Sponsorer

Sedan Dumpens start har Malmoman varit med oss och erbjudit våra barn pengar för sexuella tjänster. När det kom till träffar så har han dock varit otroligt svår att komma nära.
2022 och 2023 hade vi bokade träffar i Västra Hamnen och på Stortorget i Malmö.

Västra hamnen
Stortorget

Första gången kunde han inte se vårt barn och avlägsnade sig från platsen. Andra gången såg han vårt fiktiva barn, men en medarbetare stod relativt nära och då blev han nervös.

Han har skrivit sitt ”prinsessan” ”vill du tjäna pengar?” ”tycker du om äldre män?” till de flesta av våra fiktiva barn men en träff har varit svår att få till. Han har skickat bilder på två män som är förvillande lika varandra, och även skulle gå att förväxla med honom själv om man inte tittar noga.

Redan i mars och december 2023 avfärdade vi att bilderna som han skickar skulle föreställa honom.

Tråkigt nog så är det personer i hans krets och geografiska område som därtill arbetar med barn. De har ingenting med hans grooming att göra och har nu polisanmält spridningen.

Den 5/6 fick vi in tips från en arg mamma vars barn hade blivit kontaktat av Malmoman. Även hennes dotter hade fått frågor om huruvida hon tycker om äldre män och vill tjäna lite pengar. Även hon hade fått bilder som inte föreställde honom.
De har polisanmält.

Då vi bara hade misstankar om Malmomans riktiga identitet, behövde vi en bekräftelse på att det verkligen var han som låg bakom kontot.

Vårt fiktiva barn bokade en träff med honom. De skulle ses på lördagen. Men när lördagen var kommen så ville han skjuta upp träffen till tisdagen. Barnet blev argt då hon tyckte att hon behövde pengarna han erbjudit.

Som plåster på såren tejpade Malmoman fast ett kuvert under en papperskorg på köpcentret Center Syd. Sedan skickade han instruktioner om var hon kunde hitta kuvertet med pengarna.

En logg från 2023

Samtidigt som han är inne på köpcentret åker vi runt på parkeringen utanför och söker efter en bil med mannens registreringsnummer.

När vi hittar bilen så väntar vi. Och efter konfrontationen går vi in på Center Syd för att hämta kuvertet med pengar enligt hans instruktioner.

Tiden efter konfrontation har varit omtumlande för Malmoman, men till slut har han landat i att enda vägen genom allt är att ta tag i problemen och ta hjälp.

Vänligen respektera anhörigas önskan om att ej bli kontaktade. Tack!

En logg från 2023

Logg från 2024

6 thoughts on “Malmoman (Napp #429) Lund

  1. Detta måste nog varit den i särklass pinsammaste konfrontationen ever, med tanke på att frugan står bredvid…🫣🫣🫣🌟 Det visar hur jäkla långt dessa män är beredda att gå för att få våldta ett barn samt hur lätt dessa domän duperar och manipulerar hela sin omgivning. Det är fan inte lätt att avslöja dem, som fru/sambo är man rätt chanslös, enda sättet att få veta sanningen om sin gubbe är om han avslöjas av Dumpen…

  2. Han försöker se ut som James Bond med sina kisande ögon. Dock blev han besegrad med klass på Center Syd’s parkering! Låt bli barn!

  3. Hoppas hans fru tar och minskar luften för honom ett tag! Där klev han i klaveret rejält tack vare er!

  4. OPS…tänkte direkt, ni måste ha handskar på er, vad vet ni vad som slaskats på kuvärr och pengar….
    Bra jobbat, ni är grymma!
    All heder till hela teamet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *