Sponsorer

Rickard tyckte att det blev lite mer intressant när vårt fiktiva barn hade 09 i sitt användarnamn. Han skröt lite med att han redan tidigare träffat någon i barnets ålder.

När vi träffade honom så körde han samma Hollywoodstil med ”inga kommentarer” som Napp #150.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

21 thoughts on “Söker söt kille (Napp #270) Järna

 1. Ännu ett kräk som vill förstöra ett barns framtid.. tänk om dom fattade va dom höll på med.. 🤢🤢🤮🤢🤢

 2. Sicken sjuk attityd man blir riktigt spyfärdig. Bra jobbat Sara och Patrik 🙏💪👏

 3. Åh jäklar vilken hårding,” inga kommentarer” och ” ni har inget att binda mig på”- det är ju MYCKET märkligt att han plötsligt blir så fåordig? Så lät det inte i chatten minsann… De här männen är så förb….t fega när det kommer till konfrontation – Tänk om en enda av dessa vider kunde stå rakryggad upp o säga JA när ni kommer fram o säger att denne skulle träffa ett barn i sexuellt syfte? Men nix- de är sååå medvetna om hur äckligt detta är- och olagligt! Som om det skulle hjälpa att neka när hela Sverige kan se era konfrontationer? En eloge till dig Patrik som lyckas hålla dig varenda gång! Tack för ert jobb🙏❤️

  1. Ja, man börjar undra om inte vissa vill få sina minuter i rampljuset, oavsett konsekvenser. Att bli ertappad av Patrik Sjöberg, verkar vara en trigger i sej. Dock helt sjukt

 4. Man hör på Patrik, att han är redigt förbannad redan påväg ner för trappan. Lite som Luke Skywalker, fast med än mer pondus.
  Ni gör ett grymt bra jobb!

 5. Bilderna, chattloggarna och det muntliga erkännandet (mer eller mindre) på video med kommentaren ”Ni har inget att binda mig med” är nog tillräckligt binande

 6. ”Jag får väl prata med vem jag vill” -DÄR hade det smällt till ordentligt om jag var där.

  Stor eloge till er som kan hålla er i skinnet och sköta detta snyggt.

  Jag hade aldrig pallat möta alla sliskiga, nonchalanta, äckliga j*vla as på det sättet ni gör.
  Därför är ni precis rätt människor för detta jobbet.

  Tack för att ni finns!

 7. Man märkte att det var Patrik som höll i kameran i tunneln.. Långa kliv som inte många kommer undan hahahaha

 8. Ni är sådana änglar 🙏 tack för att ni hjälper till och hänger ut dom här monstren. Mannen är tydligen fälld för liknande brott tidigare, det faktum att sverige inte har en offentlig databas med dessa svin är helt otroligt.

 9. Sök hjälp istället för att söka efter småbarn förfan !
  Är verkligen bekymrad över att så många pedofiler existerar och alla är dom likgiltiga över konsekvenserna dom ger barnen..
  Fick en tid till psyket efter 5 års kämpande och hoppas innerligt att barn inte behöver vänta så länge som jag fick för att få vård..
  Vårdgarantin på 3 mån existerar inte , det är något politiker skyltar med utan att ens behöva bära ansvar över ? är jag fel ute kanske ?

  1. Du är på helt rätt spår.

   Så är läget i detta land, mycket snack och ingen verkstad.

 10. Ni är guld värda som gör det ni gör. Beundransvärt, tacksamhet är en underdrift i sammanhanget. Det mer jävliga i arbetet med detta är att dem som har ett ansvar att arbeta gemensamt mot detta flyr sitt ansvar och tycks stå handfallna och handling förlamade medans det dagligen är unga och barn som utsätts för dessa sjuka typer och och myndigheter som tittar åt ett annat håll. Vad det beror på att dessa brott som dessa individer utsätter våra yngre med och som barnen tvingas leva med och hantera sin hela livstid beror på att dessa sjuka existerar från den vanliga arbetare, pappan och inom lärar yrket, polisen, politikern och därmed gör det så svårt att hitta dem snabbt nog och som innebär att det under tiden tills deras bubbla spricker är på bekostnad av våra unga. Att det dröjer onödigt länge är att detta inte är prioriterat, för få som arbetar mot det, ansvariga väntar istället på att tiden kommer visa vilka dessa avskum är och sedan händer ändå ingenting, beslagtagna ev filmer, bilder, dagsböter eller skyddstillsyn som påföljd. När det borde vara högre straff inget annat än fängelse redan när det finns bevis för vad deras avsikter är, liksom dem gånger dem lyckas med sina avsikter, och ska inte ha rätt att röra sig fritt ute och ska vara avtjänat först då dessa gått med på kemisk kastrering, anmälnings plikt, sändare på sig 24/7.först då detta blir verklighet kommer dessa monster söka vård innan det hamnar i straff skalan. Om dem sedan oavsett deras val att bosätta sig ska det finnas ett offentligt register för oss andra att kunna ta del av vart dem håller hus. Vilka som kan tänkas vara våra grannar. Detta är drastiska åtgärder som måste till om det ska minskas och vara hanterbart och visar dem unga att samhället är på deras sida. Finns inga förmildrande ursäkter i dessa fall. Har dem gått över gränsen en gång så kan man tveklöst räkna med att det händer igen tids nog om inte samhället ingriper innan, finns i dessa fall inga undantag. Kastrering är enda konsekvensen när dem dömts första gången, sedan fortsatta livslånga arbetet med dem. Dessa handlingar är mord med den skillnaden att den mördade slipper lidandet, vilket inte dessa unga slipper och som alltid kommer följa dem genom sina liv och värre är att dem genom det faktum söker vägar att slippa känna av deras inneboende sår genom att ytterligare utveckla skade beteende som missbruk som exempel mm. Nu måste det tas ett enhetligt samhälls ansvar och alla som har ansvaret att skydda våra barn gör det som krävs och avsätta ett antal på berörda myndigheter att dagligen jaga dessa och ändra i lagstiftningen att är det bevisat vad som stannat vid chattar, dem nätverk som ägnar sig åt detta har förbrukat sim rätt till frihet.

 11. Ha ett bra liv säger Patrik. Nå….förmodligen har killen aldrig haft ett riktigt liv och kommer heller aldrig att ha det. Finns inte mycket ljus där att hämta.

 12. Fy faraoooo!! Det blir superbra när detta kommer upp till ytan. Hans nära och kära och arbetbetsgivaren kommer ta detta vidare.
  Motbjudande personlighet, usch!!!
  Sara och Patrik när är guld värda, bäst i världen!

 13. Ja och han som är involverad i evenemang som har massa barn på plats jag säger bara Usch fy fan äckel… Kolla upp vad han volontärar inom

  1. Det evenemang som vederbörande brukar vara volontär i är medvetna om detta nu och kommer att vidta lämpliga åtgärder

 14. Sara och Patrik tack för allt ni gör för barn och unga därute. Mamma till ett utsatt barn kan inte annat än applådera de hjältar som finns där ute i en vidrig värld av alltför många sjuka förövare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *