Sponsorer

Det muttras i leden huruvida det är verksamt att publicera artiklar om individer som sökt efter barn i sexuellt syfte. Syftet med artiklarna är att få gäddorna att backa från barnen.

Våra fiskare är ute på allsköns sociala medier med krokar och bete och vi ser att det är ytterst sällsynt att man stöter på gäddorna igen, således får de som muttrar göra det bäst de vill.

Av 107 uppfiskade gäddor smyger alltså ett fåtal fortfarande i vassen i syfte att leta efter nya barn att förgripa sig på. Nu har vi gjort en liten lista på vilka de är.

Att kroka upp dem till en andra konfrontation har dessutom bara gått med Candyman-Kent och den bölande pedoraptorn. Efter andra konfrontationen har de dock tystnat.

Gubben i Norberg är ute och smyger mellan varven. Han är dock ganska blyg och håller sig på sin kant.

https://dumpen.se/2022/02/04/norbergsgubben-som-blev-sur-napp-igen/

Redan när han i unga år åkte fast för barnpornografibrott efter att ha laddat ner bilder på barn som blir våldtagna via arbetsgivarens nätverk på finlandsfärjan så valde Pizzabudet sin inriktning i livet. Idag sitter han kvar som admin i sin pedofilgrupp. Efter att han bölat ut i trådarna på Flashback, så ägnar han nu sina dagar åt att försöka amatörhacka Dumpen samtidigt som han administrerar sin lille pedofilgrupp.

https://dumpen.se/2021/10/18/pizzaleverans-fran-admin-i-en-peddogrupp/

Lennart och jag har än idag kontakt genom ett av mina barnkonton. Han är lite stingslig och gör slut mellan varven, men ångrar sig lika fort. Han skryter om att han är youtuber och ska spela in en långfilm. Vi har dock inte lyckats hitta kanalen.

https://dumpen.se/2021/11/25/mannen-som-ville-visa-vad-pedofiler-gor-med-barn-napp-igen/

Hakuna är oförbätterlig. Han är uppe och dansar i tingsrätten och får ny skyddstillsyn mellan varven. Senaste rundan var i januari. Han dyker upp som gubben i lådan och söker barn men någonting får honom att backa när han ska ut på träff.

https://dumpen.se/2021/12/17/hakuna-matata-stora-bekymner-napp-igen/

Mr X stöter vi på mellan varven. Han är dock inte lika frikostig med bilder på sitt könsorgan efter att han hängde ut snabeln till allmän beskådan i vintras.

https://dumpen.se/2022/01/12/fran-hard-till-slak-pa-en-tredjedels-sekund-mrx-fastnade-pa-kroken/

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

11 thoughts on “Uppdatering av vilka gäddor som fortfarande smyger i vassen.

 1. Ni är fantastiska som håller ögonen på dessa grisar 💗👍 Hoppas de till slut åker dit så det visslar om det.

 2. Helt rätt, låt dem hängas ut, barn ska vara den primära fokusen. Fattar faktiskt inte de ängsliga kommentarer om taskighet mot pedosarna,,

 3. Vad hände med Pekka?
  Gick det åt helvete med frugan och allt?

 4. Posta gärna lite fler bilder på Lennart. Han är ju lite av en legend i dessa kretsar!

 5. Ni gör ett otroligt arbete tillsammans med fiskarna. Utan er hade dessa kunnat härja fritt och utsätta barn för övergrepp. Hoppas att ert arbete börjar bli alltmer känt i pedofilkretsar för det har garanterat en avskräckande effekt.

 6. Tack fina ni för att ni gör denna fantastiska insats för att skydda våra barn, jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet!
  Det är så otroligt tragiskt att det är så utbrett och detta sättet tror jag är det enda som fungerar så länge polisen inte har rätt befogenheter.
  All heder till er!

 7. Skulle gärna se fler uppdateringar som detta. Rör sig ost-mannen fortfarande i dessa forum?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *