Sponsorer

Med 56.395 filer med övergreppsutsatta barn dömdes  napp #270 till tre års fängelse och får nu gå rakt från häkte till fängelse utan att passera gå.

Dom: B444-24

Söker söt kille (Napp #270) Järna

9 thoughts on “Napp #270 dömd till tre års fängelse

  1. Så UNDERBART att höra!! 😍 Detta jävla svin som va så kaxig och trodde att han skulle komma undan med sitt störda brottsliga sexuella beteende mot barn, ”ni har inget som binder mig” sa han kaxigt när ni konfronterade honom, tji där fick han! Mycket bra Dumpen! 👏 👏 👏 💗

  2. Jag förundras alltid över de pedofiler som åker dit för barnporr. Det är inga ljushuvuden. Finns många metoder för att inte upptäckas, och väldigt få metoder för att upptäckas. Han valde de få metoderna. Dum. Korkad. Hjärnskadad.

    1. Jag är övertygad om att när blodet befinner sig på en annan plats i kroppen än i hjärnan så försvinner förståndet.

  3. Känns alltid skönt när man får läsa när dessa pissråttor får fängelse. Tycker det borde vara 3 år per fil.

    Alltså, 56 Tusen filer… 56 tusen övergrepp på barn. Om det så ”bara” är 10.000 unika brottsoffer, betyder det ca 600.000 år som blivit förstörda (tog 60 år då sexuellt utnyttjade dör på förtid, större risk med skador på hjärta och massa andra fysiska skador pga den stress det medför) och för det får han —enbart— 3 år!?

    Bra att Dumpen finns så HANS konsekvenser blir större än lite god mat, ett ps2 och övernattning på ett finare lyxhotell. Ett hån mot alla brottsoffer därute.

  4. 56.395 filer? Stackars poliser som måste ha gått igenom skiten för bedömning. Men vad ska man ha allt det till? Konsumera barnporr 24/7?
    Det är ju inte en sexuell störning utan snarare en livsstil.

  5. 56.395 övergrepp material, jag försöker ta in det, men hur jag än vänder och vrider på det så förstår jag inte.

    Det sjukaste är att jag har själv träffat denna herre, då jag bott i järna och då verkade han helt normal vi satt och spelade tv-spel som en helt vanlig sysselsättning.

    Men 56.395 är ofantliga mängder data, detta är ett av det värsta jag läst faktiskt och 3 år?

    Tänker man då på alla dom offer, som antingen sitter och super ner sig, knarkar ihjäl sig och alla dom andra som skär sönder sina armar, där många på riktigt tar sina liv.

    Fantastiskt att ni tog fast denna demon

    Men hur kan 3 års fängelse vara rimligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *