Sponsorer

Småsyskonen var nog mer intressanta än vår fiktiva fjortonåring, alltså skulle flera barn komma till Lidköping för att träffa Tempelriddargäddan.
När vi kom fram till mötesplatsen fick han dock Dumpenfeber och blev nervös och tystnade.
Vi hittade dock honom sittande på en sten och gick fram för att prata lite med honom.
Han ville inte alls prata med oss och gick iväg.

 

2011 dömdes Tempelriddargäddan för barnpornografibrott och 2018 dömdes han för sexuellt ofredande och efter att han krupit ner i två små flickors sängar och förmått dem att beröra hans könsorgan.

VI BER ER ATT RESPEKTERA ATT INTE KONTAKTA ANHÖRIGA ELLER ARBETSGIVARE.

Mannen har nu skrivit in sig i vården.

DOMAR:

Forsberg1

Forsberg2

17 thoughts on “Tempelriddargäddan (Napp #437) Lidköping

 1. Fyfan!🤮 När varken domar eller vård får han att sluta borde de vara helt okej att låsa in och slänga nyckeln långt åt helvete.

 2. Så fruktansvärt, förfärligt. Det finns inte ord att beskriva den bestörtning jag känner när jag läser dessa fullblodsegoisters loggar. Hur kan man ta sig rätten att leva ut sina lustar på barn, hur?!! Och sen anser de sina liv förstörda när de avslöjas och vill smita undan, så ynkligt. Som sagt, fullblodsegoister..
  Varmaste tack till alla på Dumpen, vilket kurage ni har.

 3. Han är med i P4 Skaraborg för ca 1 årsedan o berättar om hur han inte hade varit den positiva o glada människa som han är idag om han inte hade fått det stödet som han fick i 1-2 klass, hmm men förgripa sig på småbarn de har han missat totalt under skolgången att man inte får??

 4. ju fler gäddor jag läser desto svårare blir det att läsa chattarna , jag är så tacksam att ni orkar göra detta för att skydda barnen . han vill göra ett barn gravid . här finns verkligen inget konsekvens tänk alls . inte vilken position barnet hamnar i som ska föda ett barn åt honom fixeringen vid att få bli nåns första oavsett ålder tydligen o ta gärna med mindre syskon det är ju kul . avsmaken man känner när man läser domen o det står 3 månader . det är inte ens ett straff … våldtäkt av barn göra denna gravid behålla barnen ( man kan spekulera varför ) gärna ha ett ännu mindre barn med . vill fota o filma som man kan ta förgivet delas vidare i hans peddo klubb , för han pratar garanterat med jämlika nånstans . såna här borde aldrig få vistas ute i vårat samhälle

 5. Detta är riktigt sjukt. Hur är han funtad? Helt ”lost”… Detta är en PEDO-fil. Inte HEBI-fil. Och han saknar både insikt och empati..
  Fy f*n. Inte nog med att han är otrogen, utan några som helst betänkligheter kring sitt förhållande och sin fru. Han vill också utan några betänkligheter ha sex med barn…
  Jag fattar inte!! Är det ett missbruk?
  Hur kan man se ett barn som ett sexobjekt??
  Barn är ju guds gåva till mänskligheten.
  De är ju bara underbara och väcker beskyddarinstinkt!
  INTE sexuell attraktion.
  Fattar inte…..

 6. Detta bevisar om och om igen att Pedofiler inte går att bota. Dessa vidriga sjuka läggningar som får barn att må dåligt i hela livet.

 7. Söt riddare. En riktig hjälte.
  Fy fan vilket missfoster. Lågbegåvad, empatilös och med noll självinsikt.
  Samhällsfarlig mao. Behöver vara inlåst. Våra barn är det viktigaste. Tack Dumpen för ett mycket bra arbete.

 8. Seriöst, vilket slusk. Han hade inte ens hyggligheten att duscha och sätta på sig lite renare och finare kläder när han skulle på ”dejt” (läs: våldtäktsträff) utan kommer i slitna, smutsiga kläder som jag inte ens skulle ta på mig om jag skulle spendera dagen hemma i soffan. Så stoltserar han med att han är tempelriddare. Undrar just hur deras kristna värderingar går ihop med hans fantasier och handlingar. Denna stämpel han har fått nu kan inga dekorationer i världen dölja. Bra jobbat, Dumpen!

 9. Lås in människan
  Bra jobbat Dumpen

  Hoppas att BIK Karlskoga som han har tatuerat på vänster högerarm

  Utesluter han från föreningen om han är med
  För det sista en idrottsklubb vill bli förknippade med är människor som han.

 10. Ironiskt att när en annan gädda flyttade ifrån området (The naked gun), så flyttade denne till samma område. Stackars grannar

 11. Han har förbrukat sin rätt att röra sig fritt i samhället för all framtid tycker jag!!
  Sån fruktansvärt störd person!
  Tack Dumpen!! Jag kunde inte ens läsa allt… och ni orkar på nåt sätt att jobba på!

 12. Hur kan någon man ens TRO att en 14-åring blir sexuellt nyfiken av hans skrumpna snopp?
  Och att tro att 14-åringen skulle ta med sin 8-åriga syster!
  Nej, en pedofil kan inte bli ”botad”, det visar den här gäddan!

 13. Man undrar vilka vård-insatser som gjorts från samhällets sida? Samtal med mentalvårdare borde vara en lämplig åtgärd och det inte bara för dessa störda mäns skull utan främst med tanke på barnen….!
  Samhället/Staten verkar helt lost här, finns inte resurserna är det dags att skjuta till dem. Målet måste vara att dessa inte söker barn i sexuellt syfte.
  C:a 40 år denna gädda, kanske 40 år kvar att leva, det borde vara av intresse för samhället att sätta in en arsenal av insatser för att få stopp på detta. Barnen är skyddsbjekt!

 14. Vilken jävla patetisk varelse, hur fan kan man vara så sjuk i huvudet. Jag slutar här annars blir det inte bra….

 15. Verkligen en riddarhjälte! Hur kan han inte redan vara utesluten ur det där tramset? Vad tycker de genomärliga, duktiga, rättrådiga ”bröderna” om en obotlig pedofil? Hur många gravade hundar ligger och surnar här egentligen? För man ska komma ihåg att detta är bara det han bevisligen blivit dömt och påkommen med! Mörkertalet kan vara hur stort som helst här.

  1. Han uteslöts dagen efter detta publicerades. Tyvärr är det inte möjligt att freda sig helt från denna typen av vider, inom allt föreningsliv är det en utmaning. Man vet ju inte vad folk gör utanför den egna verksamheten. En lösning skulle ju vara att ta utdrag ur belastningsregistret regelbundet, det skulle fått honom utesluten långt tidigare iom dommarna. Med facit i hand skulle han givetvis aldrig blivit medlem.

 16. Som tidigare är dom väldigt vältaliga i chattar när dom tror ddt är barn. Sen kan inte tidigare domar ell rädslan de har för Dumpen hindra dom. Obotliga. Därför behövs register över pedofiler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *