Jaha, är du bara tretton. Men du ser välformad ut, även om jag inte sett dig naken. Kan du förresten skicka en nakenbild? Så reagerade 412 när han insåg att han pratade med ett barn. Konversationen under konfrontationens gick i cirklar och han försökte kringgå det faktum att han sexchattade med en trettonåring som han sedan kom för att möta.

 

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

21 thoughts on “Pipgäddan (Napp #412) Söderhamn

 1. Usch, han försöker få det att framstå som det är en diskussion gällande frågesport eller en oklarhet kring en karta eller gatunummer. Han anstränger sig för att verka förvirrad och osäker. Manipulativ snuskgubbe!

  1. Precis. Såg ut som om han diskuterade ett problem på ett bygge eller nåt. Att han sex chattade med ett barn det fanns inte på hans dagordning. Gris.

 2. Vilken tomte, säger flera ggr att han nästan ”anade” att det var ”dom”, för att när de väl sätter slutrepliken att allt kommer presenteras på ”dumpen.se” så låtsas han vara helt ovetande om vad det är för något..

 3. Beredd på att vara otrogen – men ännu värre med ett barn, samt beredd på våldtäkt av BARN.

  Välkommen till Dumpen, mycket kommer nog förändras… men hur kan man ännu inte veta vad/vilka det är (om det nu inte bara är ett ologiskt försvar när man frågar sådär)? 🤷🏼‍♂️

  Suck.

 4. Han säger att han misstänkt att det är något lurt när han träffar er. Sen har han ingen aning om vad Dumpen är? Det går inte riktigt ihop. Iaf har han s.. i de blå skåpet.

  1. Tror inte att han kände till dumpen. Han trodde nog att Sara och Patrik var några Socialarbetare. Inte att hela Sverige inklusive nära och kära skulle få insyn i hans förehavanden….

   1. Nej han förstod nog inte att det inte ” bara” var socialarbetare , men det lär han bli varse om.

 5. Trots tidigare kommentarer ,Tycker jag ändå denna gäddan,tänker med rätt huvud.Och förstår sitt misstag.
  Han hamnar ibland topp 5 för mig,för bästa gädda.
  Såg inga kuk bilder.heller i chatten.

  1. Såg bara en massa försvar.
   Tyvärr finns det inte en enda bra gädda, ingen bästa. Undrar om hans familj resonerar om huruvida han är den bästa eller inte. Troligtvis helt irrelevant.

  2. Topp fem för bästa gädda? Alla gäddor är botten och det finns inget bra alls i att söka efter barn i sexuellt syfte.
   Och jag tycker han slingrar sig och verkar manipulativ. Nej fy.

  3. Han skrev ju flera gånger att det var för ungt och att han inte vill ha sex med ett barn.

  4. Han ville dock våldta ett 13-årigt barn, i bilen och bjuda på cigg.

 6. Säger att en 13 åring är för ung, men kan inte låta bli att boka träff
  iaf. Helt otroligt hur han resonerar att hon såg äldre ut än 13 år, fattar
  han inte att även 15 åringar är för ungt i hans ålder..
  Barn ska inte våldtas av vuxna, hur jävla svårt ska de vara att fatta en sån
  självklarhet.
  Tack Dumpen för ert jobb.

 7. Den här vill man ju veta fortsättningen på. Han beter sig nästan som om han tycker det är kul att vara med i TV. Något debattprogram…
  Oavsett så verkar han inte förstå att det är allvarligt.

  Vad säger frugan nu när han kommer hem? Kommer hon bli glad att han fått lite publicitet, liksom?

  1. Han kanske verkligen kan leva sig in i rollen som gädda i nå fiskebaserat spelning och vinna O’Neill-stipendiet som också delas ut på Dramaten. 😂

 8. Nä det är inte normalt att ”det kittlar lite” när man ser ett ”attraktivt” barn…. Hur kåt jag än är så har jag ALDRIG tänt på ett barn, inte ens ett tonårigt barn, eller ung vuxen barn. Det är snarare rejält AVTÄNDANDE. Det är avtändande av många orsaker, inte minst för att rent utseendemässigt är det en outvecklad kropp, ett barns kropp, och ett barns mentala omognad, det gör väl de flesta normala vuxna rejält avtända… Sen är det avtändande för att barn ska få vara barn, tonåringar ska få utforska sin sexualitet med andra tonåringar där det inte förekommer maktobalans och vuxna som utnyttjar barn sexuellt… Jag skulle aldrig få för mig att chatta sexuellt med ett barn, herregud, att du tror att det är normalt att det kittlar lite, det säger ALLT, du behöver verkligen ta professionell hjälp för detta sneda tändningsmönster, jag lovar dig – att det kittlar till i din snopp när du pratar sexuellt med ett barn är inte friskt och det skadar barn.

 9. Fattar inte att efter 412st stor fångster så fortsätter äckliga slem att fortsätta kontakt barn. Bra och fantastisk jobb ni gör för barns säkerhet och att fortsätta att bara vara barn Sara och Patrik ❤️❤️

 10. Slutet på videon, när han blev varse om att han kommer bli publicerad, då sjunk det in, va f-an nu kommer det gå åt helvete, gått åt dig, tur att det var ni från dumpen, annars hade han kört på och förstört ett redan skadat barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X