Sponsorer

När jag extraknäckade som moderator i en pedofilgrupp I höstas så lyckades jag få MrX att verifiera sig till mig med ett av alla sina 511 konton i livecam med halv ansiktsbild.

Chattlogg 18+ VARNING för bild av sexuell karaktär

[caption id="attachment_4881" align="alignnone" width="511"] MrX verifierar sig med livebild till admin i en pedofilgrupp[/caption]

 

Med samma konto har han spammat alla våra fiskare med bilder på snopp (från en vinkel där den ser betydligt större ut än den visade sig vara i verkligheten) Samma snabel i såväl videos som på bild har skickats ut från ett antal konton till våra barn. När personen bakom dessa konton började spamma fyra av oss med barnpornografiskt material på en man som våldtar en flicka i åttaårsåldern kontaktade vi polisen och en stor karusell drogs igång.

Förundersökningen lades dock ner i avsaknad av IP adress. Personen har uppgett att han befinner sig i såväl Stockholm som Skåne och vårt sökande av honom har huvudsakligen förlagts till Stockholm. Genom att låta personen klicka på länkar till vår IP-logger så lyckades vi logga den IP-adress som låg bakom. Efter ett långt samtal med åklagare så tog han upp fallet igen, men efter en kanelbulle och en kopp med kaffe så la han återigen ner förundersökningen.

För att vi skulle få veta vem som faktiskt ligger bakom alla dessa riktigt otäcka konton så reggade två av våra fiskare upp varsitt vuxenkonto, och idag på morgonen så bokade MrX upp en dejt med vår 28-åring. När jag backade in på parkeringen och vinkade lite fint så vinkade han med vänster hand. Höger hand var fullt upptagen med att hålla i snabeln som slaknade fort när han såg att jag inte var där i det ärende som han trodde.

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE KONFRONTATIONSVIDEO OBS 18+ PGA SEXUELLT INNEHÅLL

 

 

 

Efter mötet puttrade jag raka vägen till polisen och fick fantastiskt bemötande. Anmälan är upprättad och jag hoppas att polisen här nere agerar på ett mer effektivt sätt än kollegorna i Stockholm gjort.

Familj kontaktas av oss! Vänligen respektera detta.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Första inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/09/30/vi-backar-bara-nar-vi-tar-sats-inte-for-kansliga/

Andra inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/10/08/kanner-nagon-igen-mrx/

Tredje inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/11/17/vi-sparade-mrx-ip/

Video skickad från ett av alla Mrx konton

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

21 thoughts on “MrX blev slak på en tredjedels sekund (MrX fastnade på kroken)

 1. Detta är så jävla sjukt så jag finner inte ord! Men ni är så jävla bra som jobbar med detta! Önskar jag skulle kunna göra nått men vet inte vad det skulle kunna vara. Sätter in en liten peng, det jag kan, för att stödja er! Hoppas många gör det, för varje avskum som Mr X som går i fällan är en oerhörd vinst för hela samhället! Heja er!

 2. Ni är verkligen några av de som gör skillnad! Har 3 döttrar (vuxna nu) men bara tanken på om de skulle råkat ut för en sådan jävel gör mej spyfärdig och då även tanken på hur jag skulle reagerat mot både honom och polisen som med sin passivitet faktiskt subventionerar detta. Tack för att ni finns!

 3. Här kan man snacka om att bokstavligen bli påkommen med byxorna nere. Jag undrar hur hans grannar och bekanta kommer att uppdatera sina åsikter om honom hädanefter. Det blir nog inte till det mer positiva iaf. 😀

 4. Älskar det ni gör!
  Jag är en av de som blev utsatt som barn och fick ingen upprättelse.
  Mår så bra av att se dessa äckliga jävla monster sättas dit!!
  Tack!!

 5. Personer likt honom måste hängas offentligt, dom kan under inga omständigheter vandra fritt bland barn.

 6. Jag är SÅ tacksam att ni finns, att detta kan ge en revansch och upprättelse till offren!
  Det är viktigt för överlevnaden!
  När man är vuxen och vet att man Aldrig kan få en upprättelse, så är det sånt här som ger ett litet ”empatiskt plåster på såren”…

 7. Jag blir så ledsen av att se hur sjuka individer det finns, Stackars alla barn dom förstört 💔😞

  Jag hoppas verkligen att någon kan identifiera denna pedofil så att allmänheten får veta vilken sjuk individ detta är!
  Förhoppningsvis åker han fast och inte kan förstöra fler barn!!!!

  Tvi för dig mr X!

 8. Känns verkligen 100 % som den digitala versionen av den klassiske ”blottaren”/”fula gubben”.

  Alltså den typ som innan Internet smugit runt i buskar/parker eller ringt och flåsat.

  1. Ja, precis. När jag var yngre råkade jag ofta ut för blottare, de ansågs då hyfsat harmlösa av samhället, men idag vet man att de väldigt ofta går vidare till våldtäkt & övergrepp. En blottare skall ALLTID polisanmälas!

 9. Om allmänheten bara kunde bli mer uppmärksammad om denna sida. Jag har nyligen hittat den, det arbete ni gör är så oerhört viktigt. Dessa rovdjur måste upp i ljuset, och mig veterligt är ni i princip de enda som gör detta!

 10. ”Jag har inga glasögon” Bara det visar ju att han konstant ljuger hela tiden.

 11. Jag är så sjukt äcklad. Jag är en person som ses som genuint stark och trygg av mina kvinnliga vänner, men jag kan säga att när jag kollar på era videos så sprutar tårarna ut från mina ögon. Jag känner mig så djvla svag och äcklad. Maktlöshet. Det är en extra vidrig känsla när det gäller pedofiler.

  Hur fan gick det så här? Varför blev dessa s.k. män sådär? De måste frihetsberövas och sättas först i psykvård, sen i fängelse.

  Ärthjärnan i dagens video var i en klass för sig. Där satt han i bilen och körde en handtral. Trots att hans äcklighet bara drösar ut ur honom, så försöker han försvara sig. Alltså, kom igen, VEM skulle köra en handtralla på en parkeringsplats? Han är ju bevisligen helpantad.

  Bra att ni plockade honom till slut. Djvla svin är han!

 12. Oj oj oj! Bra napp den här gången.
  Intressant han inte verkar skämmas så hemskt mycket över situationen han försatt sig i med schnabeln i handen på det sättet.

  Sara är jättefin och härlig som vanligt.

 13. Jag har tänkt så mycket på just det här fallet och hållit tummarna för denna dag när han äntligen ska åka dit. Detta är en så sjuk och farlig människa.

  Ni gör ett fantastiskt arbete. Vilka hjältar ni är. Swishar en peng.

 14. Det är så intressant när rättsväsendet säger att sådana ärenden ska hanteras av rättssystemet och så presenterar ni material och anmäler och det läggs ner?! Det var uppenbarligen inte omöjligt att gräva vidare för att få mer information. Hur kan man förvänta sig att vanligt folk ska lita på att rättssystemet gör sitt fucking jobb??!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *