Vi har träffat LillaE som berättar i vår podd vad som hände den där dagen när hon blev våldtagen på en skoltoalett. Måhända är det samhället som borde bära straffrättsligt ansvar för att man in i det sista försvarar förövaren.

LillaEs förövare dömdes I hovrätt till 18 månaders fängelse för att sedan frikännas I hovrätten, trots stödbevisning. Förundersökningen lämnar mycket i övrigt att önska och jag undrar vad man menar med rättssäkerhet när den uppenbarligen inte omfattar våra barn.

Hur ska våra barn växa upp med en tro på ett rättssamhälle när de behandlas som LillaE gjort?
Han har en utbetalning på 100.000-120.000 framför sig och hon har vad?

Förra veckan var vi hos polisen för att anmäla en del saker som hela rättssystemet missat att ta upp. Vi kommer inte att ge upp. Cellen kommer förr eller senare att bli hans och förr eller senare är upprättelsen LillaEs.

Podden publiceras inte på Acast denna gången för att genom vårt utgivningsbevis skydda LillaE från förtal. Detta har man nämligen hotat med. LillaE får ju inte berätta vad hon varit med om öppet med tanke på att det kan skapa missaktning för den som utförde övergreppet.

Lyssna här:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “LillaEs podd

 1. Tragiskt!

  Tyvärr är sexuella trakasserier, tafsande, påtvingad närhet är en tjejs vardag.

  Få upp ett mål i HD är
  fan svårare än få en kamel genom
  nyckelhålet, åklagaren såg väl
  att det var utsiktslöst till att en överklagan skulle gå igenom
  där med nuvarande bevisning.

  Målsägandebiträde måste ha varit urusel, den ska ju se till klientens intresse i jämförelse med åklagaren och belysa sånt här.
  Många ggr kommer dom oförberedda och bara sitter där,
  sedan tror man dom har lagt
  ner en termins studier när dom redovisar timmarna dom lagt ner på målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X