När jag extraknäckade som moderator I en pedofilgrupp I höstas så lyckades jag få MrX att verifiera sig till mig med ett av alla sina 511 konton i livecam med halv ansiktsbild.

Chattlogg 18+ VARNING för bild av sexuell karaktär

[caption id="attachment_4881" align="alignnone" width="1080"] MrX verifierar sig med livebild till admin I en pedofilgrupp[/caption]

 

Med samma konto har han spammat alla våra fiskare med bilder på snopp (från en vinkel där den ser betydligt större ut än den visade sig vara i verkligheten) Samma snabel i såväl videos som på bild har skickats ut från ett antal konton till våra barn. När personen bakom dessa konton började spamma fyra av oss med barnpornografiskt material på en man som våldtar en flicka I åttaårsåldern kontaktade vi polisen och en stor karusell drogs igång.

Förundersökningen lades dock ner i avsaknad av IP adress. Personen har uppgett att han befinner sig i såväl Stockholm som Skåne och vårt sökande av honom har huvudsakligen förlagts till Stockholm. Genom att låta personen klicka på länkar till vår IP-logger så lyckades vi logga den IP-adress som låg bakom. Efter ett långt samtal med åklagare så tog han upp fallet igen, men efter en kanelbulle och en kopp med kaffe så la han återigen ner förundersökningen.

För att vi skulle få veta vem som faktiskt ligger bakom alla dessa riktigt otäcka konton så reggade två av våra fiskare upp varsitt vuxenkonto, och idag på morgonen så bokade MrX upp en dejt med vår 28-åring. När jag backade in på parkeringen och vinkade lite fint så vinkade han med vänster hand. Höger hand var fullt upptagen med att hålla i snabeln som slaknade fort när han såg att jag inte var där i det ärende som han trodde.

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE KONFRONTATIONSVIDEO OBS 18+ PGA SEXUELLT INNEHÅLL

 

 

 

Efter mötet puttrade jag raka vägen till polisen och fick fantastiskt bemötande. Anmälan är upprättad och jag hoppas att polisen här nere agerar på ett mer effektivt sätt än kollegorna i Stockholm gjort.

Familj kontaktas av oss! Vänligen respektera detta.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Första inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/09/30/vi-backar-bara-nar-vi-tar-sats-inte-for-kansliga/

Andra inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/10/08/kanner-nagon-igen-mrx/

Tredje inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/11/17/vi-sparade-mrx-ip/

Video skickad från ett av alla Mrx konton

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

90 svar på ”MrX blev slak på en tredjedels sekund (MrX fastnade på kroken)”
 1. En sak jag tänkt på är att när du Sara kommer ensam,utan någon annan med dig,och ska möta upp en sån här människa så kan det ju bli farligt. Det går ju aldrig att veta hur de kommer reagera,tänker jag. Du är en tuff och modig kvinna men var rädd om dig ♥️

  Ingen frisk människa sitter och runkar på en parkeringsplats, han visar ju verkligen vilken sjuk människa han är. Såna här bör inte vandra omkring i samhället helt fritt. Såna här typer kommer inte sluta så länge de går fria.

 2. Hilfe!
  Ny bekantskap med både dumpen.se och peddo. -Gumman kommer hem från jobbet och visar avslöjandet av en person av värsta sorten. Kan inte finna tillräckligt bra och starka ord för snärjandet. Fantastiskt bra gjort! Fanskap som dylika personer hör inte hemma ute i fria samhället. Hoppas nu att rättsväsendet fungerar och att han aldrig mer får vistas ute igen (och inte får tillgång till nätet och kan fortsätta med pedofileriet i slutförvaret).
  Men, saken är den att den här jä-la peddon, Mr X, har bott ett par tvärgator bort oss!
  Ingen jag kände men sett vid sitt dåvarande hus när man passerat. Fy f-n vilket riks avskum man nästan bott granne med.

 3. Detta var fantamig ett av dom vidrigaste jävla äckel jag har sett.
  Bra jobbat hörrni, hoppas att aset aldrig någonsin ska kunna känna sig trygg någonstans.
  Han har bränt varenda bro i hela världen, och rätten att vistas ute ibland oss andra normalt funtade människor.
  Stor eloge till ert idoga arbete.
  Fick detta tips att kolla genom en annan vän som är följare.

 4. Fyffan va vidrigt människa 🤮🤮🤮🤮🤮 !
  Jag bara tänker ibland när jag ser sånna video där ni tar dem äckliga människorna ! Tänk dem kan vara en lärare en läkare 🤦‍♂️ Man skickar sina barn till skolan och barnen har en sån äcklig lärare som kanske har gjort massa äckliga saker mot barnen men barnen berättar inte för någon Fyffan har ingen ord till sånna äckel 🤮🤮🤮🤮

 5. Ju fler som jobbar med att avslöja dessa vedervärdiga äckel, desto fler kommer att åka fast innan de förstört ännu ett barns hela liv. Tack för att ni orkar och vill avslöja avskummen. Skulle inte förvåna mig om olika pedofilringar får bidrag av skattemedel under förevändning att de gör något bra. Alla som avslöjar asen borde få betalt, ni gör jobb som myndigheterna inte tar på allvar och det tragiska med Sverige är att de skjuter budbäraren och skyddar förövaren. Alltid. De har säkert Centerns stöd då Annie Lööf tycket att Sd är värre än pedofiler, vore bra om vi kunde få bort dessa skadliga politiker också, men de får röst från sina skyddslingar.

 6. Det är så intressant när rättsväsendet säger att sådana ärenden ska hanteras av rättssystemet och så presenterar ni material och anmäler och det läggs ner?! Det var uppenbarligen inte omöjligt att gräva vidare för att få mer information. Hur kan man förvänta sig att vanligt folk ska lita på att rättssystemet gör sitt fucking jobb??!

 7. Jag undrar verkligen om det finns en syster med barn här? I så fall är hon underrättad? Fy fan om de är sant att han har förgripit sig på barnen. Får så sjukt ont i magen av detta, man har verkligen noll % förståelse i hur man kan tända på barn. Barn? Jävla vuxna som ska förstöra barns liv

   1. Nu funkar det, tack så mycket. Omg vilken vidrig människa, bra jobbat av er. Önskar att det fanns en lite friare tolkning av lagen för såna här människor. Inlåst på livstid och dagligen utsatt samma övergrepp som han tänkt utsätta andra för (och redan har) vore passande…

 8. omfg snälla sig att du var redo att försvara dig i den videon. detta kunde lätt ha gått snett.
  hahhaah gud har humor dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.