Sponsorer

Inledningsvis kom Ronny och vår fiktiva trettonåring i kontakt med varandra via Snapchat. Chatten fortsatte över till KIK där Ronny visade ett tydligt intresse för barnets tioåriga lillasyster.

Efter en tids chattande började Ronny berätta om sexuella övergrepp mot barn i åldrarna 7-14 år som han berättar begicks för 30 år sedan.
Således preskriberade. Han beskriver även att han tafsat på en fyraåring, men det var för litet för hans smak. Ronny var nervös för att åka fast och när de hade bestämt träff så skyllde han på regnet och uteblev. Vi fick dock ut honom hemifrån med ett erbjudande om glass med en lite äldre tjej.

Ronny står åtalad för barnpornografibrott och olaga förföljelse för brott som ska vara begångna under 2020 och 2021.

I slutet ligger en logg som han skrivit med en fiktiv 11-åring.

22 thoughts on “Pokerface (Napp #436) Kävlinge

 1. Alltså TACK alla ni hjältar på Dumpen!!
  En vidrig chatt, tänk alla dessa små oskyldiga barn som blir offer för dessa äckel. Så otroligt sorgligt.
  Vidriga, vidriga gubbe.

 2. Men hur många finns det💔 hjärtat går sönder, det tar aldrig slut💔💔💔 vilket jäkla jobb ni gör❤️

 3. Vilken otroligt sjuk människa . Tack för att förhoppningsvis fått stopp på eländet!
  Tänk om ni hade funnits då jag var barn …

 4. Håll ditt russin och dina tankar för dig själv, och ge fan i våra barn! 😡

 5. Är det ngt som retar mig så är det arrogans fast man vet att man gjort fel. Det finns så mycket jag skulle vilja säga om denna gubbe men jag nöjer mig med att jag är glad att han hängs ut offentligt, det blir liksom svårare att behålla hemligheter då.. Försök behålla flinet nu gubbslem.

 6. Det som slår mig att typ ingen av dessa svin som jag sett bli konfronterad här verkar visa ånger för deras rovdrift. Det är så jävla märkligt, för trots att man tänder på barn kan man väl vara utrustad med empati, moral och sunt förnuft, som visserligen blir åsidosatt för att kunna tillåta sig själv att rasera ett barns liv?

  Men nej det verkar inte så.

  Så jävla skumt tycker iaf jag.

  1. De måste helt sakna empati när de väljer att våldta ett barn…

   Usch för denne ”man”.

 7. Herrn, han har alltså skapat offer redan. Detta vet han om, ändå säger han; ”du har inga bevis”.
  Ta ansvar!
  Denna man bor hyfsat nära skolor…

 8. Att en kvinna kan tända på en dickpick övergår mitt förstånd. Att man då kan tro att en 14-årig tjej skulle tycka det är upphetsande med en bild där dicken, pungen och det gråa håret är av samma längd är ju ännu mer obegripligt. HUR kan dessa avskum tro att små fina tjejer skulle ens vilja titta åt dem?

 9. Fy fan vad äckligt att se dessa bilder, man vill spy, jag är man och äldre än denna gubbe….
  Pedofili är den äckligaste avvikelse som finns OCH OLAGLIGT ATT SÖKA BARN I SEXUELLT SYFTE, SLUTA MED DET!!

  1. Det är enbart olagligt om man kommer i kontakt med ett riktigt barn. Det vill Dumpen förändra.

 10. Han tycker ju dessvärre inte att han gör fel. Blir så trött på dessa män…. Tänk om de hade kunnat gå på sexlust-dämpande medicin i vart fall, ta nåt jävla ansvar för sin snedvridna sexdrift…. Men icke… Denna gubben kommer att fortsätta dag efter dag tills den dag kommer då han åker dit för våldtäkt mot barn…. Det krävs ju att barn offras för att dessa störda individer ska buras in…. 💔

 11. Han förstör barns liv och har mage att stå och flina? Idiot. Undra om de är lika roligt när familj, vänner, grannar mfl får reda på detta, eller när de går upp för honom att hans vidriga chatt och bilder finns för allas beskådan. USCH!

 12. “Finns inget sätt att bevisa övetgreppen” säger han snirkligt men du har ju erkänt helt öppet här i chatten till dumpen. Stackars barn som rått utstå dina händer, skäms.

 13. Tack vare Dumpens publicering så kommer han nog inte längre få tillgång till fler barn. Ingen normal människa skulle ju vilja att han passa eller var i närheten av ens barn efter detta 👍👍👍💗

 14. Det finns tyvärr ingen forskning som ger stöd åt att ett leende innebär att man ljuger. Vissa ler när de skäms, vissa ler när de är nervösa, vissa ler när något är obekvämt.

  Det finns dessutom studier som har visat att om man är väldigt rädd för att inte bli trodd på, då agerar man precis som om man ljuger, eftersom att man blir stressad på samma sätt som en person som blir stressad för att den ljuger. I båda fallen är man rädd för att inte bli trodd på.

  Jag tror dock att hans leende i detta fallet beror på att han började minnas den stund som han hade med 4-åringen, något som pedofilen ser som ett glatt minne.

  Vidare, det finns ingen rimlig anledning till att påstå att man har begått sexbrott och våldtäkter mot barn om det inte har skett. Jag är övertygad om att det som han skriver, är erkännanden om tidigare brottslighet.

  Den här pedofilens påstående om varför han berättar för ett barn om sexbrott som han har begått mot ett annat barn, är ett helt orimlig påstående. Det finns inget barn som vill höra om våldtäkter som har begåtts på ett annat barn och det är helt orimligt att anta att han trodde att det föreligger på det sättet. Det ingår enbart i hans sjuka böjelse att beskriva sina brott och tidigare brottsoffer till hans kommande brottsoffer.

  Synd att hans sexualbrott mot barn har blivit preskriberade.

  Sök vård peddo eller (Borttaget av moderator)

 15. Jag spyyyr 😭😭 älskade oskyldig små barn som råkar ut för sådana äckliga kukar som inte förtjänar att andas. TACK för att ni finns dumpen, swishar bidrag till erat otroliga arbete🙏

 16. Allt rinner av honom, han är inte förmögen att ta in något ifrågasättande, Han har nog accepterat sin pedofili och går inte att stoppa. Den här borde inte få gå lös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *