Enligt gäddlogiken så är det en självklarhet att vuxna män ska bjuda hem barn.
Another dimension är en av många som gärna bjuder in barn i syfte att förgripa sig på dem.
Han såg sådär lagom nöjd ut när barnet kom med vuxet sällskap.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

4 thoughts on “Another Dimension (Napp 393) Malmö

  1. ”I don’t like this”. I BELIEVE YOU.
    Vad driver dessa vuxna människor att förgripa sig på barn? Jag vet bara att de gör det och att det inte går att reparera. Inom vetenskapen är det omöjligt men det går att förhindra. Vore naturligtvis mycket enklare om landet lagom satsade på att förhindra övergrepp mot barn.

  2. Så porrskadade folk är. Bilder på taniga små män där dom visar kuken. I det här fallet räcker han ut tungan också. Mm.. ”sexigt”. Dom har tappat greppet om verkligheten så hårt att dom inte längre bryr sig om dom skickar sina patetiska bilder och äckliga text till minderåriga. Det här är definitivt peaken på lågt testosteron i samhället. Det är tur ändå på ett sätt, för jag tror inte det kan bli värre än nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X