Som mannen själv berättar i videon så har han tidigare varit aktuell och dömts i sexualbrottsmål mot barn. Två gånger försök till sexuell posering av barn och tre gånger sexuella ofredande (mot barn).

Efter en villkorlig dom och lite dagsböter verkar han ha lärt sig noll och ingenting.
Huruvida barnens rätt att fredas från övergrepp faktiskt bör överskrida alla människors givna rätt till internet kan man kanske fundera lite över när vissa gång på gång fortsätter sökandet efter nya offer.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

75 thoughts on “Lagangädda (Napp #155)

 1. Denna person behöver verkligen hjälp på alla sätt det bara går…… så omedvetet medveten om allt.

  Tragiskt på alla sätt o vis det bara kan bli.

  1. Ja min tanke också, men tycker Patrik och Sara skötte det exemplariskt. Kan tänka mig att de kontaktade god man som han sa sig ha.

 2. Det här är en uppenbart förståndshandikappad snubbe, som har en God man. Han ska inte ens ha fri tillgång till internet utan uppsikt!

 3. Inte konstigt att han har blivit dömd. Så som han skriver så blir ju alla barn livrädda och ropar på mamma och bums så blir det en anmälan. Inga försök till att obfuskera avsikten. Sådana blir alltid dömda och lyckas aldrig boka in träffar med ett riktiga barn tur nog. Skulle något av era barn bli lurad av denna? Han kan enbart skada ett barn om han frångår sin nuvarande metodik och istället gör en Ulf Olsson, då det är bra att dumpen finns. Någon dag skulle han komma på att det enda sättet som han kan bli av med sin oskuld, är om han kidnappar ett barn eller betalar en prostituerad. De flesta prostituerade skulle nog neka honom vid dörren så då återstår ett alternativ. Nu kanske han inte kommer på de tankarna. Orkade inte läsa hans meddelanden. Meddelandena bestod av samma typer av upprepningar.

 4. Vi ser ju alla problemet; mycket bra hanterad konfrontation.

  Sedan är det ju sorgligt att inte God Man, släktingar etc klarar av att hålla honom borta från att jaga barn på internet. Skulle säkert ses som integritetskränkande att stänga av honom från internet, men istället blir det ju så många vars integritet som kränks av att han får vara på internet.

 5. Hoppas att ni eller soc fick kontakt med hans ”gode man” !!!

  Rätt farlig pga hans psykiska tillstånd. 😳

  Bra jobbat. ❤❤

  1. Alltså.. hur anser du de ska ta hänsyn? Ingen sån människa förtjänar hänsyn för det första. JA det verkar vara mycket fel på mannen men med tanke på att han redan är dömd för samma sak lär ju exempelvis kriminalvården/tingsrätten gjort en utredning om han har funktionsnedsättningar som behöver tas hänsyn till och han blev dömd lik förbannat. Så nä han förtjänar o bli uthängd som resten av alla andra iq befriade äckel. Att han behöver mycket hjälp är uppenbart men det är vårdens ansvar som det uppenbarligen inte tagit men synd om han är det då inte.

   1. Med tanke på att Dumpen själva har postat om att de inte lägger ut personer om de har uppenbara/bevisat ha handikapp eller förståndshandikapp, så känns det motsägelsefullt att hänga ut en person som är just förståndshandikappad. Många ryter ifrån för att Dumpen har gått emot det de själva påstår.

    1. Skillnaden I detta fallet är väldigt enkel. Mannen från Lagan är dömd sedan tidigare och samhällets skyddsnät har uppenbart brustit i att skydda barn. När de inte är dömda så finns det iallafall en chans att god man mm kan hjälpa till men när det redan finns en fällande dom och han likväl tillåts fortsätta så återstår bara att varna.

  2. Är man pedofil , ska man ej ta hänsyn. Har inte minsta empati för denna nolla. Min son är utvecklingsstörd och har gått särskola, han skulle aldrig begå en våldtäkt. Trött på pedofilkramare

 6. Helt ärligt är denna knappt ok att publicera.
  Det här är en individ som verkligen behöver hjälp med hela sitt liv inte bara sin syn på barn.
  Troligtvis en man som det hackats på i 30 år och nu lär det inte bli mindre.
  Han skulle bli anmäld och få hjälp, men där borde det räcka.
  Stackarn vet ju inte ens vad han har gjort och har säkerligen aldrig sett mer än mammas bröst som liten
  Annars älskar jag klippen, men nu blev jag faktiskt lite ledsen.

 7. Största miskin! (Stackare) han har god man och fattar inte. Visst konsekvenserna av det han skulle gjort om det va ett riktigt barn hade varit förödande. Men samtidigt killen är utvecklingsstörd och har godman tror ingen hade träffat honom inte ens ett barn

 8. Han är snäll och hjälper andra människor att må bra skriver han.
  Kanske dags att han hjälper sig själv istället då han har stora problem.
  Oavsett vad så e han duktig och klok på att skriva hemska saker till barn.
  Han är enbart sjuk i sin hjärna som vill åt barn och för de finns det inga som helst ursäkter.
  Som Andreas skriver att han behöver hjälp på alla sätt, de behöver alla dessa vidriga män som vill åt barnen.
  Men den hjälpen finns tyvärr inte att få i vårt land.
  Här daltar vi och bjuder på rabatt

 9. Det är ju hur tragiskt som helst. En förståndshandikappad person med god man som faktiskt inte skall ha möjlighet att chatta på dessa siter . Det är ju god mannens sak kolla. Han är mkt lågt begåvad och har troligtvis nån psykisk störning på det..
  mkt intressant fråga ta upp god mannens ansvar här. Personen själv fattar noll..

 10. Om man har god man klarar man inte ta hand om sig själv. Helt uppenbart i chatt och dialog. Inte många IQ har repetitiva svar som ett litet barn som inte förstår vad han har gjort. Han skall inte kunna ta sig till dessa siter. Vem har ansvar ?? Han begriper ingenting.

 11. Jag FATTAR inte detta med att tända på finnglansiga 13-åringar med konstig svettlukt.

  Tacka vet jag storbystade blondiner cirka 20 till 25 år:)

 12. Det är ju han själv som tidigt tar upp att han själv har lite svårt att förstå ibland… Och det är ngt som han mycket fukt försöker att komma undan med…. Alla med diagnoser och /eller funktionsnedsattningar är inte pedofiler Han är farlig och behöver vård! En dom, en godman och ett fängelsestraff räcker inte här och det är här som samhället brister.

 13. En väldigt bra konfrontation. Stort tack för att ni gång på gång lyckas dra ut dessa individer i ljuset.

 14. Kollade in hans facebookprofil. Över 600 vänner och nästan alla kvinnor. Ett praktexempel på en lågbegåvad incel som addar så många kvinnor han kan för att kanske få napp… en väldigt desperat och sorglig varelse.

  Kan det vara därför han söker sig till barn i nedre tonåren eftersom de är lättare byten?

 15. Denna ungen har jag ju tipsat er om för över ett år sedan.. han var ute efter min dotter det jävla äcklet. blev rättegång men han satt å stamma å larva att han är etterbliven precis som här

 16. Ja, har man en god man, så är man inte i sina sinnens fulla bruk och det visar ju det här äcklet att han inte är. Ett riktigt äckel som inte ska ha tillgång till barn, datorer eller någonting som gör att han kan ha tillgång till ”världen”.

 17. Denna person varnade jag för 2012-13 när han hade typ prao på min arbetsplats på en skola. Han gick bakom en stuga på skolan med två tjejer. Tur att vi i köket såg detta och sa till en rastvakt att kolla va de gör. Inget hände dock då vad jag vet. Han tog också bilen ett par gånger till skolan som ligger ute på landsbygden (han hade inget körkort).

  1. Han är en svårt sjuk och farlig människa, borde finnas ett ställe där man låste in denna människa och aldrig mer släppte ut honom. Lagan- gädda är nu i (Borttaget av Admin)….Äckel!

 18. Det här är ju en förståndshandikappad person. Har god man och allt. Ingen ursäkt alls, men han är mycket mer syndamedveten än de normala förstånden. Nekar inte.
  Hans goda man har en del att ta tag i.

 19. Nä det här var bara tragiskt att
  Se. Bra ni tog honom men i och med att han är under förmyndarskap borde det inte läggas ut.
  Killen är ju inom lss och borde inte hängas ut utan ha bättre kontroll genom tex ett boende i form av satelitlägenhet eller likande

 20. Fy fasiken! Jag bor i Lagan och har en dotter som är just 14 år + en pojke på 15 år! Verkar som det spridit sig på skolan idag, tur det!
  Dessutom bor han granne med ett dagis..

 21. Ytterligare ett bevis på att psykädelreformen inte var bra och att samhället därefter valt att blunda för konsekvenserna. Alla människor är inte lämpade att leva fritt i ett samhälle. Varken bra för deras egen eller andras skull. Bra jobbat i alla fall! Imponerande! 👍

 22. Kanske är jag sjuk nu, men jag får en klump i magen när jag kollar på klippet. Han kunde lika gärna varit en helt normal sjysst kille. Jag tippar på en jättetragisk uppväxt som skadat och format hans miserabla liv.

 23. Patrik, du har alltid varit min idol! Superbra jobb ni gör. Ni har sparat många barn från övergrepp säkert.

 24. Han är den första som svarar ja på frågan om dom ska träffa en minderårig. Det ska han ha plus för. Sen är jag lite kluven inför personer med funktionsnedsättning. De fungerar själva som tonåringar och inser säkert inte heller allvaret. Finns betydligt fulare fiskar.

  1. Man kan vara både svagbegåvad och ett avskum till människa, något denna typ bevisar. Han är ju dömd vid flertalet tillfällen.

 25. Att alla dessa gäddor är hjärndöda det vet vi, men den här jeppen tar nog ändå priset. Vilket nedrans gnatande och tjatande. Helt outtröttlig var han.

  Återigen, bra jobbat och ett till mähä som förtjänar en plats i hall of shame.

 26. Ni som inte tycker denna person ska hängas ut, det handlar om att skydda barnen, då spelar det fan ingen roll vad bakgrunderna hos en person som vill sätta på barn och skapa ett helvetes trauma för just den individen är. Snubben vill trycka in sin efterblivna kuk i analhålet på en flicka som är under 15 år…..Räcker det inte???? Sjukt.

  Detta ger ju en signal till personer i just den staden att ”- hey va uppmärksamma och kanske ha lite extra koll på era barns aktiviteter osv” …… då är det det fan kanske en våldtäkt man räddar och det tycker personer här inne alltså inte det ska finnas en chans till?

  Snusken man ser hängas ut här är vidriga men det är vidrigt att läsa folk som tycker uthängningar om sånt här är fel och ”taskigt”

  Jag har såpass mycket empati och förståelse att jag även kan se denna svaga person och lida med honom, men själva gärningen han faktiskt tänkte utföra är ju inte försvarbar i något sammanhang alls. Jag hoppas han får den hjälp som behövs för han slutar ju knappast om inte något radikalt händer.

  1. Du beskriver precis mina åsikter. Jag håller med dig helt och hållet. Dumpen är ju inte till för gäddornas skull, utan för barnens!!!……
   För föräldrar och alla andra som bryr sig om och vill skydda barn, egna eller andras. Vi vill veta, allt annat är otänkbart.
   När det talas om Dumpen menar en del att det borde räcka att familjen till den konfronterade blir informerad. Hmmm!
   Självklart vill vi veta, självklart MÅSTE vi alla få veta. Hur ska vi annars kunna skydda några barn??
   Peddos med eller utan diagnoser och funktionsvariationer finns DÄR BARN FINNS.
   Bästisens pappa, dagmammans son, scoutledaren, fritidsgårdens personal, farfar, konfirmations ledaren eller flöjt läraren?
   Ju fler som vet, desto fler barn kan räddas.
   Enkel matematik.
   Barnen är vår framtid ❤

 27. Kluven. Hade nog valt att kontakta god man + lss handlaggaren i detta fall. Visat videon och chattloggen och fragat vad man tankte gora at det. Innan utlaggning. Se om konkreta atgarder som borttaget WiFi och samtal med psykiatrin kan erbjudas bums. I hans huvud ar han inte mycket aldre an 14 sjalv, racker med att lasa chattloggarna. Ingen manipulativ intelligent gadda direkt och jag tvivlar pa att en 14aring skulle traffa honom. Jag ar mer orolig for yngre barn som han kan ”raka fa tag i” runt lekpkatser dylikt..

 28. How theese people in the comment section defending him just because he has a mental dissability, it’s beyond my comprehension.
  Wake up!
  Take him in your custody, take care of him, keep his dick in his pants.
  He lives on social because he is ”sick”, lurking on internet, preying on your children.
  Sick….

 29. Spelar väl för fan ingen roll om han är efterbliven eller inte !!! Huvudsak är att äcklen blir uthängda och att allmänheten får reda på hur dom ser ut så man kan förmedla det vidare till andra barn vem eller vilka dom ska akta sig för !! Mycket bra jobbat patrik och sara

 30. Hur kan vissa av er säga att detta inte ska publiceras. Ni är inget annat än NAIVA! Vakna!!!

 31. Men snälla! Kan inte (Borttaget av admin) ha sina barn ute utan att sitta med lupp varje steg. Fan va skönt jag lämnade Sverige skulle inte vågat låta mina barn gå en meter ensamma. Blir så förbannad på allt daltande!!

 32. Många farliga sexualförbrytare (och mördare) har ju psykiska handikapp av nåt slag, se bara Jeffrey Dahmer som är aktuell på Netflix just nu, Eklund som våldtog och mörda lilla flickan Engla, killen i Skåne som slog ihjäl sitt kk med en hammare i hans husbil, osv osv.. Sorgligt nog empatilösa av olika typer av handikapp de kanske inte själva har valt eller kunnat hjälpa. Det gör dem dessvärre jävligt farliga och samhället har ett ansvar att hålla dem bakom lås och bom för alla andras bästa. För offren och offrens anhörigas skull – sluta dalta med handikappade förövare! De är absolut den farligaste varianten av förövare och kommer undan med det pga deras handikapp!

  1. Ofta lider dessa människor av en allvarlig psykisk störning och behöver låsas in på mentalsjukhus. Dom är farlig och behöver medicinering/någon typ av psykiatrisk vård. Oftast brukar det tyvärr behöva gå så pass långt, som att någon oskyldig råkar illa ut av dessa människor för att myndighet ska ingripa…ofta är det en kombo av diagnoser, uppväxt, miljö mm som gör att dessa människor blir farliga. Droger kan vara ett sätt att självmedicinera, vilket kan leda till psykoser som kan leda till mord och annat hemsk och fruktansvärt.
   Att dessa personer ”fångas upp” i tid hade varit bra. Men det är svårt i vissa fall. Psykakuten kanske inte kan göra så mycket, och polisen kanske inte kan ingripa.. Ofta behöver det händer något riktigt illa, som att någon dör, oftast försent. Det är sorgligt nog det som ibland tyvärr ”krävs”…Psykvården bland annat, måste bli bättre tror jag för att förhindra och förebygga,

  2. Instämmer helt i det du skriver!
   Ta tillbaka mentalsjukhusen för dem behövs.
   Alla måste inse att allt och ALLA kan och SKA inte vara ute bland folk.

 33. Jag står bakom allt ni gör och har följt er väldigt länge.
  Men i detta fallet oavsett hur vidrigt han skriver så gjorde ni rätt i att konfrontera honom, men ni bör inte lägga upp just detta klippet pga att han har funktionsnedsättningar och de märker man tydligt. De är väl er policy med? Som sagt jag försvarar inte hans handlingar men sjukdomen spelar in stor roll i detta. De hade räckt att ni konfrontera honom.

  Grymt jobbat av er i vanlig ordning

 34. Fruktansvärt. Man bli mörkrädd av hur många pedofiler som finns där ute. Den man minst anar…lixom VEM SOM HELST. Gamla, unga. Män med familjer, gifta, arbetande, pensionärer…
  En fråga/fundering – Finns det någon slags ”stödlinje” som barn kan tex ringa, chatta mm/ prata med? Barn som är i detta, då pedofilen inte ännu har blivit ”upptäckt” av myndighet/vuxna? Förstår ni hur jag menar? Alltså barn som kanske inte vågar/kan berätta för föräldrar.

 35. Denna kille är så uppenbart funktionsnedsatt och ligger på en ganska begränsad funktionsnivå. Absolut inte okej att ragga på 14-åringar, men inte heller okej att hänga ut honom heller. Hade räckt med en tillsägning plus kontakt med god man alt. socialtjänst.
  Om man blir lite mer djuplodande och resonerar kring hans agerande kan det mycket väl vara som så att han vill ha kontakt med tjejer på sin egen nivå. Givetvis fel och galet på alla sätt och vis. ”Betet” i detta fall spelade ju med så pass väl att han var en given fångst. Finns betydligt fulare firrar som ska hängas ut, men denna är ytterst tveksam.

 36. Detta är första gången jag tycker att publicitet var över gränsen pga personens uppenbara intellektuella förståndshandikapp.

  Annars är ni världens bästa.

 37. Jag anser att ”byxmyndighetsåldern” bör höjas till åtminstone 20 år. Gärna 25, då hjärnan är färdigutvecklad.

  Jag mår illa när jag ser äldre män som tror att småflickor i 14-25 årsåldern skulle vara intresserade av dem.

 38. Nej alltså jag tycker han spelar på sitt handikapp. Han förstår att det är bra att SKYLLA PÅ. Tro mig han är INTE sådär tafatt när ett riktigt barn dyker upp!!!!

 39. Tvekfall på att hänga ut denna. Han verkar inte ha alla hästar hemma. ”funktionsnedsatt” ? eller vad det politiskt korrekta ordet är idag? Jag har en kusin som har ”funktionshinder” och han skulle säkert kunna skriva till yngre utan att förstå innebörden. Fick lite sådana vibbar av denna snubbe.

  God man, innebär inte det att man har någon slags övervakare.. ?

  1. Denna snubbe är dömd sedan tidigare, vilket inte hindrar honom från att försöka hitta nya offer.
   Nej, god man är ingen övervakare. En god man kan inte bestämma om personliga saker, t ex bestämma att personen inte ska ha tillgång till internetuppkoppling.

 40. denna snubben är ett odjur har suttit i rättegången där han spelar mer efterbliven än var han är.. så sluta tyck synd om han sist var det en 9årig flicka han jagade

 41. Han är åtminstone ärlig. Förstår att ingen vuxen kvinna vill ha sex med honom men han kunde kanske träffa en kvinna med samma problem som han själv har. Sorgligt är det iallafall och han kommer att fortsätta, helt säkert och vad kan den gode mannen göra ? Absolut ingenting.

 42. Dumpen konfronterade mannen och för första gången fick han höra sanningar som att barn är skyddsobjekt, inte sexobjekt.
  Det skulle vara intressant att veta om samhället försökt påverka mannen att sluta med detta? Antagligen inte, det saknas säkert resurser.
  En god man tar hand om det praktiska med mannens ekonomi, ser till att hyran blir betald, ger honom pengar till mat, de har många klienter och har varken utbildning eller möjlighet att prata förstånd med honom, det borde finnas en behandlingsplan så att han inte bara fortsätter med sitt sjuka intresse för barn, det är allvarligt att han är dömd för sexuellt ofredande mot barn flera gånger, dags att agera?

 43. Jag vet inte vad ni ska uppnå med en konfrontation på en person som är förståndshandikappad och uppenbarligen inte förstår att det han gör är fel. tror ni att han kommer sluta när han inte förstår vad ni säger till han.

 44. Som Sara Nilsson skrev så har mannen blivit dömd tidigare. Och eftersom han fortfarande håller på och kontaktar barn i sexuellt syfte så är det bästa att dumpen rycker in och gör sitt. Annars får man aldrig slut på denna killens dumheter. Men i övrigt, när det gäller att hänga ut förståndshandikappade, så borde man nog tänka till en gång extra och inte göra det. Men i det här fallet var det rätt och nu hoppas jag han förstår att han ska sluta. Jag har själv gode man men är inte förståndshandikappad. Han vet innerst inne att det är fel men ändå.
  Jag hade en rektor som tafsade på mig en gång för 30 år sen. Han vet att han gjorde fel. Men jag var 8-10 år och förstod inte vad han gjorde. Och som dom säger, barn vill inte bli våldtagna. Barn vet inte vad sex är och ett övergrepp innebär att barnet senare far väldigt illa. Det gäller även vuxna. I somras var en man ute efter mig, skickade vidriga sms och förföljde mig. Nu är jag ju vuxen och kan försvara mig men det var jobbigt och läskigt. Barn kan inte försvara sig, för i många fall kanske de inte vet att det är fel.
  I 15-årsåldern dejtade jag många män från internet. Jag förstod att mina föräldrar var oroliga. Pedofiler på internet har ju funnits så länge internet funnits. Och om det var vanligt för 20-22 år sen så vågar jag knappt tänka på hur mycket pedofiler som finns på nätet idag. Och nätet är ju så lättillgängligt för barn och unga nuförtiden. Hade jag haft barn hade jag varit väldigt orolig. Tack för att jag fick skriva av mig lite. Har varit med om ett och annat jag med dom skapat trauma för resten av mitt liv

 45. Jag ställer mig tveksam till om den här killen ens förstår vad det innebär att vara dömd. Han visste förmodligen inte den gången heller att han gjort fel.
  Jag är inne på som flera andra här att han söker barn för att han är ett barn själv. Jag ser inte heller att han med ondo försöker hitta någon att våldföra sig på. Hur i helsike ska den killen förstå hur sex fungerar?
  Det enda han vet är att han har en sexualdrift, men tveksamt om han förstår hur den ska uttryckas korrekt.
  Jag tycker man kunde försökt prata med lämplig instans istället för att hänga ut honom här.
  Den här killen är ingen pedofil. Han är ett barn i en vuxen kropp.
  Han hör inte hemma på dumpen!
  Nån medmänsklig måtta får det faktiskt finnas!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X