10 mars, 2023

Vad händer om man låter en man som bjudit in ett barn för att sitta på hans näsa, träffa en samtalsterapeut som hoppar in och vikarierar för Patrik Sjöberg under en konfrontation?

Resultatet blev en mycket förvirrad man och en väldigt lång video som nu finns att se på Dumpen.

En gädda bestämde sig alltså för att skicka en ansiktsbild sådär i sista minuten innan han ville träffas. Jag som avgett ett löfte till Patrik Sjöberg och alla andra också för den delen, om att inte tjuvfiska på egen hand hamnade i ett mindre dilemma.

Gäddan var högintressant då han uppfinningsrikt nog erbjudit barnet att sitta på hans näsa så hon inte skulle bli gravid. Minuterna var dock så knappa att det inte fanns en chans i rymden för Patrik Sjöberg att hinna ner från Göteborg.

Ringde en av de samtalsterapeuter som annars brukar hjälpa till med helt andra saker än gäddfiske.
Hon följde med.
Som om det inte räckte där, så tog hon med sig en backup som till vardags arbetar på rättspsyk.

Samtalserapeuten plockade givetvis fram hela sin lilla terapeut-verktygslåda.
Hon uppmanade gäddan att använda sitt obefintliga wisemind och pratade ner honom i skorna totalt.

Efter tio minuters samtal så försökte vi bryta. Gäddan som verkade ha för avsikt göra anspråk på en hel terapisession ville inte alls avbryta och fortsatte i tio minuter till.
Efter tjugo minuter gick vi iväg.
Då gick han efter och såg ut som en olycklig anka.
När terapeuten hoppade in i sin bil, då slank han med henne in och satte sig lite snällt i baksätet.

Polis ringdes in.
Paradoxalt nog för att bli av med en man som sökt barn i sexuellt syfte.
Inte för att anmäla.

Att anmäla när de “enbart” sökt efter barn I sexuellt syfte har vi gett upp sedan länge, då man inte kan pröva saken rättsligt med tanke på att det inte finns någon risk för brottets fullbordan.
Försök till våldtäkt mot barn blir alltså svårt att få till när fiskaren är fullvuxen.

Polisen frågar om vi har för avsikt att anmäla. Jag svarar med att vi skickar in händelsen som tips.
Mannen hade ju “bara” sökt efter barn men minderårigt offer saknas.

Om jag blev förvånad när gäddan började gå efter oss istället för att springa iväg, så var det ingenting emot vad jag blev när polisen efter att ha pratat med sitt befäl ville fotografera av chatloggen och få mer information kring händelseförloppet.

När polisen förklarade att det inte finns några prejudikat rörande vuxna som utger sig för att vara barn, så gapade jag som en liten fisk med tanke på att detta är just den problematik som vi brottas med varje dag.

Just denna händelsen kanske inte leder till någonting mer än ännu en artikel på Dumpen om en man som sökt efter barn I sexuellt syfte.

Det är dock så värdefullt med kunniga och engagerade poliser som uppmärksammar det glapp som uppstår när man inte kan lagföra en person som uppenbart är farlig för barn, med orsak av att det inte finns någon risk för brottets fullbordan.

Stort tack till fiskaren som levererade en riktigt bra chatlogg ❤

Stort tack till terapeut med sällskap ❤

Stort tack till två engagerade Kristianstad-poliser som kom till platsen.
Sverige behöver fler som er ❤

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 0760075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

73 thoughts on “Ursäkta mig! Vill du sitta på min näsa? (Napp #135) Kristianstad

  1. Hjälp vad äcklig han är 🤮🤮 Ännu en fegis som ger sig på barn. Hoppas ni har informerat hans familj och hans chef. Han försöker få det att låta som inget hänt.
   Undra om han kladar på sina egna barn också?

 1. Gött. Jag ska sluta med p-sprutan och köra med den nya preventivmedelsmetoden. Sitta-på-näsan-metoden 👍

  Detta kan vara den mest komiska konfrontationen någonsin.

  1. HAHA Jag ställer upp som frivillig.
   Tyväär så är jag lite förkyld, så du kanske ska fortsätta med P-sprutan, så att du slipper få snorungar. 🤧😜

   1. Håller med. Det som jag njuter av, är att se paniken och ångesten i deras ögon när dom blir avslöjade, när dom får veta att allt kommer att publiceras på nätet, arbetsgivaren kontaktat osv. Det jag inte fattar är att hur tror dom att barnen känner sig.

   2. Så jävla äckligt ! man vågar inte skaffa barn i det här landet🤢🤮 för många desperata och sjuka. Bra jobbat Sara

 2. Hur korkad och äcklig får man lov att vara. Totalt hjärndöd. Han måste verkligen ha någon som hjälper honom att öppna ögonen ordentligt för han är ju blind. Tänker verkligen inte långt alls. Jo han tänker visserligen bara på sig själv.

 3. Vilken ulv i fårakläder! Hemskt att han kåtar upp sig på stranden och sen söker sig till småtjejer på nätet. Skönt att det äntligen får konsekvenser när män träder över alla normala gränser! 👍👍 De har ju BARA sig själva att skylla för den pissiga situation de satt sig i. Förhoppningsvis avskräcker det dem fullständigt från att ta kontakt med unga tjejer igen 👍

 4. Uppskattar erat arbete mycket! Men jag vill lämna en liten konstruktiv kommentar. Det framstås alldeles uppenbart att denna man har ett utländskt påbrå och lärt sig grundläggande svenska. Därför blir det lite frustrerande, inte allra minst för er men säkert honom också, att inte förstå era svenska ordspråk (idiomer) så som “du blev ertappad med händerna i kakburken”. Om ni vill nå fram till dessa män måste ni anpassa språket efter deras språknivå. Att stå och upprepa “wise mind” blir bara konstigt i sammanhanget av konfrontationen när han faktiskt inte förstår uttrycket. Jag vet att många kommer med ursäkter och låtsas inte förstå. Och det gjorde han säkert med chattloggorna. Men det är uppenbart att han inte förstod erat språkbrul och era ordval. Nästa gång ni konfronterar någon med utländsk påbrå bör ni tänka på att anpassa språket därefter. Exempelvis när ni nämner Preventell kan ni säga “det finns en klinik för ditt problem där det finns doktorer som kan behandla/ge medicin/terapi till dig”. Det är mycket mer lättförståeligt för även på engelska kan man förstå “klinik”, “doktor”, “terapi” istället för att bara säga “det är en organisation för folk som dig” om svenskan inte är avancerad. Det är viktigt att dessa män faktiskt får informationen så att brott kan förebyggas.

  Tack för erat fortsatta arbete.

  1. Men exakt!! Som du säger, många kanske spelar att de inte förstår. Men vill man vara säker (och det vill man) på att budskapet ska nå fram behöver man lägga sig på rätt nivå. Inte massa metaforer osv. Blir bara ännu längre diskussioner då istället för att få fram budskapet och gå vidare.

  2. Håller fullständigt med. Det ni gör är i grunden bra men ni beter som några redneck amatörer. Använd er av folk som har utbildning.

  3. Håller helt med i kommentaren från ”överlevare” ! Ja satt å tänkte på de under klippet, de är nog bra om ni förklarar på lättare svenska och typ nästan som om man pratar med ett barn när ni stöter på sånna som är ”ny svenskar”. Förstår också att vissa spelar att de inte kan svenska men hellre då förklara tydligare än att dom inte ska förstå va ni menar eller pratar om.
   Ni gör ett fantastiskt arbete!!! Ni är underbara!
   Ja kan heller inte sluta undra hur han hade betett sig om Patrik hade varit med! 🙈

   Kram till er!

  4. Spelar nog ingen som helst roll, tror inte man “når fram” till en såndär ändå. Kolla på tidigare gäddor med svenska som modersmål bara, helt hjärndöda dom också trots full förståelse *språkmässigt*🤷‍♂️

 5. Beelzebub har olika ansikten… Just den här gäddan är den mest patetiska jag har sett.
  – Ta det som en man, (Borttaget av Admin)!

   1. För att vara lite korrekt så är det Hebefili som är korrekt definition. Pedofili är direkt fel definition. När vi talar om någon som är 14 år. Men istället för att fastna i definitionsbråk så blir det väl enklare att se det för vad det är. En vuxen man söker sexuell kontakt med för honom ett barn. För barn kan vi väl vara överens om att den som är 13-14 i alla fall är. Om en okänd man i 50 års åldern skulle vilja träffa min 14 åriga dotter i sexuellt syfte så skulle jag springa efter högaffeln i alla fall.

    Ni kallar det för gäddor och barn. Vilket är bra. Jag hade gärna önskat att ni skippade ordet gäddor och konsekvent använde ordet barn. Det känns inte så seriöst när ni använder ordet gäddor/gädda. Men å andra sidan så gör ni så mycket mer för barnen än jag som sitter här och tycker. Så jag är ändå nöjd med hur ni väljer att jobba. Det kanske behövs för er som en ventil för att orka med jobbet. Men då kanske ni skulle fundera på att använda det mer internt och när ni uttrycker er utåt så har ni en mer seriös ton.

    Vill även lägga till att när era konfrontationer gäller ex 7 åringar så bör ni också använda ordet pedofil konsekvent och inte gädda.

    1. Pedofili är en psykiatrisk diagnos och eftersom dumpen inte har kompetens att diagnostisera kallar vi dom för gäddor. Det blir enklast för alla.

   1. Nej, 14 år och pedofili har ingenting med varandra att göra. Du behöver lära dig definitionen av pedofili.
    Hade Dumpen enbart “outat” pedofiler hade 90% av alla publiceringar försvunnit från sidan. Nu fiskas det mest män med obefintlig moral och medmänsklighet, inte pedofiler.

   2. Hej Johan. Från Wikipedia: “Hebefili är vuxnas sexuella dragning till ungdomar som befinner sig i puberteten. Hebefili skiljer sig både från pedofili, som handlar om en sexuell dragning till prepubertala personer, och efebofili (vuxnas sexuella dragning till postpubertala ungdomar).”
    De som jagar 13-14-åringar är därför oftast att beteckna som hebefiler då den åldern numera vanligtvis innebär att dessa är i puberteten.
    Det betyder INTE att det NÅGONSIN är vare sig lagligt eller OK att grooma, jaga eller chatta med byxomyndiga (dvs. personer under 15 år fyllda), men låt oss använda rätt termer för saker, ok?

  1. Men alltså va? Är du på riktig eller?
   Är Sveriges rikes lag som gäller inte att du tycker någon ser mogen ut. Vilken idiotisk kommentar och synvinkel.

  2. Kan man ha sex med en 14 åring så drar man sig nog inte för att ha sex med en 12 åring heller. Fruktansvärt vidrigt och sjukt. I mina ögon är man pedofil när man har sex med en 14 åring.

 6. Låt er inte luras av mannens barnslighet, han är livsfarlig för barn. Så totalt avsaknad av insikt över vad han utsätter barn för, de är bara fiktion och inte verkligen levande människor.

 7. Alla män är inte så har bara vissa individer som något gått snett på, dumpen är svaret på dateline to catch a predator, där får du ju också några år i fängelse när man chattar. I syfte för sexuell karaktär, skulle vara likaså här
  Rätt åt dom att de förlorar jobbet, ursäkta mig ursäkta mig ursäkta mig 😂
  Vilken stjärna och väldigt äckligt som följer efter och så, jag bara skoja😂😂
  Fiktivt, när man chattar och folk skriver ålder , då har alla ett aktivt val. Normal människa säger nej nu stänger vi av
  Bra dumpen! Keep up
  Snälla publicera inte😂😂
  Var bara skoj, det är inte skoj någonstans

 8. Usch vilken äcklig gädda. Bläckfiskarmar och händer som man inte vill komma i närheten av. Vänder sig i magen. Ger sådan avsmak, helt världfrånvänd att han tror att ett barn ens skulle vilja komma i närheten av honom frivilligt. Tack för att det var ni och att ännu ett barn slapp bli våldtaget. Dumpa dem alla på en öde ö så att de inte kommer i närheten av barn igen.

 9. Alltså vilken tappad människa.
  Ni e grymma som kommer åt dessa äckel.
  Tyvärr tror jag inte något går in i hans hjärna.

 10. Jag har utvecklat allergi mot “Va?!”. De verkar tro att om de spelar jätteförvånade så ska Sara och Patrik bli osäkra och tänka de ändå har fel kille.

  Nån mer här som retar sig på vaandet?

 11. Ja exakt vad gör han på platsen och hur förklarar han chattloggarna och hur kan ni ha hans bild.
  Det svaret han ger kommer inte hålla i domstol.

  Mycket Mycket bra jobbat alla på Dumpen. Utan er så hade dessa inte uppdagats

 12. Många p”ddos har känt sig helt fria att göra precis vad dem vill utan restriktioner så dem har inte ens tänkt efter flera gånger utan bara åkt såhär och träffat riktiga barn.

  Jag har sett på Flashback att dem skrivit att dem ”smarta” p”ddosarna inte har det här tillvägagångssättet och att dem inte blir fångade av såna som dumpen. Jag håller såklart inte med om det har varit väldigt mixad kompott på vad ni publicerat.

  Jag hoppas bara detta som dumpen kommer fungera avskräckande rent generellt från att det innan vart mer fritt fram !

 13. Vilket stolpskott, ljuger så han tror sig själv…
  bra jobbat av vikarien, hon får gärna va med fler gånger😃👍👍

 14. Han verkar efterbliven. Ett praktexempel på att mycket utbildning inte behöver betyda vare sig bildning eller klokhet. Om han nu är ingenjör vill säga. Språket försvårar bedömningen. Det är uppenbart att han ljuger om sina avsikter men han verkar helt lost in translation.

 15. “Jag är utlänning jag fattar ingenting”
  kortet.
  Garanterat att han kommer köra på det, “jag kan inte svenska”

  1. Precis som Ananas-Frank (gädda med smak av ananas) 🍍

   ”Jag vet inte vad du pratar om” 😂

 16. Alltså vilken tappad människa.
  Ni e grymma som kommer åt dessa äckel.
  Tyvärr tror jag inte något går in i hans hjärna.
  Det tog ju priset när puckot hoppar in i eran bil.

 17. Fruktansvärt, han ger sig inte, han ljuger och ljuger och förnekar trots att bevisen finns där. Försök till manipulation och spelar oskyldig. Psykopatiska drag deluxe.

 18. Fullkomligt vidrigt, precis som vanligt. Jag blir däremot väldigt orolig för er säkerhet när inte Patrik är med. Nu såg ju i och för sig ert manliga sällskap bestämd ut, men får en sådan här vettvilling en freak-out, så måste ni ha mer muskler än så. Jag hör hur ni skrattar åt denna man (kanske framförallt över absurditeten i situationen), men sådana här lirare kan flippa big time. Jag utgår hur som helst från att ni har både taser och tårgas, annars blir jag orolig på riktigt.
  Med detta sagt, så instämmer jag i tidigare hyllningskörer; det jobb ni gör är så fullständigt fantastiskt! Ni är bäst! Och icke att förglömma: fiskaren – och i detta fall också terapeuten!
  Stora kramar till er,
  Leo
  (far till 17-årig dotter och 15-årig son)

 19. Helt otroligt. HELT jävla otroligt! Gång efter gång efter gång ser vi dom här sjuka molluskerna som kommer med den ena efter den andra dåliga bortförklaringen. Dom har jagat efter personer som leker, kanske har tjuvrökt en gång och är långt ifrån könsmogna, för att deras sjukliga begär efter BARN är för stort för att de ens ska vara mänskliga!
  Jag är mamma och om jag får veta att en sådan här äcklig low-life närmar sig mitt barn, så kommer jag tyvärr inte stanna och tänka efter. Jag är så TRÖTT på alla dessa jävla vidriga as som förstör våra barn! Dom som kan sitta där och se en liten 13-årig flicka eller vad nu deras sjuka hjärna går igång på, och tänka: Hen ska jag köra in k*ken i!
  Jag har tröttnat totalt och tänker INTE backa! Hur många av dessa har fått straff nog? Typ ingen! Det är nog nu!

 20. Hoppsan sa! 😄
  Nä du grabben, håll dig till madrassen du. Skulle det tränga på riktigt ordentligt så ordna till ett litet hål i den.

  Bara pass upp så inte en fjäder släpper och kopplar grepp om pillevinken. 😂

 21. Tycker ni gör ett väldigt fantastiskt jobb med alla dessa pedofiler! Måste dock ge er lite kritit mot att jag ibland kan tycka att ni inte låter personerna förklara sig, Förstår att deras svar många gånger är skrattretande men det brukar bli att när pedofilen väl ska börja förklara påriktigt hur han tänker så skrattar ni emot eller lägger nån kommentar typ. Som sagt förståeligt men samtidigt hade vi velat få ur så klara svar som möjligt av dessa pedofiler vilket blir svårare när ni avbryter med kommentarer eller skratt.

 22. Jag tycker det är så läskigt att läsa att han åker runt till olika stränder för att kolla in tjejer … ursh vad vidriga chatt loggarna var! Han tror verkligen att han är så attraktiv när han bara hade skickat en bild på sitt ena öga först ursh vad äcklig gubbe !!

 23. Det finns ingenting som inte redan skrivits om vad jag tycker om dessa rent ut sagt svin.
  Däremot skulle jag vilja fråga om en sak som jag reagerade på i filmen (och även andra filmer som ni publicerat) när ni säger att ni ringer efter Polisen – inte en enda gång dyker Polisen upp. Ringer ni inte eller skiter lagens långa arm i era samtal ??

  1. Hej! Vi kontaktar alltid både polis, anhöriga och i förekommande fall gäddans chef. Polisen är inte med vid våra konfrontationer av den enkla anledningen att de ingenting kan göra, då det (än så länge) inte är förbjudet att planera att våldta ett barn. Vi strävar efter att få till en ändring av lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *