Vårt fiktiva barn kontaktades av Jonas när hon var tolv. Han tyckte att hon var en duktig flicka som hade vissa sexuella erfarenheter. De kom ursprungligen i kontakt via en Uppsalagrupp och mannen fick till sig att hon bodde där. Han skrev att han bodde i Stockholm.

Han erbjöd pengar och presentkort i utbyte mot sexuella tjänster, men dök inte upp. Kort efter att han missade en träff i Uppsala kontaktades barnet av ett annat konto som frågade om flickan är Jonas flickvän.

Vårt fiktiva barn fyllde tretton och bibehöll kontakten med Jonas. En del andra konton dök upp längs vägen, som även de rattades av Jonas men uppgavs tillhöra andra.

Sammanlagt hade barnet kontakt med fem olika personer som alla egentligen var Jonas.

Följande konton är hans:

När barnet kommunicerar med Jonas så erbjuder han genom olika konton pengar, knark och presentkort. Men när barnet tystnar så blir Jonas och hans konton hotfulla och ska exposa barnet för kompisar och föräldrar.

Inledningsvis utgick vi från att Jonas höll till i Stockholmsområdet. Men så var det inte.

När vi hittade vi en Jonas Nilsson i Västervik som tidigare dömts till 3,5 års fängelse för våldtäkter och övergrepp mot barn – och därtill bjudit sina offer på narkotika i samband med övergreppen, så förstod vi att det bör vara rätt person.

Dom:

Jonas

En sista gång hotar han med att kontakta barnets föräldrar och klasskamrater.

Han skriver att alla kommer att tycka att hon är äcklig. Då skriver barnet att hon inte kan träffa honom. Hon har fått problem hemma och ska åka till sin faster i Västervik.

Jonas glädjs åt barnets plötsliga resa och han skriver att han just där och då befinner sig i Västervik. De bokar en träff och han kommer cyklandes, glad i hågen för att utföra ännu ett sexualbrott mot barn.

 

Men så blev det inte denna gången.

Istället blev det en konfrontation.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Ursprungsloggen:

Andra osorterade loggar:

31 thoughts on “Jonas alter Egon (Napp #413) Västervik

 1. Fy fan! Den här gäddans blick i ett par av bilderna som finns i loggarna säger allt. Han är mycket farlig för barn. Tyvärr har han ett utseende som möjligen kan locka tonårstjejer och langningen öppnar för kontakt.

  Att han går fritt på gatorna är ett gigantiskt misslyckande för samhället. Måtte vi åtminstone slippa se honom gråta ut i Dagens ETC medan horder av ”goda människor” bekymrar sig för hans rättssäkerhet.

 2. Just den här typen av förövare som kan få barn att göra det otänkbara…

 3. Redan suttit i fängelse, ute och igång igen nu 🙁 En sån här är bevisligen för farlig för att ha lös i samhället och visar exakt varför vi behöver lagstiftning så att vi kan hålla såna som han borta från fler barn.

  1. Usch vad obehaglig typ. Hemskt att tänka sig att ett barn ska råka ut för den där!!

 4. Aggressiv och intellektuellt utmanad, ingen bra kombination om man ska gå fritt i samhället.

 5. Men vilken obehaglig och sjukt störd individ. Att han inte sitter inspärrad med särskild utskrivningsprövning tyder på att det är något allvarligt fel på vårt rättssystem. Man får ju kalla kårar av att ett enda barn ska råka ut för honom. Tack Sara, Patrik och era medarbetare för att ni är de enda värdiga att kallas svenska hjältar 🥰

 6. Fy fan! Jag får ärligt talat ont i magen av att se sådana här gränslösa personer totalt befriade från samvete och spärrar. Nu när han blivit lokalkändis kommer han givetvis tvingas flytta men han kommer aldrig sluta med sina vidrigheter, bara fortsätta på annan plats när stormen avtagit något och han kan visa sig ute igen. I barnens mobiler lär han fortsätta outtröttligt, det är jag övertygad om.

  Det här grisen är för mig ett typexempel på varför vi måste ha skyddsförvaring som påföljd för de som uppenbarligen inte har fattat ett dugg från tidigare fängelsebesök och uppenbarligen inte heller är mottagliga för vård, sådana som bara sitter av sin tid och sedan kör på som tidigare. Skyddet avser givetvis våra barn, men till viss del även honom själv i det fall han stöter på anhöriga till de barn han har våldtagit (men det är för mig sekundärt, om ens det).

 7. Läst igenom fuppen en del och det man märker tydligt är hans modus operandi där han gång på gång vill ge värdesaker till tjejer för att få våldta dessa.

  Vidrigt att läsa hur han utnyttjar barn. Fyfan vilken äcklig jävel denna fångst var.

 8. Fan det är ändå poetiskt att han hotar barn med att hänga ut dem, och så blir han själv uthängd för det. Så jävla bra jobbat av dumpen, fortsätt med poesin

 9. Oj, denna killen är farligt på riktigt, känns som att han aldrig borde släppas ut

 10. Så i vilken jäkla värld skulle NÅGON ens gå på att denna individ är 22 år, som han påstod i första chatten? Inte ens 34 verkade rimligt… och som tidigare har sagt, hans blick i bilderna är renodlad ”nightmare-fuel”
  Bra jobbat dumpen!

 11. det här var en väldigt viktig fångst , sjukt läskig människa och har uppenbarligen problem med psyket . hotfulla meddelande om utpressning för att få vilja igenom , man kan hoppas han får en tillbakakaka i form av bilder uppsatta där han bor eftersom han hotar barn att hänga ut dom och berätta för alla vad dom blivit inlurade i . man kan förstå hur den här situationen skulle bli mycket tuff för en riktig 13 åring . han var verkligen väldigt obehaglig

 12. Han har kvar sina pedofilkonton på Kik, så han fortsätter möjligtvis med att försöka våldta barn medans vi sitter och tittar på hans konfrontation.

  Sök vård peddo!

 13. Att dessa svin/as inte fattar vad som rätt o fel, så skönt o se deras miner när dom är avslöjade, snacka om bortgjorde i den hålan där dom bor, tragiskt om hen har familj mm.
  Känner en som dumpen tog i Gävle nyss, han jobbade i butik och satt med i handelsstyrelse… tills då.

 14. Två av våldtäkterna som han begick mot två olika barn, hade ansetts vara våldtäkt även om gärningarna hade begåtts mot vuxna. Han accepterar inte när barn säger ”nej” ”sluta” ”jag vill inte”, och tror att det är fritt fram för att våldta när ett barn har blivit medvetslöst. Han skulle förmodligen göra samma sak mot vuxna.
  (Borttaget av Admin)

 15. Jag må vara kontroversiell. Jag anser att man ska dömas för det brott som man begått men att det inte är tidsbestämningen som utdöms som ska vara avgörande för ett ”frisläppande” utan att det ska baseras på hur personen har rehabiliterats, utifrån riskanalys, bedömas ur
  samhällssäkerherssynpunkt.
  Ovan person ska definitivt inte befinna sig okontrollerat frisläppt i samhället, enl min uppfattning

 16. Jag älskar hur hans röst blev gäll och darrade så att den nästan sprack när han sa ordet ”konton”. Han hade nog bråttom hem för att gråta ut. Tur att det är han som gråter och inga fler barn förhoppningsvis.

 17. Det här var nog en av dom värsta jag sett/läst. Hade en ”pojkvän” när jag var ung tonåring som var likadan, blev hotfull direkt när jag inte svarade eller gjorde precis som han sa. Det förstörde mig något otroligt, var rädd hela tiden och vågade inte berätta för någon.
  Är vuxen nu och det är långt försent för mig att anmäla men ENORMT TACK till alla er på Dumpen som konfronterar dom här svinen, det betyder otroligt mycket för tonårs-mig att veta att det visst finns människor som bryr sig och vill skydda barnen. Tack ❤️❤️❤️

 18. Det skriva på expressen att fem självmord orsakats av dumpen och visar upp som att dumpen är ansvariga men om vi vänder på det och säga att dumpen inte finns eller tillåts inte göra det dem gör så hur många barn ska ta livet av sig istället och vem ska straffas för det, så vad menar expressen med inlägget att hellre förövare går fria och låta barnet blir sex utnyttjat och må dåligt resten av livet och kanske begå självmord. Fy media någon måste blir straffat och det är vuxna tycker jag.

 19. Först att börja… Att ni var i västervik och jag fick inte se er 😭😭😭.
  Andra att han cyklar förbi en lägenhetsport där jag bott innan sedan att ni tar han på Coop där min mamma numera handlar😂. Så sjukt att se er någonstans där man bor. Bra jobbat med ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X