Nu har vi stökat till det lite för pedofilerna igen 🙂

Kommer ni ihåg i somras när vi brakade rakt in i en pedofilgrupp och mobbade medlemmarna ?

Om inte så föreslår jag att ni läser detta inlägg:

https://dumpen.se/2021/06/21/peddomobbing/

Gruppens admin som lämpligt nog kallade sig Törnrosa sov nog för vi kunde skövla på ganska bra innan vi blev bortplockade.
När Törnrosa vaknade ur sin sömn så stoppade hon in en extra admin för gruppen som kunde vakta när hen sover. Den nye admin använde sig av alias PN Nidde79.

Nidde79 hade redan tidigare skrivit med oss fiskare, och fast beslutna att få reda på vem som ligger bakom kontakten har vi sedan haft kontakt med honom från fler konton.

I fredags hittade Nidde79 sin drömtjej. Han skickade bilder på sitt könsorgan, och berättade att han hemskt gärna skulle vilja stoppa in det både här och där på vår 13-åring. Han skickade bilder från sin bil och även ett par bilder tagna på ansiktet i livekamera. Han berättade att han jobbar som matbud, och skickade en fin liten bild där han stoltserar med företagets logga på sin runda mage.

När han började jobba klockan 17.00 i fredags  var jag på plats i antipedofilbilen och spanade för fullt på restauranger som använder sig av leverantören för att skicka ut sin mat, dock utan resultat och när jag beställde en kebabrulle i hopp om att rätt gubbe skulle dyka upp så kom en snäll liten kille som inte alls var Nidde79.

Sur som en liten ättiksgurka över att jag lagt hela kvällen på värdelös spaning lyckades jag under lördagen få honom att bjuda in mig att åka med i bilen när han skulle arbeta bara för att få veta vem denne Nidde79 är, och vi bestämde träff vid McDonalds på knutpunkten så att jag skulle kunna åka med.

Hal som en liten ål lyckades han slinka undan. Det var mycket folk på platsen, och när han inte såg flickan som han skulle träffa så dök han varken upp på vår träff eller arbetsplatsen, inte heller har han läst sista meddelandet där jag frågar ”var blev du av?”

Otur för honom att jag är ännu halare, för jag passade på att fråga de av hans kollegor som dök upp för att hämta mat för leverans om dom kände igen sin medarbetare. Någon berättade att han var ny på arbetsplatsen men jag fick kontaktuppgifter till en gruppledare som var mycket hjälpsam. 👍

Utrustad med namn så blev det inte speciellt svårt att plocka fram personuppgifter på admin PN Nidde79, och förvånad blir man kanske att personen på bilderna och ägaren till kontot som sitter som admin I en chatgrupp för pedofiler är född 1979, initialerna är PN och efternamnet börjar på Nidde 🙄

Anmälan om sexuellt ofredande på grund av att han skickat bilder på sitt könsorgan är gjord, och till dig Nidde79 som är så sugen på att våldta barn kan jag ge ett litet råd. Håll tankarna i din egen skalle hädanefter och håll wursten i brallan. Vi känner igen hur du skriver och lär nog kunna identifiera dig även om du öppnar nya konton och organiserar dig på nytt.

Törnrosa och PN Nidde79 har nämligen lämnat skeppet och lämnat kvar en ensam pedofilmoderator som skriver öppet i chatten att han undrar var gruppägaren Törnrosa tog vägen. 🙄

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

En liten del av dumparna från groomingdelen:

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Här bestämmer vi träff på Knutpunkten i Helsingborg:

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

4 thoughts on “Pizzaleverans med extra allt från admin i en peddogrupp

  1. Han såg nog dig men du inte honom. Tror på mindre lycka för dig framöver, du börjar bli ”för känd” för dessa avarter till människor.
    Bra jobbat iaf

  2. Den här äckliga människan har man alltså arbetat med för många år sedan. I de lugnaste vatten bor de fulaste fiskarna. Det hemska här är att han har en dotter som är i den åldern som tjejerna han stöter på. Bara det är ännu mer vidrigt 🤮🤮🤮
    Jag hoppas verkligen att han åker fast och hamnar i fängelse för sina hemska brott.

    Barn vill INTE bli våldtagna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X