Sponsorer
Jag var 7 när mina föräldrar separerade en period. Min mamma ville prova på livet med en ny man.
Jag ville bo med min mamma, min syster fick bo med vår far. Våra föräldrar hittade tillbaka till varandra igen efter en tid.
När jag var 15 berättade jag för mamma vad den tillfällige mannen hade gjort med mig på nätterna. Mamma sa att jag ljög! Hon hävdade att det var en tonårsrevolt, att jag ville straffa henne för något som hände för flera år sedan. Mamma och pappa skiljde ju sig aldrig, dom blev ihop igen! Hon tyckte jag skulle sluta straffa henne. Så jag fick leva med min skam.
Men han penetrerade ju mig aldrig, så kanske var det inte så farligt ändå. Jag fick bara göra saker med min mun och hand, och titta på! Då är det kanske inget övergrepp! Jag ifrågasatte min upplevelse varje dag.
När jag var 20 berättade jag för mamma igen! Det har faktiskt hänt! Det var ingen tonårs revolt. Hon ville inte lyssna.
När jag var 30 försökte jag igen. ”Mamma! Mannen du träffade gjorde saker med mig”
Då berättade mamma att hon hela tiden vetat.  hon berättade att efter hon gick tillbaka till pappa skickade mannen brev till mig som jag aldrig fick. Som mina föräldrar öppnade. Det var brev med bilder från porrtidningar i. Då förstod dom. Ändå förnekade dom alltid för mig att något kunde ha hänt. Det var lättast så.
Jag blev sviken av inte bara av honom utan även av de två viktigaste personerna i mitt liv som skulle skydda mig.
Men han penetrerande mig ju aldrig…
/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *