Den 16/2 fick vårt fiktiva barn kontakt med en man ute på en chatt. Barnet berättade att hon befinner sig i Karlstad. Mannen skrev att han också var där.

Chatten fortsatte över på ett KIK-konto med namnet ”rami1337h”. Bilderna visade sig dock föreställa en lärare bosatt i Strängnäs. KIK-kontot är åtta år gammalt och kontonamnet som inte går att ändra  överrensstämmer med hans riktiga namn.

Mannen ville hemskt gärna sexchatta med vårt barn men kunde inte träffas. Vi fick ett par livetagna bilder, någon på ansikte och några på snoppen.

Chattandet fortsatte att sent in på natten och sedan på morgonen den 17/2:

08.33 frågar barnet om mannen har Snap.

Han svarar ja, och hon lägger till honom.

08.46 lägger han till barnet på Snap

Vi bestämmer oss för att bryta chatten, försöka nå honom i telefon och informera arbetsgivare då han arbetar som lärare.

10.24 skickar vi ett SMS till hans telefonnummer om att Dumpen vill diskutera hans loggar.

2 minuter senare, vid 10.26 tar han bort barnet från Snapchat.

Mannen hör sedan inte av sig.

Vi tar kontakt med den skola som mannen arbetar på. Mannen stängs av med omedelbar verkan och skolan inleder en utredning. Skolan kopplar in tredje part och mannen uppmanas att ta ut Snaphistorik med enhetslista.

Efter kontakt med skolan ringer mannen upp oss oss men nekar. Han hävdar att han aldrig haft KIK och att någon måste hackat och loggat in på hans Snapchat.

Ser man tillbaka i loggen har den enhet som inloggningen den 17/2 gjordes från, förekommit bland hans enheter i 1,5 år.

Vid fråga om vilken enhet detta är och var den befinner sig svarar mannen att det är hans gamla arbetstelefon och att han skickat tillbaka enheten till elektronikfirma.

Skolan uppger att han skickat in sin gamla telefon, men den är av en annan modell än den som används i chatten.

Skolan valde att stänga av läraren med omedelbar verkan. Sedan händelsen har de kopplat in tredje part och gjort en omfattande utredning.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN  RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

20 thoughts on “Rami1337h (Napp 394) Strängnäs

 1. Gymnasielärare som tänder på unga tjejer, man förstår varför han valde det yrket…. 😎 Stackars kollegor som har haft han kåt småpillandes på snoppen på jobb var och varannan dag… 🫣

 2. Obegripligt varför vissa män förstör sina egna liv så här. Fru och barn… Begäret efter att få sätta på ett barn verkar ta över hela Hjärnkontoret. Han slängde verkligen bort hela sitt liv för att han va så jävla kåt på ett barn.
  Ps Denna man bör aldrig få arbeta med barn igen!!

 3. De är synd att hjärnans sex bedrift är så stark att de tar över förståndet och får folk ta såna risker att rasera hela ens liv, familj, vänner, jobb o.s.v bara för att få sätta på en minderårig. Tyvärr inser man inte de förens de är försent. Man kanske borde forska på de området och hitta en lösning innan de går så långt att suget efter att ha sex med en minderårig inte tar överhanden. Detta är bara en teori eller fundering man kanske skulle titta närmare på, men jag kan ha fel om de

 4. Ja.. vad säger man..? Men en sak undrar säkert fler än jag! Hur kan män säga saker som ”dricka dina safter”, ”får jag ta dej i röven” ”får jag kissa på dej”, ”ska få dej att komma flera gånger”, ”sväljer du”, ”älskar du sperma”, ”hur många gånger kan du komma”, ”slickat du röv”???

  Alltså det är BARN dom skriver till! Barn som använder stjärten till att bajsa med, som vet att man kissar i toaletten, som inte ens vet vad känslan av en orgasm är (!!!!), som aldrig hört talas om att man kan slicka någon där bajset kommer ut, som kanske inte ens brukar onanera och precis har upptäckt sin egen sexualitet och inte ens har hunnit utforska den på något vis, varken själv eller med någon jämnårig!!
  Ändå sitter dessa pedofiler och tycker att det är fritt fram att skriva dessa ”vuxensaker” till barn! TILL SMÅ BARN!! DET ÄR TRAUMATISERANDE FÖR HELV….!!
  Tänk själv om någon ful gubbe sagt till en ”vill du slicka mig i stjärten” när man var 13 år!!? Slicka någon där man bajsar??

  Bara att dom skriver såna saker till barn är en sååå STORT övergrepp!!

  Jag vet faktiskt inte om det största problemet här är våra lagar!!
  Om vi har dessa sjuka, ja dom ÄR sjuka, pedofiler som traumatiserar våra barn i landet, HUR kan dom få gå lösa?? Alltså vi VET ju att pedofil inte går att bota! Vi vet ju de! Men..

  Om ”kalle” 32 år kör över en person pga oaktsamhet, åtalas han för vållande till kroppsskada. Om offret sen dör efter 2 dygn pga skadorna efter olyckan, ja då ändras åtalet direkt till kanske vållande till annans död.

  Om en pedofil ger sig på ett barn och våldtar, blir han åtalad för sexuella övergrepp mm. MEN vad händer med denne pedofil om barnet två dagar senare tar sitt liv pga övergreppen??????? Blir han då åtalad för vållande till annans död? SKULLE INTE TRO DET VA!

  VAD KAN VI, VI SOM SITTER HÄR OCH LÄSER DUMPEN, VI VANLIGA I SAMHÄLLET GÖRA FÖR ATT FÅ REGERINGEN ATT VAKNA OCH SKRIVA OM LAGARNA? SKRIVA OM LAGARNA ANG ÖVERGREPP PÅ VÅRA OSKYLDIGA BARN? VAD KAN VI AKTIVT GÖRA MER ÄN BARA SITTA HÄR OCH FÖRFASAS ÖVER HUR ÄCKLIGT MÅNGA DÅRAR SOM GÅR DÄR UTE LÖS PÅ GATORNA OCH FÖRSTÖR VÅRA BARNS LIV?

  Det måste väl finnas något vi kan gå ihop och göra!
  Önskar så att Patrik och Sara fick två timmars frågestund med regeringen i tv i direktsändning !

  Patrik och Sara, ni är barnens Gudar!

  Susanna

  1. För att få till en lagändring måste någon (eller flera) av riksdagens 349 ledamöter lämna in en motion.
   JAG, DU, VI måste alltså kontakta dessa ledamöter och skriva att vi (folket) önskar en lagändring som kan resultera i att regeringen faktiskt ändrar lagen så att det blir till gagn för våra barn. Som ger våra barn ett mycket större skydd.
   Leta upp lämpliga ledamöter på riksdagens hemsida.
   Faktorer som spelar in är tex vad de respektive ledamöterna vurmar för, vilken partitillhörighet de har, etc.
   Länk till ledamöter i riksdagen:
   https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-och-partier/?typeoflist=valkrets&valkrets=stockholms+l%C3%A4n

   1. Hur får vi ut denna info bäst? Vi folket måste trycka på! Annars sker inget. Nån demonstration oxå skulle behövas

  2. Ja, fy f-n vad sjukt. Det är ju konstiga saker att göra med en vuxen vissa saker de skriver om, fast de skriver till oskyldiga barn. Ännu värre när det är en som jobbar som lärare…

  3. Vi måste börja med demonstrationer. Vi måste trycka på med form av brev, skriva på instagram till olika politiker…inte en gång utan gång på gång. Vi måste höras….vi måste trycka på

 5. Tror det borde vara en obligatorisk utbildning i övergrepp mot barn som ska va obligatorisk för våra 349 lagstiftande människor. Eftersom sätten att komma i kontakt med barnen är så fler nu än när våra lagar stiftades. Vissa övergrepp görs ju på distans också. Dumpen har ju bra facit på verkligheten och skulle kunna bidra till något nytt och bra.

 6. Härligt att det är min gamla lärare i gymnasiet, älskad av alla igår, idag har alla tagit bort honom som vän överallt. Vidrigt. Stackars hans fru och barn. Så nära vi har vart, aldrig sett denna sida av honom, va lurad man kan bli

  1. Inte jag heller. Och ingen jag pratat med heller. Alla säger att han var så trevlig & inte alls opassande på något sätt mot oss elever.

 7. Den här gäddan har simmat runt länge i snuskträsket kan jag säga. Jag är 23 år idag. För ca 10 år sedan hängde jag på kik och han är en av många som groomade mig. Det där ansiktet kände jag igen på en gång. Rysningar. Snyggt fångat Dumpen!

 8. Hur fan kunde du? Min gamla favoritlärare, älskad av precis alla och aldrig fått den vibben av honom. Småbarn och fru, ett jobb där han var så jävla bra. Att han även gav snapen som han använder i jobbet, där jag och alla mina gamla klasskompisar har honom som vän. Fatta vad många minderåriga elever han har enkel kontakt med där?! Hur många som kanske har fått opassande meddelanden av honom men som inte vågat säga nåt för att ingen skulle tro på det. Fräscht att ha haft honom i idrott i två år där vi varit på badhus och allt möjligt. Kan säga stor eloge till skolan som har gjort allt i sin makt för att få bort honom snabbt och få eleverna att känna sig så trygga som möjligt i situationen. Han har verkligen förstört sitt liv och han förtjänar det värsta.

 9. Vår gamla mentor, usch vilket vider. Fattar nu i efterhand att han nog groomat elever sen minst 10-12 år tillbaka.. Är samtidigt i en liten chock att man inte fattade tidigare..

 10. Tur för alla barn att han åkte fast, tack vare Dumpen. Det visar på hur viktiga Dumpen är i vårt samhälle 💗 Sänder en varm tanke till denna mannens stackars fru, måste va så brutalt att få reda på att ens livskamrat är någon helt annan i det dolda än vad man trodde 💔 Dessa män är dubbelnaturer tyvärr, de är svåra att avslöja, de man minst anar…

 11. Detta är så respektlöst, att en man på 34 år väljer att skriva till minderåriga, när man dessutom har fru, barn och jobbar med ungdomar. All kärlek till de personer som står honom nära. Har haft honom som lärare tidigare och kunde aldrig misstänka något sådant, men detta borde vara tillräckligt med bevis för att inte få fortsätta jobba med ungdomar. Hoppas han får hjälp med sina problem och hittar ett mer passande yrke.

 12. Skolan måste vara en säker plats för våra barn, de är SKYDDSOBJEKT och den här mannen har opererat länge utan att några misstankar har riktats mot honom från skolledningens sida. Pedofiler gör inte detta en gång, det är ETT MÖNSTER SOM UPPREPAS!
  Jag hoppas att barn som träffat honom genom hans arbete i skolan hör av sig till Dumpen eller polisen, det här är en riktigt ful fisk!

 13. Jag vet inte ens vad jag ska säga.
  Det här var en av mina mentorer.
  En av mina störta tryggheter på hela skolan, en av de få lärarna jag kände att jag kunde släppa in i mitt privat liv.
  Nu känner jag att man verkligen inte kan lita på de folket man har runt om sig. Man tror man känner någon men ack vad man kan ha fel. Förövrigt tycker jag att ni dumpen gör ett riktigt bra jobb, utan er hade personer som honom fortsätta göra det de gör samt jobba med ungdomar som litar och ger sitt förtroende till dem.

 14. Det är läskigt hur duktiga den här typen av människor är på att beblanda sig i samhället. Han var lärare och en av våra mentorer på gymnasiet. Som alla andra skriver så upplevdes han som omtyckt av alla.
  Vill man vänstra så är väl det en sak, men att välja att gå på barn..
  Förkastligt. Arg och besviken. Du är en parasit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X