Sponsorer

Bildlärare och konstprofil men missade längs vägen att barn är fridlysta. Tvärtom verkade han bli både glad och nyfiken när han träffade på en minderårig i chatten. Samtalet gled snabbt över på sex och vad han skulle vilja göra med ett barn. I chatten rannsakar han sig själv vid ett tillfälle då han tänker på att hans elever inte skulle tycka om honom om detta skulle komma ut.
Eftertanken varade dock inte länge.

Strax efter en konstvandring i Tranås, vid en fontän i en park skulle de båda träffas första gången. Under konfrontationen nämnde han att flickan ändå är fjorton men den släppte han snabbt och drog istället iväg en liten onanivideo. Träffen blev nog inte riktigt vad han hade tänkt sig och eftertanken kom snabbt tillbaka.

41 thoughts on “Konstprofilen (Napp #438) Tranås

 1. Usch! Måtte du aldrig komma nära barn och ungdomar igen.
  De är skyddsobjekt och får inte röras. Jag äcklas

 2. ”Det var hon som triggade mig”.
  ”Fantiserat om en del elever”.
  ”Jag kan visa den om du vill”.
  ”Får jag berätta om något jag gärna vill göra med dig? Det låter lite kinky”.
  Osv.
  Skäms‼️‼️

 3. Skäms på dig gamla gubbe.. Lärare, gift… stå å runka ute.. nu kan du titta på Dumpen och dra upp brallorna.. usch

 4. Var en väldigt bra bildlärare. Äckligt att veta att fantasierna fanns där för barn.

 5. Blir på riktigt mörkrädd. Äckliga fanskap!!! Barn är inget sexobjekt, sök hjälp!!! Äckel

 6. Trodde aldrig man skulle se honom som pedofil. Har igentligen bara goda minnen om den läraren tills nu🤢 Fan Lasse…

 7. ännu en stackars försvarslös man , levt i över 60 år men kan inte skydda sig mot dessa barn som vill ha sex . han försökte 2 ggr lägga ansvaret för hans agerande på ett barn . han blev triggad . en sån ska alltså jobba som lärare o lära ungdomar det här med eget ansvar osv o vara en förebild . hur svårt kan det vara att bara välja att blockera barn som kommer med sexförslag ist för att skicka runkvideo . bra fångat o jag hoppas han aldrig får jobba som lärare igen

 8. Jag började bli orolig ojojoj…Samma igen med dessa för jag har inte hört någon hittills som inte bara tänker på sig själv.
  Visst att hans liv blir annorlunda nu med vad hans innersta tankar varit under alla år med att tända på yngre inom sin yrkeskarriär och sin fru och alla han känner och känner honom och barn mm när detta blir offentligt men att bara tänker på sig själv verkar det som utan att tänka på en våldtäkt som hade kunnat bli.
  Nä håll tungan i styr men den får väl användas rätt på vuxna efter en behandling och inte på barn hoppas jag verkligen!

 9. Sorgligt.. Vilken tragisk person.. Hur fan kan man uppnå den åldern och bete sej så idiotiskt? Vidrigt

 10. Han erkänner i chatten att han fantiserar om sina elever. Ännu en porrskadad snuskgubbe. Beskriver en halv porrfilm för ett barn…usch

 11. Bra att det här kommer ut och att han förmodligen aldrig får jobba som lärare igen Hoppas innerligt att han aldrig så mycket som tittar på en elev igen, och att han verkligen tar hjälp. Äcklas av att han varit min bildlärare.

  1. Håller med!

   Usch!!

   Hoppas någon ser till att han inte sätter sin fot på en skola igen! Och att han fick sparken på direkten.

 12. ”Min fru pratar väldigt dålig svenska och kan missförstå..”

  Jag vill verkligen veta vilket missförstånd som är värre än verkligheten.

 13. Lasse: tänder sexuellt på barn, bland annat på dina egna elever.
  Lasse: har kontaktat barn i sexuellt syfte på nätet under ett antal år.
  Lasse: tar nu kontakt med ett barn i sexuellt syfte, groomar och bokar in en sexträff.
  Också Lasse: ”Det va barnet som triggade mig” 🤔😆😆

  1. Är man inte pedofil så triggas man inte av ett barn. Krävs att man tänder på barn för att lockas av ett barn…
  2. Och sen när har barn ansvar för vad vuxna gör mot det??? 🤯

 14. Man blir bara så ledsen att det finns så sjuka människor. Dom ploppar ju upp överallt 🤢

 15. Säg inget till min fru, hon talar så dålig svenska och förstår svenska dåligt. Hon kommer att missförstå. Det var ngt nytt 🙂 aldrig hört förr. Äckelgubbar ! Skyller på 14-åringen gör han med 🙁 hoppas frun hoppar av !!! Hoppas rektorn ställer ut honom på skolgården !

  1. Rektorn har ställt ut honom på skolgården för alltid! Sen har även de här uppmärksammats i våran lokala tidning! Så INGEN i Tranås har missat detta!

   1. Bra! Sånt här ska man inte komma undan med och han ska aldrig få chansen att vara runt barn igen.

 16. Tydligen pratar frun bra svenska 🤔 Trodde han seriöst att frun inte skulle få nys om detta?? 😆

 17. Dehär var OERHÖRT äckligt och Tråkigt att se!!!! Han som alltid varit så trevlig och snäll! Väldigt trevlig att prata med på restaurangen som han äger!
  Han var också en VÄLDIGT bra lärare som satte betyg utifrån varje elevs egna kompetenser osv! Och såg alltid till de eleverna som va lite utanför vänskap!!! Ja hade ALDRIG kunnat tro de här om honom!!! TVÄRTOM!!!!! VERKLIGEN TVÄRTOM!!! I alla fall de åren han va min lärare 2005-2008!
  Äckligt att han ens har fått upp en endaste äcklig tanke om vissa av sina elever!!!! 🤮🤯

  TACK DUMPEN för att ni uppmärksammar dessa gäddor även i mindre städer!!!
  TACK för att ni får än att få upp ögonen för att de finns så nära än och att man får ett uppvaknade vid att de kan vara VEM SOM HELST i ens närhet som tänder på barn!!
  Den man minst anar, säger man ofta! Men när de väl blir verklighet så blir man lika chokad varje gång tyvärr!!!!

  Den här Mannen lär nog ALDRIG mer söka efter barn! Och ja tror verkligen att han är en av de gäddorna som kommer söka hjälp! De är i alla fall min förhoppning!!
  Och åter igen TACK för att ni tog denna gädda innan hans fantasier hann förstöra ett riktigt barns liv❤️

  TACK för ett fantastiskt arbete!!!!

  Mvh : En förvirrad Tranås bo och STORT fan av Dumpen!

  1. Om han nu varit professionell och rent av föredömlig ända fram till pensionen, kan man ju undra om det är något mentalt som har inträffat. Tyckte att han resonerade något konstigt.

   Man får nog väga in de positiva bitarna under alla år.

   Det är en tragedi att det här blev ”slutknorren”.

 18. Vedervärdigt och så jäkla äckligt!

  Det är också vedervärdigt när man hör att folk redan varit inne på hans frus restaurang och levt rövare och tagit sönder saker. Hans fru och dotter är väl redan offer i hela situationen. Smutsig baksida av ett annars bra avslöjande.

  1. Ja folk är fördjävliga, lämna anhöriga ifred, de får lida tillräckligt.

 19. Anhöriga blir tyvärr alltid drabbade när det är pedofiler inblandade,
  Dom får utt för hatet med sex med mindre åriga barn.
  Det borde sätta stopp för flera pedofiler som utnyttjar barn,
  Men dom tänker ej på vilken tragedi dom skapar för alla inblandade vid sex med mindre åriga barn,
  Tack igen pumpen,
  (Ni borde få en miljon var i lön för varje gädda ni fångar)

 20. Ja, helt galet och elakt att förstöra i restaurangen. Jag kan tänka mig att hans fru verkligen får kämpa för att ens orka gå till jobbet efter detta och sen blir hon attackerad där trots att hon också är ett offer för denna man. Folk borde väl stötta och hjälpa de anhöriga som befinner sig i en mardröm på grund av dessa mäns beteenden. Det är väl det Dumpen handlar om?

  1. Ja det är oerhört beklagligt. Pinsamma individer som låter sig styras av sin känslor. Sådana individer är farliga då dessa är oerhört lättmanipulerade, bättre att använda intellekt innan man tar beslut. Som du säger är hans fru ett offer och borde bli stöttad istället för att få sin verksamhet saboterad av troglodyter.

 21. Lasse har alltid varit och är fortsatt en fin människa som tyvärr gått väldigt fel här. Han reagerade rimligt vid konfrontationen och verkar ta detta på största allvar med gryende självinsikt. Denna händelse gör ingen åverkan på mina fina minnen från åren då han undervisade mig med bravur, eller den sporadiska kontakt vi haft efter examen.

  Att hänga ut nån offentligt är att bestraffa anhöriga. Att höra att folk varit på restaurangen och levt rövare är så ofattbart sorgligt och upprörande. Jag har alltid gillat Lasses fru och personalen på familjerestaurangen. Dumpen lockar fram apbeteende ur de lägst begåvade människorna, och det är förjävligt. Pöbeln botar ingen.

  1. Han säger ju att han fantiserar om sina elever sexuellt. Det är inte rätt!! Han ska inte jobba med barn när han har den läggningen, så är det bara. Punkt.

   1. Håller med dig Simon, vill bara informera om att pedofili inte är en läggning, det är en psykisk störning.

  2. En fortsatt fin människa?!? Jag blir upprörd!
   Han har inte begått ett litet misstag i tillfällig sinnesförvirring. Han har agerat fullt medvetet hela tiden! Han har groomat och chattat med barn under en längre tid. Helt respektlöst har han nämnt både fru och dotter i chatten flera gånger. Han har skickat både snoppbild och runkvideo. Han är lärare (=utbildad), men vid konfrontationen svarar han lika lågintelligent som de flesta gäddor gör. Dessutom försöker han lägga över ansvaret på offret/barnet… som de flesta gäddor gör.

   För sitt sjukliga begärs skull har han på ett avskyvärt sätt förnedrat och vanärat sin egen familj!
   En FIN människa? Äckel, säger jag!

 22. Jag försvarar inte hans beteende på något sätt, men jag hoppas att han har lärt sig något av detta och får hjälp med sitt problem. Sen som många skriver så har frun och personalen på restaurangen inget med det här att göra.

 23. Verkar som många vill sympatisera med honom för han är snäll och mysig, men se upp, även ni blir groomade just nu. Ja, en människa kan ha 2 sidor. Han är sannolikt inte ett monster som bara låtsats vara snäll. Det är en förenklad bild och vad som gör det hela farligt. Ni förväntar er att förgripare ska vara monster som är så monstruösa att de genomsyras av en aura av elakhet. Så är det inte. Han är har både bra och dåliga kvaliteter som de flesta människor. Ni tror att er magkänsla ska avslöja dem. Det funkar i många fall men inte alltid. Vissa fall på dumpen är så lätta att genomskåda, men inte alla. Vissa folk pendlar mellan god och ond och detta är väl de sämsta sättet att vara ond på. Det är svårt att förstå och vad som gör situationen svår för offret. Det blir kognitiv dissonans för offret och för er i kommentarerna här. En person kan vara både genuint snäll ena dagen och genuint självisk och manipulerande när du inte ser på. De lirar runt med sin karisma, utan att själva se sig som onda, och när tillfället ges, när ett potentiellt offer är sårbart, då vaknar deras onda sida. Ibland överraskas de själva av sina drifter.

  Tyvärr. Att han är trevlig gör inte övergreppet mildare. Tvärt om blir det svårt för barnet att förstå hur den som man anförtror sig till kan välja att manipulera, utnyttja och kränka en. Inte ovanligt att det förträngs och 20 år senare på terapisamtal förstår offret varför denne varit så självdestruktiv. Du lär barn att det är normalt att förvänta sig att bli manipulerad, utnyttjad och sviken, att man inte kan lita på någon, inte ens på den som verkar vara pålitlig. Du stjäl från barnet den kärlek som hen är tänkt att ge och uppleva med någon annan i sin egen ålder och av fri vilja. Du kanske inte tycker att det är något övergrepp om barnet, efter att du groomat, går med på det, men alla har en slags psykologisk mätare i psyket som registrerar alla övergrepp och alla fall där man blivit utnyttjad och manipulerad. Det ligger djupt i psyket och påverkar dig livet ut även om du själv inte kan sätta ord på det. Personer utsatta för detta vågar inte lita på någon eller något och kan därför inte ha tillit och ömsesidiga upplevelser i relationer. De förväntar sig att den de litar på kommer att
  manipulera, svika och utnyttja dem. Desperat vilja att uppleva närhet, och en fullständig rädsla att vara någon nära.

  Alla vill vi ha närhet, men dessa personer kämpar med det eftersom de blivit manipulerade, svikna och utnyttjade av den som skulle skydda och vägleda dem. Oförmåga att skapa trygga och långvariga relationer. Missbruk och vårdslöst beteende. Fel umgänge med andra destruktiva individer. Etc.

  Gränsen är passerad när man förösker grooma och utnyttja ett barn. Det är avsikt och inte fantasi.

  1. Tack för dina väl valda ord! Så sant!
   Vill markera din inledning och avslutning:
   ”Verkar som många vill sympatisera med honom för han är snäll och mysig, men se upp, även ni blir groomade just nu.”
   ”Gränsen är passerad när man försöker grooma och utnyttja ett barn. Det är avsikt och inte fantasi.”

  2. Så bra skrivet. Med en jobbig barndom i bagaget så har jag lärt mig att de trevligaste kan vara de värsta. Såna här människor är specialister på att kamouflera sitt rätta jag. Under ytan simmar gäddorna, ibland lurar de i vassen.

 24. Gäddor finns i alla samhällsklasser. Han må ha varit hur bra som helst som lärare. Det har ingen betydelse i sammanhanget. Den här gäddan är riktigt farlig!
  Som de flesta gäddor reagerade han ”rimligt” när han blev påkommen; skyller först på barnet flera gånger, sedan ”snälla, säg inget till frun”, osv. Inte vid något tillfälle nämner han barnet och vilka konsekvenser det kan få. Det som bekymrar honom är att han blev påkommen. Han var ”nervös”, han ”vet att det är fel”, ”jag ska söka hjälp, jag lovar” osv.
  Begäret efter sex med barn var viktigare än både barnet och hans egen familj och anseende. Fy f-n!!!
  TACK Dumpen!

 25. Ändå ”uppfriskande” med en pedofiljävel som kan stanna kvar, erkänna att han har ett problem och föra någon typ av konversation om det..

 26. Folk som vill förgripa sig sexuellt på barn kommer ju i alla dess former. Det kan vara en älskad morfar som engagerar sig till tusen i barnbarnens liv och alltid ställer upp – men som också tänjer på gränserna, tar på olämpliga ställen och gör otillåtna övergrepp vid övernattningar – vilket lämnar barnbarnet i stor känslomässig förvirring över vad kärlek är samt hur ett avslöjande kan drabba en älskad morfar. Det kan vara en älskad pappa och make som lever ett helt vanligt familjeliv och är en schysst samhällsmedborgare – men som på kvällarna i det dolda söker sexuella kontakter med barn online. Det kan va den smarta professorn i flotta villan vid havet med fru och barn som är så trevlig – men som tänder på barn och inte tvekar att förgripa sig på barn när tillfälle ges. Den som förgriper sig på barn kan vara vem som helst. Så även en bra och trevlig lärare. 🧑‍🏫 💫

 27. En man som ger ett sympatiskt (inställsamt) intryck vid konfrontation men chatten talar sitt tydliga språk, verkar tämligen störd under fernissan. Har minst medkänsla med denna gäddtypen; socialt begåvad, har fru, bra arbete, väl ansedd och stort kontaktnät. Ja han kanske t o m är något av en lokalkändis. Vad finns det för ursäkter för att ändå riskera allt för chansen att med pinsamt klichémässiga pornografiska förtecken få våldta ett barn. Han nämner ”spännande” gång på gång. Vilken dålig fantasi han måste ha som ännu inte kommit på någon lämpligare spänning i sitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *