Sponsorer
När jag var liten 5-6 år så hade jag en kontaktfamilj . Mannen i hushållet var ofta naken när hans fru inte var hemma och han tvingade mig att känna på hans k*k . Tillslut blev det normalt för mig, visste ju inte bättre.
Jag fick efter några år flytta till ett familjehem för att måttet hos mina biologiska föräldrar inte höll där hemma. När jag var 13 fram till 16 blev jag flera gånger antastad av min plastpappa . Givetvis när min plastmamma inte var hemma och de andra i familjen somnat.
Jag minns en av gångerna lite extra, jag skulle kittla honom på magen o skoja lite. Han körde ner handen innanför mina trosor och sa -”om du inte passar dig så tar jag ner dig till sovrummet och kn*ullar skiten ur dig, säger du nått till mamma får du stora problem därefter”.
Jag vågade aldrig säga något i ren rädsla.
Har än idag inte kunnat berätta.
Det här jagar mig varje dag.
Jag har inte ens kunnat berätta detta för psykologen då jag är rädd för att mitt liv ska få konsekvenser om det kommer fram.
Jag har försökt släppa händelsen men ärligt talat det är omöjligt, jag är skärrad och vet inte vad jag ska göra mer.
/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Jag blev utsatt i två olika kontaktfamiljer/familjehem

  1. Du kan beratta allt for psykologen som har tystnadsplikt! Kanske utsatter han andra flickor idag? For din och ev andra barns skull ar det viktigt att du vagar beratta. Du ar ett offer och han ar en forovare. Skammen ar hans!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *