12 mars, 2023

När jag extraknäckade som moderator i en pedofilgrupp I höstas så lyckades jag få MrX att verifiera sig till mig med ett av alla sina 511 konton i livecam med halv ansiktsbild.

Chattlogg 18+ VARNING för bild av sexuell karaktär

[caption id="attachment_4881" align="alignnone" width="511"] MrX verifierar sig med livebild till admin i en pedofilgrupp[/caption]

 

Med samma konto har han spammat alla våra fiskare med bilder på snopp (från en vinkel där den ser betydligt större ut än den visade sig vara i verkligheten) Samma snabel i såväl videos som på bild har skickats ut från ett antal konton till våra barn. När personen bakom dessa konton började spamma fyra av oss med barnpornografiskt material på en man som våldtar en flicka i åttaårsåldern kontaktade vi polisen och en stor karusell drogs igång.

Förundersökningen lades dock ner i avsaknad av IP adress. Personen har uppgett att han befinner sig i såväl Stockholm som Skåne och vårt sökande av honom har huvudsakligen förlagts till Stockholm. Genom att låta personen klicka på länkar till vår IP-logger så lyckades vi logga den IP-adress som låg bakom. Efter ett långt samtal med åklagare så tog han upp fallet igen, men efter en kanelbulle och en kopp med kaffe så la han återigen ner förundersökningen.

För att vi skulle få veta vem som faktiskt ligger bakom alla dessa riktigt otäcka konton så reggade två av våra fiskare upp varsitt vuxenkonto, och idag på morgonen så bokade MrX upp en dejt med vår 28-åring. När jag backade in på parkeringen och vinkade lite fint så vinkade han med vänster hand. Höger hand var fullt upptagen med att hålla i snabeln som slaknade fort när han såg att jag inte var där i det ärende som han trodde.

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE KONFRONTATIONSVIDEO OBS 18+ PGA SEXUELLT INNEHÅLL

 

 

 

Efter mötet puttrade jag raka vägen till polisen och fick fantastiskt bemötande. Anmälan är upprättad och jag hoppas att polisen här nere agerar på ett mer effektivt sätt än kollegorna i Stockholm gjort.

Familj kontaktas av oss! Vänligen respektera detta.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Första inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/09/30/vi-backar-bara-nar-vi-tar-sats-inte-for-kansliga/

Andra inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/10/08/kanner-nagon-igen-mrx/

Tredje inlägget om MrX:

https://dumpen.se/2021/11/17/vi-sparade-mrx-ip/

Video skickad från ett av alla Mrx konton

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

103 thoughts on “MrX blev slak på en tredjedels sekund (MrX fastnade på kroken)

 1. Det här är den överlägset vidrigaste människa hittills, fy fan va skönt att ni fick idioten på film när han sitter och drar i den äckliga wursten.

  Nu får vi bara hoppas att det inte stämmer att han våldtagit sina syster döttrar 😪

  Bra jobbat och tålamodet löna sig tillslut.

 2. Alltså. Saknar nästan ord. Det här kan vara ngt av det äckligaste jag sett, fick spya i munnen av denna patetiska, vidriga pedofil.🤮🤮🤮🤮🤮Stackars, stackars Sarah, men tusen tack för att du gör detta!🙏 Nu hoppas vi på att han blir inlåst, det finns inget annat alternativ.För alla barns skull.

 3. Lite mer censur då det kan vara barn som kollar på detta också! Vi vill väl undvika att stackarna ska få se detta

  1. Skippa censur. Det förmildrar för pedofilen. Det ska fan vara statuerande exempel att man kommer att behöva skämmas om man pysslar med sånt här… “barnen” kommer nog fatta det under deras uppväxt om de är inne på den här sidan.

   1. Jag bor i Göringe. Finja.
    Hoppas det perversa äcklet inte bor här i närheten.

    Blev själv utsatt när jag var mellan 7 och 9 år av mina dagbarnvårdare,
    sådant glömmer man aldrig.

    Värna barnen och djuren!
    GunRights 4ever!
    Support Boogaloo!

 4. Fy fan det finns inte ord🤬🤬🤬🤮🤮 hoppas han åker dit så det sjunger om det!! Detta var det vidrigaste!! Stackars stackars barn som blivit utsatta😢

 5. Detta är så jävla sjukt så jag finner inte ord! Men ni är så jävla bra som jobbar med detta! Önskar jag skulle kunna göra nått men vet inte vad det skulle kunna vara. Sätter in en liten peng, det jag kan, för att stödja er! Hoppas många gör det, för varje avskum som Mr X som går i fällan är en oerhörd vinst för hela samhället! Heja er!

 6. Vad I helvetes JÄVLAR!!!!!!!!!!!
  FY FAN DET HÄR VAR NOG DET VIDRIGASTE JAG SETT!!!!! Asså fy faaaaan, hur I Helvete kan man sitta och runka I en bil, oj oj oj, denna vidriga människa är sååååååå bort gjord,

  Hoppas verkligen ni berättar för hans familj och arbets givare

 7. Detta var nog det vidrigaste jag sett!!??! 🤮🤮🤮 vilken sjuk och äcklig människa!!! Hur f*n kan man göra så mot barn???? Stackars dem, han har förstört deras liv! 😠

 8. Jävla monster.
  Jag kan inte sluta känna ångest inför vad hans systerdöttrar behövt genomlida under två år. Och mamman, när ni måste ta det vidriga samtalet med henne. Hennes egen bror. Hur fan går barnen och hon vidare efter det här? Hur tusan lägger man upp ett sådant samtal? Hur berättar man för någon att det värsta har hänt?

 9. Ni är verkligen några av de som gör skillnad! Har 3 döttrar (vuxna nu) men bara tanken på om de skulle råkat ut för en sådan jävel gör mej spyfärdig och då även tanken på hur jag skulle reagerat mot både honom och polisen som med sin passivitet faktiskt subventionerar detta. Tack för att ni finns!

 10. Jag hoppas att detta avskum får det riktigt jävla obehagligt i fortsättningen nu när detta äntligen uppdagats…

  Bra jobbat! Det ni gör är helt fantastiskt 🙏

 11. Fyfan!! Detta och 5-fingerstobbe eller vad fan han kallades är det vidrigaste hittills. Denna var nästan obehagligare, om man nu kan ranka dem på en skala i helvetet. Vilken sjuhelvetes tålamod ni har. Sluta aldrig med det ni gör.

 12. Konstaterar att detta är en mycket sjuk människa.

  Förstår dock inte varför ni kommenterar snabelns storlek: “(från en vinkel där den ser betydligt större ut än den visade sig vara i verkligheten)”

  Vad har storleken med nånting överhuvudtaget att göra i detta sammanhang? Ni borde lägga ner dessa onödiga inflikanden om könsorganets utseende. Det känns oseriöst.

  1. Självklart är det för att de drar fram de och skickar bilder på sina stoltheter de hånas. Tänk vad jobbigt att inte få den bekräftelsen..

   Vidrig är han🤢🤮

  2. Olle, med tanke på att de som utsätts för monster som han ytterst sällan får upprättelse, så kan det kännas befriande att få göra sig lite lustig över honom i alla fall. En humorventil. Det är dessutom han själv som bombarderar folk [barn] med sitt kön i extremvinklar, så jag tycker spontant att det kan han faktiskt få ta. Känns som en skitsak att påpeka faktiskt, med tanke på samanhanget. Eller hur?

    1. Rättelse; jag tar tillbaka ordet ‘fördöma’. Klart man ska normalt inte påpeka eller göra narr av andra människors utseende men nu är det inte mer än rätt, HELT rätt! Dessa monster är inte annat än vidriga äckel, ofattbara KRÄK UTAN KÄNSLOR!
     Det brukar heta ‘är du vacker på insidan så är utsidan densamma’. Så det betyder omvänt när det kommer till dessa män, ful insida blir såklart ful utsida, attraktionen är för alltid = noll, milt uttryckt. Enkel mattematik.

  3. Vi har nog sammanlagt fått ett hundratal videos och bilder på just denna snoppen, och lite av stämningen oss fiskare emellan läcker alltså ut när jag sedan skriver. En smula ironi är alltså nödvändig för att vi ska klara detta.

   1. Ni gör ett fantastiskt arbete som orkar titta på allt. Förstår att en smula ironi behöver finnas för att klara detta.

  4. Olle: Storleken spelar ingen roll för övrigt. Men här blir det ju passande att förtydliga att han är normal-stor, eftersom han verkar vilja visa upp den ur vinklar som gör att den ser maffig ut. Det är en nog en del av hans självbild och då är det ju ett bra sätt att ta ner honom på jorden.

   Sen, om han varit en snäll och empatisk man, så hade givetvis hans storlek säkert varit bra.

  5. Jag håller helt med Olle. Det många inte förstår och tänker på är att många pedofiler dras till barn för att de saknar självförtroende hos vuxna kvinnor. Vuxna kvinnor dömer, barn gör det inte. Jag förstår att man kan skriva en sådan sak i affekt, I syfte att förnedra personen (med all rätt), men man måste tänka lite längre och förstå att det enda man faktiskt gör när man påpekar storlek på det sättet är att man förmodligen ger ännu fler personer sämre självförtroende och då eventuellt faktiskt också skapar fler eventuella gärningsmän. Det finns andra och bättre sätt att trycka dit folk på.

 13. Vissa detaljer stämmer absolut överens men andra gör det inte. Hur pass säkra är ni att mannen i bilen är samme man som på bilderna? Är ni säkra?

 14. Här kan man snacka om att bokstavligen bli påkommen med byxorna nere. Jag undrar hur hans grannar och bekanta kommer att uppdatera sina åsikter om honom hädanefter. Det blir nog inte till det mer positiva iaf. 😀

 15. Älskar det ni gör!
  Jag är en av de som blev utsatt som barn och fick ingen upprättelse.
  Mår så bra av att se dessa äckliga jävla monster sättas dit!!
  Tack!!

 16. Personer likt honom måste hängas offentligt, dom kan under inga omständigheter vandra fritt bland barn.

 17. Jag är SÅ tacksam att ni finns, att detta kan ge en revansch och upprättelse till offren!
  Det är viktigt för överlevnaden!
  När man är vuxen och vet att man Aldrig kan få en upprättelse, så är det sånt här som ger ett litet “empatiskt plåster på såren”…

 18. Jag blir så ledsen av att se hur sjuka individer det finns, Stackars alla barn dom förstört 💔😞

  Jag hoppas verkligen att någon kan identifiera denna pedofil så att allmänheten får veta vilken sjuk individ detta är!
  Förhoppningsvis åker han fast och inte kan förstöra fler barn!!!!

  Tvi för dig mr X!

 19. Riktigt bra jobbat! Det här har jag sett fram emot länge! Vet ni om han är dömd för liknande brott sedan tidigare? Önskar fanskapet alla möjliga tänkbara konsekvenser!

 20. Vilken otroligt obehaglig person. Hans svarta ögon och sneda leende i början + lögner/förnekelse m.m. = riktigt sjuk.

  Hoppas verkligen att rättssystemet kan sätta denna galning bakom lås och bom.

 21. Känns verkligen 100 % som den digitala versionen av den klassiske “blottaren”/”fula gubben”.

  Alltså den typ som innan Internet smugit runt i buskar/parker eller ringt och flåsat.

  1. Ja, precis. När jag var yngre råkade jag ofta ut för blottare, de ansågs då hyfsat harmlösa av samhället, men idag vet man att de väldigt ofta går vidare till våldtäkt & övergrepp. En blottare skall ALLTID polisanmälas!

 22. Synd att han heter så vanligt namn, verkar inte finnas på sociala medier, åtminstone med ansiktsbild. Men Mister X, du kommer åka dit ändå 😁

 23. Om allmänheten bara kunde bli mer uppmärksammad om denna sida. Jag har nyligen hittat den, det arbete ni gör är så oerhört viktigt. Dessa rovdjur måste upp i ljuset, och mig veterligt är ni i princip de enda som gör detta!

 24. Haha vilken äcklig jävla idiot! Man skulle ju vilja ha lite mer info vilka de är , var de bor, gärna namn och adress, regnr på bilar de använder! Är det olagligt på nåt sätt att lägga ut den infon?

 25. Denna sjuka person är pappa till en dotter som går i mitt barns klass.
  Så synd om familjen och en sååå vidrig man. Fy fan.

 26. Så jävla äcklad man blir av såna här typer som jag tycker har tappat rätten att bli kallad människa.

  ni borde ha någon slags blacklist om vart dom här bor och hur länge deras straff är som brukar väll vara runt 3 år men endå.

  Vi tänker på våra barn och alla andra barn som blir utsatta. och ni gör ett skit bra jobb med allt!

 27. Jag är så sjukt äcklad. Jag är en person som ses som genuint stark och trygg av mina kvinnliga vänner, men jag kan säga att när jag kollar på era videos så sprutar tårarna ut från mina ögon. Jag känner mig så djvla svag och äcklad. Maktlöshet. Det är en extra vidrig känsla när det gäller pedofiler.

  Hur fan gick det så här? Varför blev dessa s.k. män sådär? De måste frihetsberövas och sättas först i psykvård, sen i fängelse.

  Ärthjärnan i dagens video var i en klass för sig. Där satt han i bilen och körde en handtral. Trots att hans äcklighet bara drösar ut ur honom, så försöker han försvara sig. Alltså, kom igen, VEM skulle köra en handtralla på en parkeringsplats? Han är ju bevisligen helpantad.

  Bra att ni plockade honom till slut. Djvla svin är han!

 28. En händelse på bussen på väg till MC Mässan i Malmö sommaren 1995!

  Det var längesedan, men jag tänker på det då och då.
  Jag och assistent Lars åkte buss från Kristianstad till Malmö för vi skulle kolla på en MC mässa.

  Det som utspelade sig på sätet framför Lars och mig, det glömmer man inte även om Lars och jag har olika åsikter om hur man skulle agerat.

  På sätet framför oss är en vuxen man 35 + och som har med sig en liten pojke som är kanske 2 eller 3 år, under bussresan så kysser han den här pojken i ansiktet ca 20 till 30 gånger och det var inga vanliga pussar utan blöta sexuella kyssar. Mannen har blanka ögon och han smeker även pojkens rumpa flera gånger udner bussresan.

  Liksom här ringer flera pedofilvarningsklockor.

  När vi kommer fram till Malmö och ska gå av så säger jag till Lars som var med som assistent att vi borde gå till polisen och berätta vad vi sett, att den här mannen är en pedofil och den stackars pojken blir med största sannolikhet sexuellt utnyttjad av den här mannen.

  Lars tyckte att vi skulle verkligen inte gå och skvallra till “svinen” och att jag överreagerar och tror det värsta för att jag intresserar mig för sjuka saker som furry, djurrättsaktivism och spelar krigsspel.

  (Svin = poliser enligt Lars. Man kan ju fråga sig varför han tycker så.)

  Lars brukade ju få som han ville då han var rätt auktoritär och blev arg om man sa emot honom.
  Han fick iaf sparken som min assistent vid jul 1995 då han utsatte mig för psykisk misshandel för att jag är furrie och bråkade med både mig och andra furries samt stal furrysaker från mig, dellitade spel ur datorn, tog ifrån mig TV-spel och hårdrocksskivor med mera. Sen har han hållit på att trakassera både mig och andra furries på Internet och sökt upp oss på olika plattformar för att mobba oss.

  Till saken hör ju också att Lars var jägare och dödade både rävar och lodjur samt gjorde vidriga saker med djuren sen, att han tjuvjagade en fredad och sändarförsedd Varg och dödade den i Januari 2000. 2008 var han inne på SveaFur och bråkade med både mig och andra furries samt mordhotade våra yngsta.
  2009 till 2012 så hotade han med att göra hemska saker mot djuren på gården i Rävninge där jag jobbade då.

  Iaf så är Lars död sen 2013 så han kan inte göra oss furries mer illa eller göra djuren i skogen mer illa.

  Man kan ju undra varför den vidriga människan inte tycker att man ska polisanmäla och agera när en vuxen man antastar en liten pojke på bussen viud flera tillfällen under resan från Kristianstad till Malmö?

  Tänker på hur illa den här pojken måste ha farit och maktlösheten av att inte få agera.

 29. Han är ju helt gränslöst sjuk. Varför finns det inget som kan fånga upp en sådan person?hur blir man sån överhuvudtaget?

 30. För mig får denna kille gärna gofika varje dag, pingis och biljardbord, rena lakan och lagad mat tre gånger om dagen. Ena villkoret är stt han är bakom låsta dörrar och på medicinering tills hans störning inte finns längre, om så resten av livet.

 31. Detta är en riktigt farlig människa, hur kan det komma sig att en sådan ffa går lös? Så svårt kan det inte vara! Så duktiga ni är som lyckades fånga honom till slut. Ni är värda all cred och allt stöd i världen för detta! Denna mycket störda människa drar sig inte för att skada barn på allvar. Han ska sitta bakom lås och bom, borde gjort det för längesedan.

 32. Oj oj oj! Bra napp den här gången.
  Intressant han inte verkar skämmas så hemskt mycket över situationen han försatt sig i med schnabeln i handen på det sättet.

  Sara är jättefin och härlig som vanligt.

  1. Invandrare håller det inom familjen/klanen. Och de “jagar” inte på detta sätt, de tar helt enkelt för sig där de kommer åt.

   1. Är du verkligen säker på det där? Jag har alltid trott att invandrare varit överrepresenterade gällande brott, men börjar luta mot att invandrares och “etniska svenskars” brottstyper skiljer sig åt. Som jag förstått det så är det ganska viktigt att dottern är oskuld inom klanen (varpå våldtäkt från pappas och släktingars håll känns orimligt).

    1. Hej Eric

     Det blir orättvist och missvisande att beskylla vita män för att vara mer pedofila än någon annan folkgrupp.

     Jag har bott och jobbat 14 år i Mellanöstern, bland annat i Jordanien, Saudi och Egypten. Det är vanligt förekommande med barnbordeller där barn från mindre “fina” familjer finns till salu.

     I flera kulturer i Mellanöstern är även barngifte vanligt förekommande. Hur du kan tro att invandrare som kommer från kulturer med barngifte och barnbordeller på schemat skulle vara mindre pedofila än etniska svenskar är en gåta.

     Det sker hemskheter bakom stängda dörrar i Sverige. Och det finns väl knappast någon önskan från svenska myndigheter att börja rota i detta då det skulle kunna “gynna SD”.

 33. Hahaha har kollat den här 20 gånger nu.
  Tycker ni skall lyssna på honom, inte skulle herr kukrunk skicka snuskbilder på barn inte? Han ser ju jätteoskyldig ut. Kom igen nu dumpen ni får göra bättre ifrån er och sluta trakassera oskyldiga kukrunkers på måfå.

 34. Ni får gärna följa upp detta fall,

  – har polisen plockat in odjuret

  – hade odjuret fru, hur tog hon emot informationen.

  Jag hoppas innerligt att polisen har plockat in honom så att odjuret sitter bakom lås och bom.

 35. Jag har tänkt så mycket på just det här fallet och hållit tummarna för denna dag när han äntligen ska åka dit. Detta är en så sjuk och farlig människa.

  Ni gör ett fantastiskt arbete. Vilka hjältar ni är. Swishar en peng.

 36. En sak jag tänkt på är att när du Sara kommer ensam,utan någon annan med dig,och ska möta upp en sån här människa så kan det ju bli farligt. Det går ju aldrig att veta hur de kommer reagera,tänker jag. Du är en tuff och modig kvinna men var rädd om dig ♥️

  Ingen frisk människa sitter och runkar på en parkeringsplats, han visar ju verkligen vilken sjuk människa han är. Såna här bör inte vandra omkring i samhället helt fritt. Såna här typer kommer inte sluta så länge de går fria.

 37. Hilfe!
  Ny bekantskap med både dumpen.se och peddo. -Gumman kommer hem från jobbet och visar avslöjandet av en person av värsta sorten. Kan inte finna tillräckligt bra och starka ord för snärjandet. Fantastiskt bra gjort! Fanskap som dylika personer hör inte hemma ute i fria samhället. Hoppas nu att rättsväsendet fungerar och att han aldrig mer får vistas ute igen (och inte får tillgång till nätet och kan fortsätta med pedofileriet i slutförvaret).
  Men, saken är den att den här jä-la peddon, Mr X, har bott ett par tvärgator bort oss!
  Ingen jag kände men sett vid sitt dåvarande hus när man passerat. Fy f-n vilket riks avskum man nästan bott granne med.

 38. Detta var fantamig ett av dom vidrigaste jävla äckel jag har sett.
  Bra jobbat hörrni, hoppas att aset aldrig någonsin ska kunna känna sig trygg någonstans.
  Han har bränt varenda bro i hela världen, och rätten att vistas ute ibland oss andra normalt funtade människor.
  Stor eloge till ert idoga arbete.
  Fick detta tips att kolla genom en annan vän som är följare.

 39. Fyffan va vidrigt människa 🤮🤮🤮🤮🤮 !
  Jag bara tänker ibland när jag ser sånna video där ni tar dem äckliga människorna ! Tänk dem kan vara en lärare en läkare 🤦‍♂️ Man skickar sina barn till skolan och barnen har en sån äcklig lärare som kanske har gjort massa äckliga saker mot barnen men barnen berättar inte för någon Fyffan har ingen ord till sånna äckel 🤮🤮🤮🤮

 40. Ju fler som jobbar med att avslöja dessa vedervärdiga äckel, desto fler kommer att åka fast innan de förstört ännu ett barns hela liv. Tack för att ni orkar och vill avslöja avskummen. Skulle inte förvåna mig om olika pedofilringar får bidrag av skattemedel under förevändning att de gör något bra. Alla som avslöjar asen borde få betalt, ni gör jobb som myndigheterna inte tar på allvar och det tragiska med Sverige är att de skjuter budbäraren och skyddar förövaren. Alltid. De har säkert Centerns stöd då Annie Lööf tycket att Sd är värre än pedofiler, vore bra om vi kunde få bort dessa skadliga politiker också, men de får röst från sina skyddslingar.

 41. Det är så intressant när rättsväsendet säger att sådana ärenden ska hanteras av rättssystemet och så presenterar ni material och anmäler och det läggs ner?! Det var uppenbarligen inte omöjligt att gräva vidare för att få mer information. Hur kan man förvänta sig att vanligt folk ska lita på att rättssystemet gör sitt fucking jobb??!

 42. Jag undrar verkligen om det finns en syster med barn här? I så fall är hon underrättad? Fy fan om de är sant att han har förgripit sig på barnen. Får så sjukt ont i magen av detta, man har verkligen noll % förståelse i hur man kan tända på barn. Barn? Jävla vuxna som ska förstöra barns liv

   1. Nu funkar det, tack så mycket. Omg vilken vidrig människa, bra jobbat av er. Önskar att det fanns en lite friare tolkning av lagen för såna här människor. Inlåst på livstid och dagligen utsatt samma övergrepp som han tänkt utsätta andra för (och redan har) vore passande…

 43. omfg snälla sig att du var redo att försvara dig i den videon. detta kunde lätt ha gått snett.
  hahhaah gud har humor dock.

 44. Hur ska vi kunna skydda våra barn när dessa barnjagare går lösa i samhället? 🥺 skriver:

  Han här verkar ju livsfarlig. Känns som det finns risk att han kidnappar och våldtar ett barn inom snar framtid. Undrar vad han har på sitt samvete genom åren.. 💔

 45. Jag förstår verkligen inte varför ni på dumpen ska hålla på och jaga män som gillar yngre

  1. Nä varför ska dumpen göra det? Bättre att låta förövarna stämma träff med riktiga barn att våldta. Var det så du tänkte Pontus?

 46. Anledningen till att invandrare begår mindre sådana brott är för att konsekvenserna för denna är betydligt högre än svensk. Alltså om han inte blir sönderslagen av sin familj så kommer hans vänner och alla bekanta fixa till det

 47. Herregud vilken idiot…

  Undrar hur det gick för honom? Har han hjärna nog att fatta att han är totalkörd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *