Sponsorer

Efter att mannen som kallar sig Lennart gjort vad han verkade tycka tidernas kap, en tolv-snart trettonåring som heter Hanna på sajten kamrat.com så fortsätter konversationen på KIK.

 

Mannen bokar upp träff med flickan. Han hoppar på tåget från Mellerud-Vänersborg för att möta upp henne på Göteborgs centralstation och tidigt imorse rullade ett tåg lastat med pedofil in på spår 11.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

Han tänkte att paret skulle fortsätta från stationen  till Hannas mammas lägenhet så att han kunde visa Hanna vad pedofiler gör med barn.

Så blev dock inte fallet. Läs i chatlogg hur trygg han är sin manlighet när han tror att han pratar med ett barn. När det visade sig vara en vuxen som dök upp så var det inte lika mycket med honom.

Obs! skärmfilm:

Filmen är bitvis censurerad men fortsätter efter gubbens huvud är inklippt då det är material som ska bifogas till polisanmälan.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

[video width="288" height="656" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2021/11/received_3078783982359866.mp4"][/video]

Resten av chatten ligger längst ner. 

VILL VI STÖTTA MIG OCH PATRIK MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA. 

 

17 thoughts on “MANNEN SOM VILLE VISA VAD GÄDDOR GÖR MED BARN (Napp igen)

 1. Fy fan så ledsen jag blir!!!!
  Stackars hans barn och stackars dom barn han våldför sig på🤬😡🤮
  Ett riktigt jävlaa svin!

 2. Vilket grymt jobb du gör Sara som visar upp dessa kräk. Du fortsätter att rädda barn genom detta och därför går det inte i ord att beskriva hur jäkla imponerad jag är av ditt arbete. Orolig bara att du ska bränna ut dig. Var rädd om dig fina💕🙏

  1. Jag har själv småbarn och min största skräck är as som denna idiot. Jag hoppas verkligen att dumpen är här för att stanna och att sidan växer så att ni tillslut kan få till en lagändring.

   Så otroligt tacksam över det jobb ni gör på dumpen och jag swishar gladeligen en slant.

 3. Jag tror inte många pedofiler söker hjälp frivilligt. De som döms kommer nog sen fortsätta begå brott eller risken är iallafall hög. Ja vad gör man med dessa människor, man bevakar de iallafall inte som i andra länder utan de kan leva som alla andra och kan söka sig till områden där barn befinner sig. Någonting måste ju hända, vakna samhället!

 4. 🤮🤮🤮🤮🤮Fy fan, titulerar sig ”Trebarnpappa”, stackars, stackars barn… IQ fiskmås verkar vara ett gemensamt drag hos pedofiler.

 5. Asså man blir ju fan mörkrädd !!! Pedofilasen finns ju fan överallt och hur många som helst !!!!

  Tänker på hans barn!! Har de blivit utsatta ???
  Hoppas verkligen att polisen jobbar vidare med detta avskum !!

  Bra jobbat av er att visa upp kräken!!!!

 6. Sara,Sara du är helt suverän! Hoppas att polisen går vidare med detta( också) vilket engagemang och fantastiskt jobb du/ ni gör! Sätt dit asen🤮

 7. Härligt att se när ni tar fast dessa avskum. Denna borde döpas om till Musse Pigg-pedofilen med tanke på hans ”ljuva” stämma.

  Fortsätt med det ni gör! Ovärderligt!

 8. Ännu en med ett gigantiskt självbekräftelsebehov. Hans röst låter som en pojke i en gosskör.

  ”Allt det jag gör är sköj” – en sån dj#vla idiot! Jag skulle önska att Sverige köpte fångplatser i USA för pedofiler så att han hade fått akta sig för att tappa tvålen i duschen, så skulle han fått se hur ”sköj” det är.
  ”Jag tänker inte” – tro ja det med en hjärna stor som en ärta.

  Ärke-kräk!

 9. Vilket svin. Men var han redan kastrerad den där kan man ju undra.med tanke på rösten. Snyggt fångat Sara.

 10. Håller med dig. Genom att jobba med decoys skulle man kunna få fast betydligt mer svårfångade pedofiler.

 11. Det här trollet är ju speciellt alltså. Chocken är så tydlig i hela agerandet. Han lyckas inte avvika en sekund från den reflexmässiga artigheten gentemot en främmande människa, i detta fall Sara.

  – Du är på väg att ta hennes oskuld.
  – Ja, det stämmer.

  Han har rätt i en sak. Han tänker inte alls. Under intervjun tänker han ingenting. Det är som att han är helt bortkopplad från sig själv. Han bara reagerar, med artighet.

  1. Vilket jobb ni lägger ner. Full av beundran att ni orkar. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det var så grovt. Vilket språk de använder och till ett barn är så att man blir illamående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *