27 november, 2022

Rykande färsk podd inspelad i vårsolen!

Eller, ja, den var rykande färsk när vi spelade in den. Men vi glömde publicera länk här på dumpen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Podd inspelad i vårsolen

  1. Där jag bor, liten del av en förort, släpptes för inte så länge sedan en pedofil efter avtjänat straff. Han bor nu hos sin far i min lilla del. Vi har en fantastisk park där många barn leker, ofta själva och jag gick ut i vår FB-grupp och varnade för honom. Tänkte att föräldrar bör vara vakna. MEN OJ vad skäll jag fick för att jag lämnade ut peddon. Min varning plockades bort. VAD är det för fel på folk ????

    1. Troligtvis togs din varning bort för att du inte skulle bli åtalad för förtal.
      I Sverige är det olagligt att skriva/berätta för andra om att någon blivit dömd för pedofili, även om det är sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

RELATERADE NYHETER