Bakom denna videon ligger ett såväl långvarigt som gediget arbete av ett väl sammansvetsat fisketeam. Hakuna Matata som han kallat sig bland våra barn har med tanke på att han tidigare dömts för sexköp av barn och återigen ska upp i rättegång i slutet av januari för sexualbrott mot barn lagt sig till med en försiktig stil så att han bara träffar de som han är helt säker på att de är minderåriga. Vårt fiskelag så klarade att invagga honom i tron att om att de är barn och då visade han sin rätta sida.

 

Han vill spruta hejvilt, göra barn gravida, utlovar ringar och tänker slutligen förlova sig med en av våra flickor. Vi mötte honom på Stockholms centralstation när han stod och väntade på att hon skulle komma med tåget.

Det må vara rättssäkert för vuxna att man inte kan låsa in människor som utgör ett potentiellt hot. Att ha individer som är som skarpladdade vapen bland barn är dock förenat med livsfara för dem.

Hakuna Matatas förra dom:

Attunda TR B 1033-15 Dom 2016-02-04 hakuna

Nästa rättegång väntar i januari. Han är givetvis anmäld för alla äckliga bilder och videos som han skickat till oss. En bråkdel, men likväl en större mängd med chatloggar finns att läsa längst ner på sidan. Chattarna är med ett antal olika barn så det kan te sig lite rörigt när man läser.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

31 thoughts on “HAKUNA MATATA stora bekymner (napp igen)

 1. Så var det dags för k#kbilder igen. En liten sak som han desperat försöker få bekräftelse för.

  Jag kan inte säga att cred åt honom eftersom han är pedofil, men han erkänner det ju åtminstone till skillnad från de andra ryggradslösa kräken som ni har hängt ut. Problemet är att han fortsätter trots att han har blivit dömd. Det finns inget hopp för honom

  Tack vare att hans mobilnummer finns i chatloggen så var det ju enkelt att kolla var han hör hemma, vad han jobbar med och hans FB-profil (dock finns inget i LinkedIn). Han har själv två små barn. FY FAN!

  PDF-filen som ni länkar till tycks vara korrupt. Är det hans dom för grooming?

   1. Tack! Intressant dom.

    Jag är för egen del övertygad om att det finns ett mörkertal kopplat till detta svin. Han har, tror jag, gjort detta fler gånger utan att det har upptäckts. Jag delar f.ö. också nämndemannens uppfattning om åtalspunkten för urkundsförfalskning. Pedofilsvinets trovärdighet borde ifrågasättas inte minst pga den andra åtalspunkten om köp av sex med omyndig (orala och vaginala samlag).

    En annan sak som jag också slogs av är att ”Sekretess AA” tidigare har mått dåligt, dvs även innan hen träffade pedofilsvinet. De är alltså rovdjur som hittar lätta byten.

    Sen står det i domen att XYZ ”lever under ordnade förhållanden och det saknas skäl att anta att han kommer att
    återfalla i sexualbrott.”
    Det skulle vara intressant att veta varför ”det saknas skäl att anta att han kommer att återfalla i sexualbrott”. Det var ju utan tvekan en felaktig bedömning eftersom ni nu har avslöjat honom. Jag undrar också om domare och nämndemän får någon återkoppling på senare domar så att de kan lära sig något så att det blir ”rätt” dom för nästa gärningsman.

    Kort och gott så är det som ni gör otroligt behövligt.

  1. Videon funkar inte. Lyssnade på er blogg från juni om en idiotisk busringning av Soneby. Skulle gärna vilja se videon på hakuna matata.

 2. Så sjukt och dessa typ av individer finns och bör omplaceras på en anna planet 🤮
  Ni gör ett stort ärorikt jobb som Förhoppningsvis resulterar i mindre övergrepp mot barn 👊👊
  Keep on 🙏🙏

 3. Fan jag har börjat gråta utan andledning i olika situationer, är det mina spöken som härjar😢🤮

  1. @Annika,

   Det är helt normalt för vanliga människor. Jag känner emellanåt hur tårarna ansamlas i ögonen. Jag orkar egentligen inte med att se de här idioterna.
   Det är otroligt att Sara och Patrik orkar, och det är också härligt att se hur de ställer sig på barnens sida när samhället inte gör det. Det här daltandet med gärningsmän i alla typer av våldsbrott måste få ett slut.

 4. Alltså bara åsynen av vad det där nu skulle föreställa Du höll mellan tummen och pekfingret 😳😂😭 Tack för att jag aldrig mer kommer kunna äta bullens pilsnerkorv utan att få mardrömmar om den där HAN..🤮 Och din fruktansvärda besatthet att göra BARN gravida! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Sååååååå sjuk är DU, finns inget hopp för dig.. du är inte värd att dela luften vi andas! Nä fy fan alltså, du skulle bara våga ta kontakt med ett barn igen..

 5. Blicken hos honom i början säger väl allt, vilken djkla fullblodsgalning! Men det äckligaste är ju att han nästan lite jovaliskt ler när han pratar om sin dom och barnövergrepp och rycker lite på axlarna som om ni samtalade om vädret. Denna galning kommer fortsätta tills han blir inlåst.🤮🤮🤮🤮

 6. Patrik syn på dessa män vad Patrik tycker om dem ✊✊✊ Blir en jävla käftsmäll och den ser ut att ta rätt bra … Men nog bara tillfälligt 😔 Beundrar er kamp och JÄKLAR vad nytta ni gör och det ev. mörkertal som finns … Måste fram till ytan ✊✊✊

 7. Kan ni lägga upp dom första två videorna från ert peddofiske igen? Går inte att kolla på, bara laggar. Alla videos efter det funkar bra 👍

   1. Gör gärna det! Har inte ens kunnat se video nr 2 pga lagg.

    Fortsätt med ert arbete 💪

 8. Tusen tack för att ni finns. Utan er har dessa barn inget skydd alls, eftersom asen får gå fria utan att vara under bevakning. Änglar och hjältar är vad ni är.

 9. Tusen tack för att ni finns. Utan er har dessa barn inget skydd alls, eftersom asen får gå fria utan att vara under bevakning. Änglar och hjältar är vad ni är.

 10. Han är väldigt medveten om de fel han gör och nämner faktiskt flera saker under samtalets gång som han igentligen inte hade hade behövt nämna. Han är hyffsat öppen fast att samtalet är endast ett par minuter. Utifrån hans egna ”synvinkel” nämner han att det är som en Drog, det han gör. Jag betvivlar inte det han säger. Synd att han vände och gick därifrån, jag skulle vilja får mer insyn i hur han som person tänker..

  Det är så tragiskt att dessa personer inte finner Lycka på något annat sätt, än att usätta unga barn för dessa DiGiTALA Chat övergrepp, som i vissa fall även blir Fysiska övergrepp! Det är fruktansvärt. oförlåtligt!

 11. Han är ju helt galen och utgör en stor fara. Nog bland dom värsta jag har sett på dumpen.

 12. Vilken totalt störd person! Pussmunnen på en av bilderna är så jävla äcklig, har svårt att få bort den ur minnet. Örkkk!

 13. Hur fan kan han få vara ute. Han är ju för fan en fara för barnen .
  Är så stolta över er att ni klara av att inte ge han en smäll. För det skulle inte jag gjort.
  Hoppas han blir inlåst i en bunker och man slänger bort nyckeln .

 14. Fruktansvärt och blir så arg av att detta äckel bara bagatelliserar vad han ägnar sig åt.
  Hade jag haft en dotter eller son så hade jag XXXX för att kunna skydda sig mot sådana här vidriga personer!

  Blev själv utsatt mellan jag var 7 och 9 år.
  Jag blir så förbannad att både dem som förgrep sig på mig och jag vet pedofiler som förgripit sig på andra barn, de ställs aldrig till svars och går fria i samhället. En del sitter med i nämnder i kommunen och andra är lärare på skolor. Finns även män inom kyrkor som förgriper sig på barn.

  Tycker verkligen att man borde bekämpa pedofilerna.

 15. Varför är inte detta äcklet inlåst på livstid?! Varför tillåter samhället honom att skörda offer efter offer!?! Blir galen på detta.. 🤯💔

 16. Sjukt obehagligt att denna man har egna barn!! På hans Instagram kan man se att barnens kompisar också hänger hemma hos denna barnjagande man 💔 Hoppas innerligt att han förlorat vårdnaden om barnen sen ni haffade honom här på Dumpen?!?

 17. Går i samtal, har domar, fortsätter utsätta barn för grooming och kanske värre ändå. Han måste låsas in. Tack för ert arbete.

 18. Nu förstår man bättre hur ”komikern” kunde ”skämta” om barnvåldtäkter.

 19. Han är fruktansvärt äcklig. Och han är Martin Soneby vän med🐷 Hur kan man samarbeta med en pedofil???????? Förklara dig Martin.

 20. Jag kan svära på mina barns liv att jag hade tagit lagen i egna händer om någon hade grommat dom. Jag hade ALDRIG låtit grisen gå ostraffad. Hörde att han hade våldtagit sina barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X