En knatte på väg till upprättelse ❤

Som Helan och Halvan knatade LillaE och Patrik Sjöberg in på polisstationen i Falun. Nu är anmälan upprättad och du som vet med dig att du krökt ett enda litet hårstrå på hennes huvud ska veta att rättsprocesser väntar.

Förr eller senare är cellen din 👿

Snart kommer podden där man kan höra LillaE berätta om vad som egentligen hände den där dagen på skoltoaletten.

VILL NI STÖTTA MIG OCH PATRIK MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

8 thoughts on “EN KNATTE PÅ VÄG TILL UPPRÄTTELSE

  1. En sån stark tjej! Jag kommer nog ha svårt att ens lyssna på avsnittet. Och hon har gått igenom det och dessutom måste möta det gång på gång. All lycka till henne i livet

  2. Ni gör skillnad på riktigt ❤️ Vad tryggt för LillaE att en vuxen man, som själv delar liknande erfarenheter, starkt går vid hennes sida. Jag har själv inte varit utsatt, men krigat för ett så litet barn. Jag fick aldrig förövaren fälld, men stred för att få skydda barnet och det var ingen lätt resa. Så jag kan bara ana hur ett utsatt barn känner sig när ingen vuxen finns där för att hjälpa. Jag blev misstrodd i alla instanser så till den grad att jag nästan började tvivla själv.

  3. Lilla e❣️ Så stark & du gör så rätt👊💥🙌Du kommer garanterat rädda andra genom att få honom bakom bom & lås där han ska vara😤🤮

    Du har sån styrka & är en förebild för andra som blivit utsatta❣️ ♥️♥️♥️

  4. När mitt liv brakade samman år 2006 skulle jag också behövt en 2 meter lång Patrik Sjöberg vid min sida. Men jag var ensam och min våldtäktsman gick fri. Jag hade ingen vid min sida. Inte ens min egen morsa.

    Jag älskar det ni gör.

    Jag var en friidrottstjej på elitnivå från 2002 till 2005. Nu äter jag ostbågar, klappar katten och kollar på TV-serier. Allt har sitt pris. Men jag lever och jag är glad.

  5. Verkligen bra jobb.
    Tyvärr ett mörkertal…hoppas det blir lättare att sätta dit dom sjuka.
    Styrkekramar till alla offer.

  6. Var någonstans finns avsnittet att lyssna på? Det verkar inte ligga bland dumpen poddens avsnitt, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X