Sponsorer

Efter ett par månaders chattande så passade vi på att rulla förbi Norberg när han ändå hade bestämt träff med barnet som han chattat med. Gubben kryssade runt i lilla Norberg med sin bil tills han hittade en lämplig plats med utsikt över ortens gatukök för att spana och se om flickan dök upp i sin lilla röda jacka.

Han blev lagom glad när vi dök upp för att diskutera hans dejt och puttrade iväg med arg min.

Obs! Kontakta absolut inte på några villkor mannens  familjemedlemmar.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

51 thoughts on “Norbergsgubben som blev sur (napp igen)

 1. Ännu ett kräk! Ni gör ett fantastiskt jobb och är imponerad hur ni klarar er från att piska upp dessa svin! Keep up the good work!👊👍🙌

  1. Jajjemen
   Ooops, han gömde ju både lur & sitt lilla
   ståfräs i brallan när S & P kom
   Sicket vidrigt körandes väsen.
   Plötsligt händer det som inte skulle hända .
   Tvitvitvi!!
   Shame on you!!!!

 2. Hej,
  Vilket fantastiskt bra jobb ni gör!
  Ni har räddat många barn som annars skulle ha förgripits om ni inte kom emellan.
  Detta är ett mycket konkret sätt att visa upp de faror och problem som finns och där skyddet för barn behöver stärkas. Jag hoppas att ert arbete kan påverka politiker och medvetandegöra hela samhället över denna destruktiva verksamhet som pågår.
  Önskar att ni kunde fiska i Norrbotten också.
  Kommer ni till Piteå så kan jag erbjuda husrum för 6-7 personer. Hör av er i så fall, ni har min mailadress.

 3. Fy faen, åka iväg för att våldta ett litet barn, en liten minderårig unge?? Jag blir snart VANSINNIG på dessa jävla monster!!!!! Dyker ju för faen upp överallt i hela Sverige! O polisen sitter som vanligt med armarna i kors, då dessa brott är underprioterade! Det ska väl snart till en toppolitiker som peddo innan samhället vaknar! O ni i regeringen – vad tror ni alla redan våldtagna barn, flickor o pojkar gör nu, eller tar vägen?? Jo de sitter o skär sig med kniv på armarna för att rättsväsendet nonchalerar att de våldtas o okejar detta, för det gör ju ni gubbar o kärringar i regeringen!! Det är ni som stiftar lagarna!! Lyft för faen på ert arsel o kom ur er lilla frånverklighetsfrämmande bubbla o börja ta tag i att skydda våra barn!!!

 4. ”hon äter mycket medicin efter en stroke” skriver han. Alltså 😭 så hemskt! Frun kämpar efter en stroke och hennes man är ute och raggar småbarn som han vill våldta.

 5. Kan tycka att det är mindre sympatiskt att ni inte tänker på maskera uppgifterna om hustruns medicin och hälsotillstånd.

  Eftersom han (garanterat) är identifierbar så ligger plötsligt personliga/privata uppgifter om en annan (helt oskyldig) människa ute till allmän beskådan.

  Jag vet inte om hon misstycker men det känns inte rätt att göra så utan EXPLICIT tillstånd från personen ifråga. (Många skulle skulle nog inte vilja ha delar av min sjukjournal publicerad utan deras samtycke.)

  1. Det har du verkligen en poäng med, håller helt med.

   Även om det än en gång visar på ett exempel hur samvetslösa, empatilösa och hur sjuk pedofilers vidriga sexualdrift är.

  2. Fast nu är det inga journaler som ligger ute, det är bara gubbens egna ord. Det är gubben som ska skämmas för vad han skriver om sin egen fru. Istället för att vara hemma och kärleksfullt ta hand om sin fru så är han ute som ett monster och jagar barn att våldta.

 6. Har ni identifierat honom? Om inte kan ja tipsa om loggan på kepsen som enbart ges till vissa medlemmar i ett fackförbund, stämmer väl med vad han skriver att han jobbat med. Samma ligga som dom som organiserar på ex ett sågverk

  Ni gör ett fantastiskt arbete

 7. Så vidrigt! Hoppas han kryper under sen mossiga jävla sten han kom ifrån!
  Sned liten snopp på en gammal gubbkropp som vill sätta på ett BARN!!!
  Äckel efter äckel!!! Jag tappar det helt snart!!!

 8. Om han är från Norberg, eller någon av de mindre städerna runt omkring, borde det inte vara långt borta att någon känner igen honom.

  1. Han är snart identifierad, sparkad och utsparkad. Kian står snart på en annan ägare. Vamos!

 9. Kräk gubbe, blir så förbannad , hur dessa män total skiter i barnen och hur de påverkas. Och hans fru som är sjuk, stackars henne. Skämmes ta me fan!!😡
  All heder till er och allt ni gör för barnen❤

 10. Jävla äckelgris!! Hur faan kan dom tro att en 14åring tycker han ”ser bra ut”? Ett lik som legat i sjön i 3veckor är ju frächare än han.

 11. Känner både mannen och frun. Känner sådan ilska över mannen. Samtidigt är jag ledsen vad hustrun går igenom. Hon är en bra människa och behöver inte sådant skit i sitt liv.
  Någon som vet när detta filmades i byn?

 12. Vilket äckligt peddo . Snabb var han minsann på att försvinna utan att förklara sig.
  Jag har svårt att släppa hur hemsk någon kan vara emot sin fru som redan lider.

  1. Han brottas nog inte särskilt länge med den tanken och moralsmockan. Han är ju pedofil för bövelen.

 13. Jag förstår mig verkligen inte på dessa fångade pedofiler. Den stora majoriteten är gamla gubbar eller personer med mindre fördelaktigt utseende.
  Hur i hela friden kan de tro att en 12-14-åring vill träffa dem för att rumla runt i höstacken?
  De kan ju ha noll självinsikt, eller så är det ett självförtroende av bibliska mått som ligger bakom.

  Hur som helst så gör Sara och Patrik ett kanonjobb, och jag hoppas att våra sömniga politiker börjar se denna problematik.

  1. Jag håller verkligen med dig. Usch ! Bara tanken på dessa skäggiga gamla gubbar…. 🤢🤮

   Sara, Patrik samt deras team , gör ju ett enormt viktigt arbete.

   Som vanligt till er 👍💐❤️💕🏆

 14. Det är äckligt att han berättar om sin frus stroke för denna fjortonåring men det är ännu äckligare att Dumpen inte maskade detta. Hallå!? Norberg, gubbnyllet syns, denna bil. Detta blir en personuppgift. Har ni kollat att han ljuger, att han inte har någon fru, gjort ett fel i arbetet eller har ni helt tappat förståndet?

  Min första besvikelse här. På Dumpen.

  1. Nej.

   Förövrigt så tycker jag att Dumpen.se borde skriva i texten om personen i fråga är identifierad och om familjemedlemmar ect är informerade.

  2. Vid närmare eftertanke så håller jag med dig. Jag hade tidigare skrivit att det finns ju inga journaler ute utan bara gubbens ord, men varför skulle han ljuga att hon haft en stroke. Nej information om anhöriga bör inte ligga offentligt.

 15. Två frågor dyker upp: Älskar han sin fru? Är det bara barn i huvet? Alltså, svårt att få ihop detta. Kan han älska? Man sviker inte någon man älskar även om denne blir sjuk. Tanken går lite såhär att han kanske tänkt på barn hela tiden medans han levt ihop alla år med sin fru.

  1. Han har med största sannolikhet sysslat med detta under lång tid – kanske hela äktenskapet. Hemskt.

 16. Hur kan jag rapportera barnpornografi länkar från TOR? Och kan jag bli gripen för brott ifall jag gör det?

 17. Otroligt med alla dessa äldre gubbstruttar som spenderar massor av sin tid för att försöka utnyttja nyblivna tonåringar, eller ännu yngre barn i vissa fall. Man tycker ju att dessa herrar borde lärt sig av livet och förärats lite visdom, men icke sa Nicke.

 18. Tack för att ni är med o avslöjar dessa sjuka gubbar!!
  blev skakad av detta ! extra berörd då jag bor i lilla Norberg o självklart finns dessa gubbar med snedvridna sexdrifter här åxå, o finns säker hur många som helst i denna by..

  Tänker på familjen o känner med dom ..

  1. Äckelgummor finns det också… En äldre, kvinnlig barnskötare på en av kommunens förskolor utsatte en pojke för sexuellt ofredande för ett par år sen. Riktigt vidrig kärring!!

 19. Galet!
  Frun kämpar efter en stroke, där hon kunnat avlida. Istället för att finnas vid sin frus sida, sitter han och sexchattar, och med barn, och stämmer träff för att våldta. Barn ska få vara barn, inte sexobjekt som man kan göra vad man vill med. Det är så sjukt så jag mår illa. Förstår inte att det inte är högre straff på sådant än vad det är. Helt galet!

 20. Vilket jäkla kräk som inte stöttar sin fru, jagar barn i sexuellt syfte istället 🤮🤮🤮 Finns nog en speciell plats i helvetet för denna man 🔥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *