Sponsorer

Hej !

Jag väljer att vara öppen med min berättelse eftersom jag tror att det kan hjälpa andra att våga berätta.

När jag var ca 5-6 år började jag bli utsatt för sexuella övergrepp av en äldre familjemedlem under flera år. Vi tittade i porrtidningar och det började med smekningar och slutade med övergrepp som gjorde ont och med förmaningar om att inte säga något till resterande i familjen.
När jag var 12 år ville jag göra självmord men det blev inget utav det

Jag började med att säga emot och reta alla i familjen även för att skydda min älskade mamma.

Jag försökte starta slagsmål, men jag klarade inte av honom.

Nästa steg var att inte lyda och att inte sköta min hygien eftersom jag började må dåligt.

Så småningom började jag förtränga mina minnen och erfarenheter och försöka få flickvänner vilket jag tyckte om eftersom jag älskar kvinnor.

Det intima klarade jag bara av vissa dagar men inte längre förhållande och idag är min högsta önskan att få en flickvän och mitt sexliv tillbaka som jag förlorat under många med följder av depression och följder av att vara tyst och isolera mig.
Mitt sociala nätverk, mor och dotter samt intresse för litteratur, datorer och mycket annat har hjälpt mig att gå vidare men smärtan ångest och isolation avsaknad av lyckliga år kvarstannar.

//Anonym

2 thoughts on “Som 12-åring ville jag inte leva längre.

  1. Skickat styrkekramar, hopp och önskan att du snart mår bättre och kan leva det liv du är ämnad till💚

  2. Det är så modigt att berätta, att ta fram det smärtsamma ur ditt innersta. Hade du bara varit större hade du kunnat göra mer motstånd – men förövaren valde någon som var mindre, just för att kunna utnyttja lättare! En jävla fegis alltså!
    Du är grymt stark. Lägg den styrkan på dig själv. Du förtjänar det, ALLT GOTT!

    /En mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *