Sponsorer

Att skicka nakenbilder till vad man tror är minderåriga är tveklöst något av det dummaste man kan göra. Någonting som kan tyckas än mer korkat är dock att skicka nakenbilder till någon som man tror är ett barn och samtidigt ha ett politiskt engagemang. Detta är någonting som Petter Westlund från Centern surt fått erfara. Petters politiska engagemang slank iväg snabbare än en tvål i duschen när han insåg att hans chatloggar råkat få fötter ut i pressen.

Sommaren 2021 gick vi in i en grupp med tydlig sexuell inriktning mot barn.
Gruppen hette ”unga nyfikna”
Gruppens profilbild föreställde Pippi Långstrump.

Vi bestämde träff med gruppens medlemmar i syfte att konfrontera dem med anledning av deras sexuella intresse för barn.

En efter en träffade vi:
MrX (Papi gränslös pedofil), Pizzabudet, Mannini, Man söker KK, Dom99, Gerry, Ruben med tuben, Sven och många fler av de som då var medlemmar.

Dåvarande medlemslista från grupp 1 HpWrepp inringad i rött. Oblurrade profilbilder tillhör andra individer som konfronterats.

I september 2021 gick en man med alias HPWrepp med i gruppen. Då hade han varit medlem på KIK i ca tre år.
Han var aktiv ute i gruppen och hade även kontakt via privata meddelanden.
HP var en av gruppens minst våldsamma medlemmar och fick för vår del låg prioritet. Han uppgav bostadsort men var för övrigt ganska restriktiv med personlig information.

Profilbild HPWrepp

Blandade chattloggar (bakom spoiler) från de grupper som HPWrepp deltagit i. Bilderna tagna under perioden då han var aktiv i grupperna.

HPWrepps aktivitet är oblurrad. TRYCK PÅ + FÖR ATT LÄSA ⬇️⬇️⬇️

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

=

En ny grupp med samma inriktning startade i oktober 2021.
HPWrepp gick med och var aktiv såväl i flödet som privat även där.

Dåvarande medlemslista från grupp 2 HpWrepp markerad med pil. Oblurrade profilbilder tillhör andra individer som konfronterats.

En tredje grupp som Wrepp gick med i hette ”min heta fjortis”. Även där var han aktiv.

Första konvon är en del av kontakten mellan HPWrepp och ”trettonåriga” Petra. Den pågick oktober – mars.

Tryck på spoiler för att läsa:

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

=

Andra konvon är med en ”trettonårig” flicka. Den pågick under januari månad. Wrepp blev här lite mer vågad och skickade en del avklädda bilder till den som han trodde var ett barn.

Tryck på spoiler ⬇️ för att läsa:

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

=

Tredje konvon är med en ”fjortonårig” flicka. Den pågick april – maj.

Tryck på spoiler för att läsa ⬇️

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

=

Resultatet av ansiktsavläsningen från bilderna som han skickade i januari visade att de föreställde Petter Westlund, ordförande i Centerpartiet Kungsör. Huruvida det faktiskt var Petter Westlund som chattat visste vi inte.

I juni månad fick vi dock uppgiften bekräftad från tredje part som i kontakten med Westlund erkänt och skyllt över det hela på en korkad engångsföreteelse och rollspel i de mest luddiga ordalag.

Vad HpWrepp/Westlund inte hade riktig koll på var att vi låg bakom flera av de barnkonton som han varit i kontakt med. Således var det inte någon engångsföreteelse.

Inte heller visste han att vi haft koll på hur länge han varit medlem i ovanstående grupper och hur aktiv han varit. Den 31/5 hade vi sista kontakten med kontot HPWrepp.

I början av juni etablerade en journalist kontakt med honom rörande situationen som han försatt sig i. Westlund har nu lämnat sitt engagemang i de grupper där huvudsakliga intresset är sexuella övergrepp på minderåriga. Han verkar även under mystiska omständigheter ha avslutat sitt politiska engagemang.

Vi har försökt nå Westlund för en kommentar rörande hur han ser på en framtid inom politiken.
Dock utan resultat.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

25 thoughts on “Ordförande i Centerpartiet gäddar till det.

 1. Det verkar samlas en del övergreppsbenägna politiker i Centerpartiet, undrar vad det beror på? Kanske dags att tänka över sin politiska inriktning. Efter Federleys och Annies katastrofala ommöblering av partipolitiken så har den lockat de mest suspekta individer till partiet som genom Centern vill genomföra sin inte alltid rumsrena agenda. Senaste åren har partiet kantats av en del ”ful gubbar” och säkert en och en annan ”ful kärring”. Det är sorgligt att se Centerns dekadens och förfall.

 2. Väldigt bra jobbat av team dumpen.se ! Ska swisha när jag får pengar. Ett otroligt viktigt arbete ni gör. Tack för att ni finns.

 3. Såg precis att En person på tiktok som heter hattmanjoe la ut en video på detta, bra jobbat det sprids!! <3 😀

  1. Såg också hattmanjoes video.. Viste inte vad dumpen var innan men gick in efter jag såg videon och kollat på typ alla peddovideos nu :’D

 4. Som vanligt. Självförtroendet på topp. Nej, nej vilka patetiska individer😂😂

 5. Fy faaaan!! Jävla gris. Röstade på Centern i förra valen (Borttaget av Admin) … Hoppas Lööf tar aktivt ställning mot pedofilerna nu inför valet, med strängare straff eller mer pengar till Wonsa!!?

 6. Petter har flickvän vad jag vet och detta kommer sannolikt att tära på relationen om inte skada den helt. Och inför föräldrar och bekanta måste det ju vara en obeskrivlig skam och ångest . Kan tycka att straffet blir lite väl hårt i vissa fall. Han har ju inte gjort något utan det är ju bara sexuella fantasier vid datorn han ägnat sej åt . Men visst det är oetiskt det han gjort.

  1. Driver du?? ”För hårt” enligt vem Peter/Petter? (Borttaget av Admin) Nej, -det är inte ”bara” fantasier när man gång på gång går med i pedofilgrupper och skickar äckliga bilder till vad man tror är BARN. (Borttaget av Admin)

 7. Hade det varit en person i sd eller m eller kd hade det stått på Aftonbladet direkt, nu tystas det ner. Pinsamt Sverige

 8. Bra jobbat. Ju mer ni håller på desto större chans att en del av dessa snedvridna typer låter grejen stanna vid en icke rumsren fantasi utan att de vågar försök förverkliga den.

 9. Nyheten om centerpolitikern har nått ut brett i media, t ex har SVT Västmanland tagit upp fallet. Enligt den artikeln har Westlund försvarat sitt beteende inför sin distriktsordförande. Citat: ”- Petter sa att det här kommer svälla ut och bli något obehagligt. Han berättade för mig att det var ett rollspel där vuxna deltog.”
  Att skylla på ”samtycke/rollspel mellan vuxna/bara fantasier” osv verkar vara en vanlig strategi hos männen ni exponerar. Hur bemöter ni det när ni pratar med dem? De får det att låta som något harmlöst. Vilket det knappast är då männen ju dyker upp på avtalade platser med den uppenbara intentionen att förgripa sig på barn. Tack till Patrik, Sara och alla ni andra. Ert arbete är oerhört viktigt. Fortsätt att exponera personer som aktivt söker efter barn att grooma/förgripa sig på. Kunskapen måste öka inom detta område och lagstiftningen anpassas efter verkligheten.

  1. Vad har du för uppfattning om äcklet? Har du sett/hört något utöver det vanliga?

 10. Alltså, jag är helt grön på dessa nya chattsidor. Vilka appar eller sidor är det som dessa svin lurar på så att man kan hålla koll på sina nära och kära. Är det typ KiK, TikTok och Snapchat. Kan man gå in i dessa och kolla historik osv. Snälla Dumpen, kan ni inte gå igenom detta så att man kan ha lite mer koll. Tack!

 11. Bra arbete som vanligt av Dumpen. Sarah och Patrick är värda ett inte bara enkelt tack utan en plats som årets svenskar eller liknande. Men att försvara och hålla borta våra kids, även så unga som ett par år, är inte prioriterat i vårt samhälle. Man kan fråga sig varför, Janne Josefsson kanske kan ge ett bra svar, en före detta älskad och aktad journalist som nu istället vurmar för pedofilens väl och saknar helt barnperspektivet.
  (Borttaget av Admin, håll dig till ämnet!)
  Tack Dumpen, ni gör skitjobbet vi andra borde ha påbörjat för längesedan och säkerligen räddat tusentals barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *