Sponsorer

”När man tittar på bilderna kan man konstatera att majoriteten av bilderna och filmerna är särskilt hänsynslösa och föreställer bl.a. grova våldtäkter på barn, både vaginala, orala och anala. Barnen utsätts för sexuella övergrepp samt förmås att utföra sexuella handlingar på sig själva, vuxna eller på andra barn. I ålder är barnen allt från spädbarn upp till icke färdigpuberterade ungdomar, både pojkar och flickor. I vissa av bilderna blir barnen utsatta för våld samt/eller förnedring t.ex. i form av urinering mm. Det förekommer också bilder där barnen har begränsad rörlighet genom att de är bundna och/eller har förbundna ögon. Det enda som inte fanns med i materialet var bilder/filmer på djur.”

Polis som vittnar om materialet

”Förlorat kontakt med barnen, förlorat bostad, vänner och jobb jag har mått så dåligt en människa kan må.”

Jörgen Pettersson (Lendahl) I rättegång

”Jag har mått så dåligt en människa kan må” gråter Jörgen ut i rättegången. Hade karln haft något som helst perspektiv på hur alla våldtagna barn som han onanerat till mår så hade han pratat om alla de barn med uppskurna handleder som kommer att hamna i missbruk, alla barn som kommer senare kommer att ta sina liv som ett resultat av det material som producerats enbart för att han och hans gelikar ska kunna sitta och njuta av att se dem plågas.

Att offren dessutom har ofta svårt att få adekvat hjälp efter övergrepp, något som Jörgen själv erbjudits redan från start, gör att hans gnäll är direkt vedervärdigt.

Tingsrätten ville inte titta på materialet som Jörgen onanerat till. Det är inte svårt att förstå att man inte vill se, men oavsett hur jobbigt det är för en vuxen att se, så går det inte att jämföra med vad barnet som blivit fastbundet eller penetrerat på skötbordet får gå igenom. Usch för dessa skenprocesser där förövaren gråter ut över sin egen smärta, som är en ren kränkning för alla utsatta barn med tanke på att man inte nämner barnens smärta med ett enda ord.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma

2 thoughts on “Det fanns iallafall inga våldtagna djur i materialet

  1. Jag blir så arg och så ledsen för barnens skull. Skitstöveln ska ha livstid och aldrig få vara i närheten av barn,inte sina egna barn heller. Det är ett val han har gjort själv 🤬🤬😡😡

  2. Sara – du är bäst.

    Tack för att du väljer att hänga ut den fd polisens ”sexliv” (advokatens ord).

    Vi säger: brottsliga aktiviteter med dokumenterade våldtäkter/sadism/tortyr mot barn. Inte sexliv.

    Tack för att du, Patrik och Micke gjorde denna insats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *