Sponsorer

Åkeriet som rullade
för att hålla Dumpen rullandeTre år i rad har transportföretaget FulltLass sponsrat Dumpen genom att anordna månatlig insamling.
I år skänkte de en krona för varje mil som åkeriets lastbilar körde under hela april 2024 och det resulterade i 32 736 mil och således skänktes motsvarande summa för att stödja Dumpen!

Som de flesta utav er vet så är Dumpen inte låst till betalande prenumeranter och så vill vi hålla det. Vi vill nämligen att innehållet på sidan ska spridas så mycket som det bara går så att alla får veta och lära sig mer om vad den brutala verkligheten innebär med sexuella övergrepp mot barn och grooming som möter många av våra barn och vilka konsekvenser det får.
. . .
Dumpen har varken statsbidrag, presstöd, clickbait eller intäkter för prenumerationer. Därför är vi beroende av privatpersoner och företag som hjälper oss att hålla verksamheten igång. Det är tack vare ert stöd som det lyckas. Varje swishdonation; stor som liten, alla gåvor och varje annonsör räknas och vi är enormt tacksamma.

Här kommer vi belysa några av våra annonsörer.

alla bidrag uppskattas

Anonsera

Vill ert företag också synas?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *