Sponsorer

Bjørn är mannen som lärde hela Dumpens fisketeam vad ”glattbarbert” och ”barbere pikken” betyder.
Efter att ha groomat vår fiktiva trettonåring en längre tid gled han in i repan på ett Oslo-hotell med nybarberad pikk i förhoppning om att träffa barnet.
När han fick syn på oss tog han pick och pack och stack all världens väg.

I ett telefonsamtal berättar han senare att han redan går i behandling för sexuellt avvikande beteende, men att han troligtvis behöver arbeta lite mer med det och lite mindre med att sexchatta med barn.

 

12 thoughts on “Pikkbarberaren (Napp #440) Oslo

 1. Visst menar ni att han tog pikk och pack och stack?
  Den gäddan är van att chatta med barn. Jag önskar honom inte trevlig helg.

 2. Men tar det aldrig slut med gäddor. Varför tror dom att barn vill se deras kön. Barn är inte intresserade av gubbar. Oavsett ålder på gubben. Tappt tron på mänskligheten.

  1. De tar steget i nån sports desperat förvirring.. vård behöver de kanske förevigt tyvärr

 3. Den där mannen måste ha svåra problem. Han ser någorlunda ”normal” ut, i välbevarat skick och åldern Ok. Borde inte vara omöjligt att hitta en kvinna i lämplig ålder men nej.

  Den första han ger sig på är en minderårig flicka som han frågar om hon onanerar ofta.

  Vad är det som har gått fel?

  1. Problemet sitter nog tyvärr innanför pannbenet och intresse för jämnåriga finns inte. 🤮🤮🤮

 4. Suck…. En till jä..a fegis som springer när han inser att han är påkommen! Må pikken hans skrumpna o ramla av! LÅT BARNEN VARA IFRED!

  1. Det är egentligen det enda ”smarta” de kan göra. Finns inget de kan säga som förmildrar deras agerande… Men det är ett fegt och patetiskt agerande.

   Det smartaste de kan göra dock är ett INTE söka barn att våldta och istället söka hjälp, då slipper man hamna på Dumpen.

 5. Vilken nolla. Tänder på småbarn. Hoppas detta sprids rejält i Norge, att han blir av med jobbet och alla i hans bekantskapskrets sett det här 🙏 skit ska skit ha

 6. I ett flickrum brukar det hänga posters på väggarna med tonårsidoler. Där brukar det aldrig finnas någon bild på en kort gammal hårig gubbe med ölmage, chipstuttar och 5cm gubbkuk. Det svårt att förstå hur gubbpedofilen kan tro att han upplevs som intressant. Möjligtvis så vet han att han inte är intressant så att han försöker hitta ett trasigt barn som han kan våldta.

  Med barn pratar man om barbie, hästar, Bolibompa, TikTok-trender, minectaft med. Man pratar aldrig om knull, fittslick, kuksug, gubbkukar o.s.v.

  Till alla barn som inte vågar prata med föräldrar eller anmäla pedofilerna. Tipsa polisen på nätet. Gå in här och lämna över bevis som skärmdumpar så att pedofilen åker fast:

  https://polisen.se/om-polisen/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben/

 7. Jag undrar ofta vad som är fel i deras hjärnor? Är det en psykisk sjukdom eller vad klassas detta som? För denna mannen borde ju få kunna ha bra chans att få en vuxen kvinna. Vad är det för fel i hjärnan när man sitter där och bara öser ut kuk bild efter bild, pratar med barnen som om det är inget fel, pratar om hemska saker eller ja vissa delar är väl fantasier som man borde dela med en vuxen kvinna/man och inte ett barn.
  Hade ni dumpen inte funnits hur hade detta land sett ut? De fan skrämmande att de finns så många som väljer att dras till barn. Hur är hjärnan där inne? För jag får inte grepp och kommer aldrig få hur man som vuxen kan tända på ett barn oavsett ålder. Och kommer aldrig få grepp om hur man kan sitta och skriva så till alla våra oskyldiga barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *