Sponsorer
Jag ligger som vanligt innan jag ska knyta mig för natten och skrollar på min telefon när jag reagerar på ett klipp, videon är inte lång men jag reagerar starkt på det lilla jag fick höra.
Eftersom jag lägger ut överlevares historia på Dumpen så ville jag få kontakt med denna tjej, ville höra om hon kunde tänka sig dela sin berättelse på Dumpen.
Så Jag började mitt detektivarbete och efter en stund hittar jag hennes sociala medie, där hittar jag även klippet i sin helhet.
Tårarna rinner, ilskan och hatet flödar som en storm i mig när jag får höra vad denna tjej som 9-åring fått vara med om.
Jag känner att hennes historia måste delas, den får inte d* ut.
Så jag tar kontakt med henne och med hennes godkännande delar jag den nu med er.
Och den ska delas om och om igen, för dessa förövare att se, men även för alla överlevare att på något sätt finna styrka i denna tjejs ord.
Ännu ett barn där man tog sig friheten att ta vad som inte var deras att ta.
Ännu ett barn man förstörde för sin egen njutnings skull, för sina egna sjuka begärs skull.
Men hon kämpade sig kvar, hon fann styrkan att fortsätta, att inte låta dessa män ta mer av hennes liv än vad de redan gjort.
Detta är hennes röst till dem.
Detta är hennes röst till alla som blivit utsatta.
25/2-2017 Lägger hon upp sitt klipp på sociala medier.
Hennes ord till videon:
”Detta är mitt avslut. Ett öppet brev till dom som tog livet ifrån mig när jag var 9 år. Jag lägger ut detta här för att detta kanske någon gång kommer upp i deras flöde. För att jag är för feg för att säga det till dom, eller skicka det till dom. Och för att jag inte vill lägga ner tid på att dom ska förstå hur mycket som förstört för mig. Jag valde också att inte redigera videon, eller göra mig fin, för varför ska jag sminka mig och redigera för deras skull? Detta är mitt avslut.”

 

Länkar där Oliva berättar mer om våldtäkten.

Olivias video till männen som våldtog henne när hon var nio (expressen.se)

 

Olivia gruppvåldtogs när hon var 9 år – vill inte göra polisanmälan – Malou Efter tio (TV4) (youtube.com)

 

9 thoughts on “Ett öppet brev till mina förövare

 1. Jag hoppas att du för varje dag som går mår bättre och får ditt liv tillbaka. Jag hoppas att dina förövare, och andra likt dem, ser detta. Inser vilka små, ynkliga, fega missfoster till människor de är. Att ge sig på ett barn är det fegaste man kan göra. Att vara så störd att man vill våldta ett barn, misshandla ett barn, hota ett barn, då är man inte mycket till människa, man är bara en lort, smuts. Jag ser med avsky på dessa förövare, det är de som är äckliga, du har ingen skuld i det de gjorde. Allt är deras skuld att bära. En vacker dag hamnar ljuset på dessa förövare och deras gärningar blir till allmän kännedom. Likt de gäddor som avslöjas här på Dumpen kommer alla se vilka små ynkliga människor de är och de kommer bli sedda på med det förakt och den avsky som de förtjänar. Likt dig så när jag inget annat än hat och förakt för förövare. I slutna rum med barn är de tuffa men ute i världen är de inte värda ett skit och det vet dom.

 2. Det kanske inte känns så men du är världens starkaste människa. Jag tycker ditt avslut till dem är perfekt, berätta din historia – och sedan vänd dem ryggen och gå vidare. Hoppas du mår mycket bättre idag!!

  Jag tänker inte ens nämna hur pass vidriga dina förövare är, de är inte ens värda de bokstäver som behövs för att beskriva det. De vet.

 3. fy fan vad tårarna rinner. hoppas du en dag får din Hämd och dom svinen får ditt straffa.
  många kramar

 4. Tycker förövarna förtjänar ett hembesök av Dumpen. Hade gett mer straff än en rättegång.

 5. Mina tårar rinner när jag skriver nu.. Jag är en vuxen man. En vuxen man utan några egna trauman i min barndom. Men med en 10-årig flicka. Jag förstår inte hur man kan vara ett sånt monster till människa att man gör något så hemskt mot ett 9-årigt litet barn. Jag önskar dig, Olivia en underbar framtid och ett rikt och lyckligt liv. Så lyckligt som det bara går. Tack för att du är stark nog att dela med dig av vad dessa personer gjorde mot dig. Jag kommer kämpa ännu hårdare nu för att min dotter ska få en tryggare uppväxt. Jag ska gå och krama min dotter nu. Tack. Och fortsätt kämpa.

 6. Hej Olivia.

  Tack, för att jag får ta del av ditt avslut. Jag hoppas detta når fram till de 3 onda människor som gjorde detta mot dig.

  Jag HATAR att du skäms.
  Jag HATAR att du har haft och har, så ont.
  Jag HATAR att hela ditt liv, fram tills nu har varit påverkat av detta.
  Jag HATAR att du ska behöva all denna terapi.
  Jag HATAR att du ska behöva göra ett avslut.

  Du ska inte ha behövt vara med om detta, Olivia!!
  Jag vet att du vet det.

  Snälla kämpa!
  För att du är värd att kämpas för.
  För att jag tror på ett ljus i en tunnel.
  För att du förtjänar att få leva detta liv med mer lätthet, glädje och frihet än du fått göra hittills.

  Jag vill ge dig en stor, varm, trygg och kärleksfull kram. Helst i verkligheten. Men blunda gärna, och känn den kramen jag skickar dig.

  Camilla

 7. Finaste du!.
  Jag kände så starkt med dig då jag själv
  Varit utsatt av min mammas man både sexuella övergrepp men också att få se honom misshandla min familj brutalt i över 10 års tid. I varje mening du pratar så känner jag igen mig och jag hoppas innerligt att du kan få må så bra du bara kan i ditt liv.. ❤️

 8. Vi lever i en sjuk värd. Där vissa tar för sig på andras bekostnad.

  Häng ut gäddorna, det är det enda som hjälper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *