10 år?

 15. Av hans lugna sätt att döma var inte detta första gången han blev påkommen. Och uppenbarligen inte heller första gången han begår övergrepp mot barn, som Utsatt vittnar om. All styrka till dig, Utsatt! Hoppas du får hjälp och stöd att läka.

 16. Man vet om man inte levt under en Sten om 15 års gränsen är inte som den uppdaterades igår utan det är länge sen men även en 15 åring är äckligt att vara med om man är vuxen, känns som skådespel när han var så förvånad. Även om man inte vet om lagarna finns det inget som klickar att en 13 åring är för liten

 17. Han har ingen som helst förståelse för att han har, och är, ett stort jvla problem. Blir mäkta förbannad av den totala nonchalans och arrogans som han uppvisar.
  På honom låter det snarare som att det är två försäljare som han pratar med.
  Skaffa hjärnceller, tack!

 18. Oj, är det M*****.
  När jag såg att dumpen la ut gäddor på dumpen från Luleå visste jag att en dag skulle denna mannen dyka upp på dumpen. Jag själv var 15år när jag träffade han för första gången.

 19. ”Ringer man det där eller vad gör man, för det var ju”

  ”Nehä det var ju en hemsida också”

  Beakta ordet ”också”. Det vill säga att han signalerar att han har sett numret, men också hemsidan. Beakta att han påbörjade den andra meningen redan i den första meningen, vilket visar att han helt klart hade sett både hemsidan och telefonnumret men ville spela lite teater.

  ”Men då trycker jag bara in det så kommer det upp i chatten”

  ”Jaha ska jag ringa dem men det där ju en hemsida”

  Han verkar tro att han blir mer trovärdig om han ljuger om inkompetens. Han försöker falskeligen framstå som att han är för dum för att kunna ljuga, och han gör det samtidigt som han ljuger om vad han ser och vad han rimligtvis förstår. Han har lärt sig. Det framgår av en kommentar att han har varit på polisförhör tidigare och berättat saker som har lyckats lura åklagaren till att inte väcka åtal.

  Om han trodde att det inte utgör våldtäkt när man hade sex med ett villigt barn, då hade han inte haft anledning till att neka i polisförhör till att ha haft sex med ett barn tidigare, i enlighet med vad en annan person har kommenterat här. Då hade han kunnat säga till polisen att barnet ville och därefter ha fått reda på att han bekände ett brott.

  Alla hans lögner är därmed genomskådade.

  Sök vård peddo.

 20. Personligen tror jag det är ett sätt för dom att slippa er när dom går med på att kontakta preventel!
  Såna här människor är nog obotbara! Inte alla kanske!
  Ni gör ett mastodont jobb! Att ni orkar är obegripligt! Träffa dessa farliga människor stup i ett!
  Bränn inte ut er bara! ♥️

 21. Jag har varit i kontakt med honom många gånger och hade aldrig trott att denna sida fanns. Känner igen beteende och sätt att prata från verkligheten. Tolkar det också som han inte vet vad dumpen är.
  När jag såg klippet och chatten tyckte jag lite synd om honom. Såg mest en naiv, korkad vilsen och gränslös person som förstört sitt liv.
  Förstår att det är många som här som inte tror de gör något fel bara för att de upplever samtycke, även om det kanske inte finns eller inte kan finnas pga motparten är barn.

  Efter att ha läst kommentarerna förstår jag att han troligen sårat och eventuellt förstört flera liv och tror mer och mer på dumpen och att era metoder vuxit fram pga ett rättsystem som inte fungerar alls i dessa typer av frågor.

  Tycker såklart att det är viktigt att alla pedofiler stoppas. Vissa bör nog kunna få en andra chans men på vilka grunder och hur/när kan jag verkligen inte svara på.

  Tack för informationen!

 22. Tror inte denna gädda förstår konsekvensen av sina handlande. Utan bara ’tack för visitkortet”, vad gör jag med det?

 23. Det läskiga är att DET där skulle kunna vara en av ungarnas klasskamraters farsa.

  Nidbilden av ett peddo är en med rock och sliskigt hår.

  Det är oerhört skrämmande att dom lurar runt varje hörn.

  Min gamla klasskamrat blev konfronterade av er och inte i min vildaste fantasi kunde jag tänka att han var kapabel till något sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X