Sponsorer

Som mannen själv berättar i videon så har han tidigare varit aktuell och dömts i sexualbrottsmål mot barn. Två gånger försök till sexuell posering av barn och tre gånger sexuella ofredande (mot barn).

Efter en villkorlig dom och lite dagsböter verkar han ha lärt sig noll och ingenting.
Huruvida barnens rätt att fredas från övergrepp faktiskt bör överskrida alla människors givna rätt till internet kan man kanske fundera lite över när vissa gång på gång fortsätter sökandet efter nya offer.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

17 thoughts on “Lagangädda (Napp #155)

 1. Denna person behöver verkligen hjälp på alla sätt det bara går…… så omedvetet medveten om allt.

  Tragiskt på alla sätt o vis det bara kan bli.

 2. Det är ju han själv som tidigt tar upp att han själv har lite svårt att förstå ibland… Och det är ngt som han mycket fukt försöker att komma undan med…. Alla med diagnoser och /eller funktionsnedsattningar är inte pedofiler Han är farlig och behöver vård! En dom, en godman och ett fängelsestraff räcker inte här och det är här som samhället brister.

 3. En väldigt bra konfrontation. Stort tack för att ni gång på gång lyckas dra ut dessa individer i ljuset.

 4. Patrik, du har alltid varit min idol! Superbra jobb ni gör. Ni har sparat många barn från övergrepp säkert.

 5. Fruktansvärt. Man bli mörkrädd av hur många pedofiler som finns där ute. Den man minst anar…lixom VEM SOM HELST. Gamla, unga. Män med familjer, gifta, arbetande, pensionärer…
  En fråga/fundering – Finns det någon slags ”stödlinje” som barn kan tex ringa, chatta mm/ prata med? Barn som är i detta, då pedofilen inte ännu har blivit ”upptäckt” av myndighet/vuxna? Förstår ni hur jag menar? Alltså barn som kanske inte vågar/kan berätta för föräldrar.

 6. Du beskriver precis mina åsikter. Jag håller med dig helt och hållet. Dumpen är ju inte till för gäddornas skull, utan för barnens!!!……
  För föräldrar och alla andra som bryr sig om och vill skydda barn, egna eller andras. Vi vill veta, allt annat är otänkbart.
  När det talas om Dumpen menar en del att det borde räcka att familjen till den konfronterade blir informerad. Hmmm!
  Självklart vill vi veta, självklart MÅSTE vi alla få veta. Hur ska vi annars kunna skydda några barn??
  Peddos med eller utan diagnoser och funktionsvariationer finns DÄR BARN FINNS.
  Bästisens pappa, dagmammans son, scoutledaren, fritidsgårdens personal, farfar, konfirmations ledaren eller flöjt läraren?
  Ju fler som vet, desto fler barn kan räddas.
  Enkel matematik.
  Barnen är vår framtid ❤

 7. Nej alltså jag tycker han spelar på sitt handikapp. Han förstår att det är bra att SKYLLA PÅ. Tro mig han är INTE sådär tafatt när ett riktigt barn dyker upp!!!!

 8. Denna snubbe är dömd sedan tidigare, vilket inte hindrar honom från att försöka hitta nya offer.
  Nej, god man är ingen övervakare. En god man kan inte bestämma om personliga saker, t ex bestämma att personen inte ska ha tillgång till internetuppkoppling.

 9. Han är åtminstone ärlig. Förstår att ingen vuxen kvinna vill ha sex med honom men han kunde kanske träffa en kvinna med samma problem som han själv har. Sorgligt är det iallafall och han kommer att fortsätta, helt säkert och vad kan den gode mannen göra ? Absolut ingenting.

 10. Dumpen konfronterade mannen och för första gången fick han höra sanningar som att barn är skyddsobjekt, inte sexobjekt.
  Det skulle vara intressant att veta om samhället försökt påverka mannen att sluta med detta? Antagligen inte, det saknas säkert resurser.
  En god man tar hand om det praktiska med mannens ekonomi, ser till att hyran blir betald, ger honom pengar till mat, de har många klienter och har varken utbildning eller möjlighet att prata förstånd med honom, det borde finnas en behandlingsplan så att han inte bara fortsätter med sitt sjuka intresse för barn, det är allvarligt att han är dömd för sexuellt ofredande mot barn flera gånger, dags att agera?

 11. Som Sara Nilsson skrev så har mannen blivit dömd tidigare. Och eftersom han fortfarande håller på och kontaktar barn i sexuellt syfte så är det bästa att dumpen rycker in och gör sitt. Annars får man aldrig slut på denna killens dumheter. Men i övrigt, när det gäller att hänga ut förståndshandikappade, så borde man nog tänka till en gång extra och inte göra det. Men i det här fallet var det rätt och nu hoppas jag han förstår att han ska sluta. Jag har själv gode man men är inte förståndshandikappad. Han vet innerst inne att det är fel men ändå.
  Jag hade en rektor som tafsade på mig en gång för 30 år sen. Han vet att han gjorde fel. Men jag var 8-10 år och förstod inte vad han gjorde. Och som dom säger, barn vill inte bli våldtagna. Barn vet inte vad sex är och ett övergrepp innebär att barnet senare far väldigt illa. Det gäller även vuxna. I somras var en man ute efter mig, skickade vidriga sms och förföljde mig. Nu är jag ju vuxen och kan försvara mig men det var jobbigt och läskigt. Barn kan inte försvara sig, för i många fall kanske de inte vet att det är fel.
  I 15-årsåldern dejtade jag många män från internet. Jag förstod att mina föräldrar var oroliga. Pedofiler på internet har ju funnits så länge internet funnits. Och om det var vanligt för 20-22 år sen så vågar jag knappt tänka på hur mycket pedofiler som finns på nätet idag. Och nätet är ju så lättillgängligt för barn och unga nuförtiden. Hade jag haft barn hade jag varit väldigt orolig. Tack för att jag fick skriva av mig lite. Har varit med om ett och annat jag med dom skapat trauma för resten av mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *