Visst kan det kännas otroligt att vissa av gäddorna faktiskt når fram och får tillgång till barn?
Ett vanligt argument mot fisket är just att det faller sig utanför sakens orimlighet att ett barn skulle befatta sig med våra gäddor. Att gäddorna bara är små porrskadade män som aldrig kommer i närheten av riktiga barn.

Argumentationen faller dock platt när man tittar på bilder av gäddor som bevisligen nått fram till barn med tanke på att de faktiskt tidigare dömts för sexualbrott mot dem.

 

Samtliga har konfronterats och är tidigare dömda för sexualbrott mot barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “De når fram till barn

 1. Finns väl fler va? Tänker på han ”David Ses” som idag har bytt sitt verkliga namn.

 2. En hel hög med empatilösa egoister som inte har några problem med att våldta och slå sönder (sina barns och) andras barns liv 💔 Undrar vad Sveriges partier tänker göra åt pedofilerna?? Höja straffen? Mer pengar till polisen? Mer pengar till sexualtraumavård? Jag har inte hört ett skit om det, vet fortfarande inte vad jag ska rösta på 🤔

 3. Ja med det där så är det färdigsnackat. Det där är FAKTA och BEVIS för att även de äldsta, fetaste och fulaste gäddorna får tag i barn att förgripa sig på.

 4. Sara o Patrik!
  Det ni gör för alla våra barn, min tacksamhet kan inte beskrivas i ord. Tänk så mycket våld, skräck, psykisk ohälsa , självmordsförsök mm som ni förhindrat. Jag hoppas ni orkar i all oändlighet för ert arbete gör SKILLNAD!!! Det verkar ju helt klart att gäddor finns överallt i alla skepnader, så det är inte konstigt att ni blir så ifrågasatta o motarbetade. Gäddorna finns garanterat i kretsar som vi minst anar. Kanske just den där dagen, platsen, fick gäddan inte möjlighet till det där efterlängtade mötet med det minderåriga barnet, just för att ni också var där. För en vanlig normalt tänkande mamma o mormor så skulle jag önska att straffet var MYCKET mer kännbart o att det står klart förövaren INTE ÄR ETT OFFER. Vilken kompetens har egentligen människor som bestämmer straff, vem ska man lyssna på o varför o hur i hela friden är det möjligt att exkludera berörda vårdnadshavare när ett övergrepp har skett på tex en förskola?
  Ibland gråter jag, ibland svär jag, ibland blir jag stum när jag läser vad ni skriver på Dumpen men framförallt känner jag en sån obeskrivlig sorg i mitt hjärta över hur JÄVLA MÅNGA VIDRIGA ÄCKLIGA GUBB/ GÄDDKRÄK som finns i vårt samhälle!!! Att man inte skäms ögonen ur sig att ens ifrågasätta ert arbete!!!! SKÄMS PÅ ER ALLA SOM VERKLIGEN INTE FATTAR ERT MISSION!!!!!
  TACK från djupet av mitt mamma-o mormorshjärta!!!
  Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X