Sponsorer

Gymmet som bygger möjligheterIdag vill vi uppmärksamma fantastiska Gymkompaniet som valt att annonsera hos oss.

Gymkompaniet är en e-handel som säljer gymutrustning till privatpersoner och företag. Hos Gymkompaniet hittar man allt man behöver och mer för att bygga ett gym. Dessutom har de en podcast som heter ”Make Sweden Stronger” som finns på Spotify och Apple Podcast.
Kan dessutom tipsa om deras grymma gymplanner där man kan skapa 3D-skisser av sitt drömgym!

Som de flesta utav er vet så är Dumpen inte låst till betalande prenumeranter och så vill vi hålla det. Vi vill nämligen att innehållet på sidan ska spridas så mycket som det bara går så att alla får veta och lära sig mer om vad den brutala verkligheten innebär med sexuella övergrepp mot barn och grooming som möter många av våra barn och vilka konsekvenser det får.
. . .
Dumpen har varken statsbidrag, presstöd, clickbait eller intäkter för prenumerationer. Därför är vi beroende av privatpersoner och företag som hjälper oss att hålla verksamheten igång. Det är tack vare ert stöd som det lyckas. Varje swishdonation; stor som liten, alla gåvor och varje annonsör räknas och vi är enormt tacksamma.

Här kommer vi belysa några av våra annonsörer.

alla bidrag uppskattas

Anonsera

Vill ert företag också synas?

1 thought on “Gymkompaniet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *