Sponsorer

De träffades i en chatt och fortsatte över till privat konversation. Hon är ett fiktivt barn på tolv och han färdtjänstchaufför.
De pratar om vänskap och sex och allt graviditet tills de en dag bestämmer sig för att träffas.
Mötet blev inte riktigt vad mannen tänk sig och han verkade ganska besviken när vi gick iväg.

 


19 thoughts on “Färdtjänstgäddan (Napp #439) Jönköping

 1. Fullständigt livsfarlig! Kör färdtjänst för funktionsnedsatta barn. När publicering på Dumpen nämns så vill han inte ha problem med sina barnbarn!!!! Och kan göra vad som helst för att slippa Dumpen,,,, och vill att Dumpen ska skylla på tvillingbrossan som inte finns… Ajajaj! Riktigt illa!

 2. Stackars barn och barnbarn. Först tyckte jag lite synd om gubben för han verkade bakom flötet, men sen läste jag loggen. Sådär skriver ingen frisk människa.

 3. Fantastisk dålig självinsikt.
  Varför skulle en 12-åring vara intresserad av det där? Det borde sätt igång några varningsklockor.

 4. Tänk om gubbe om du är så rädd om dina barn och barnbarn. Barnen oavsett
  vems dom är ska inte utsättas på detta viss, med vidriga sexchattar.
  Vill att dumpen inte ska publicera honom. Tji fick han dumpen skyddar
  våra barn genom att visa honom.

 5. Bli gravid , göra abort? Vad håller han på med? Så tydligt att han endast tänker på sig själv och sina behov. Idiot!

 6. Förfärligt, stackars barn och barnbarn…
  Tur det var ni som var den fiktiva 12 åringen!!
  Han kändes inte som alla hästar bor i stallet..
  Bra jobbat dumpen 🙏🏻❤️
  Som vanligt! ❤️❤️🙏🏻

 7. Blir förtvivlad över alla dessa män, från alla samhällsklasser, som ens tänker tanken att förstöra våra barn, det är som grymmaste skräckfilmen. Bara Dumpen är uppe i över 430 pedofiler. Dessa avarter borde få hjälp med att bygga upp ett eget samhälle, långt ifrån civilisationen och utan möjlighet att någonsin lämna området. De skall INTE kosta oss skattebetalare en enda krona, de kan knyta mattor, tvätta kläder åt industrier och sortera skruvar till minimilön (till simpelt boende i barack, enkel mat och återbetalning för att de fått en chans att göra gott och dessutom inte bli bespottade resten av livet).
  Jag vill verkligen inte ha dessa sjuka äckel gåendes på allmän gata!

  1. Håller helt med dig! Ingen ska behöva utsättas för våld eller övergrepp. Tyvärr står inte samhället på de svaga och oskyldigas sida – hur ska man ändra på detta?

 8. Man blir så trött. Ännu en konsekvensenslös pedofil som dessutom kör färdtjänst.

  Inte många bestick i kökslåda där… begynnande demens eller kognitiv funktionsnedsättning?
  Skulle han kommit till mig som läkare skulle jag överväga indragning av körkort. Han pratar och beter sig som en 5 åring ungefär.
  Hoppas arbetsgivaren ger honom sparken. Kan ni följa upp ärendet? Blir orolig .

 9. Så vissa barn är till för att förgripa sig på (andras barn och barnbarn) medan vissa barn bara ska gosas med (egna barn och barnbarn)? 🤯 Hur ska denna man kunna ha en normal sund relation med sina barnbarn när han samtidigt tänder sexuellt på barn, groomar barn och planerar övergrepps möten med barn?? Denna man bör inte få tillgång till barn, varken i sitt privata liv eller i arbetssituation.

  1. Varje räddat barn är en seger. Styrka till människorna som gör dumpens jobb och ta vara på er och varandra! Det måste vara ett tufft jobb att interagera med detta avskum.

 10. Han har väl säkert svårt att hitta någon i egen ålder men absolut ingen ursäkt att ragga på vilsna barn🥺

 11. Han har ju taxileg men inte alla hästar hemma vilket syns på de flesta som hamnar på Dumpen. Tittar man på chattarna så är de i stort sett likadana.

 12. Den här gäddan väcker motstridiga känslor. Verkar så ensam, så sorgligt att nu kanske förlora de enda närstående. Men ursäktar så klart inte alls hans agerande. Är det språkliga problem eller kognitivt eller båda, känns som det finns flera problematiker här. Bra konfrontation och frågor, att inte ge upp utan verkligen försöka få svar på hur det står till med tänket kring konsekvenserna. Kör 30 på nätet också – episk liknelse!

 13. Ni gör ett fantastiskt arbete , ett som verkligen gör skillnad och räddar barn från denna avskyvärda avart till påhitt.
  Men kan ni inte göra en sverige karta och dela in gäddorna i län så man kan se om det lurar nån i vassen i ens närområde? Endast dömda och gäddor ni fiskat fram,
  Jag vet en sida som hette något i stil med ”kriminellt.com” för många år sen där man kunde se om det fanns nåt äckel i närheten. Det är säkert någon som tycker att detta inte ska finnas för har man suttit av sitt straff så har man minnsann sonat det men nej , när det gäller barnvåldtäkt finns ingen förlåtelse eller försoning då barnet redan blivit förstört för livet.
  Jag har själv 3 döttrar från 1 till 11 år gamla och jag skulle uppskatta om man kunde se om någon bor i närheten.
  Man ska inte behöva tänka såhär men tyvärr har samhället fyllts upp med mer och mer sjuka individer som kan förstöra ett barn för livet pga deras själviska bottenlösa vidriga preferenser.
  Man gör ju allt i sin makt för att skydda sina barn och hjälpmedel är alltid uppskattat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *