Sponsorer

Gårdagens fisketur resulterade inte bara i en fläskig peddo-gädda på kroken utan två. Den andre dök upp i Falun vid 22 30 och tänkte att han skulle åka till skidbacken och mysa med vår trettonåring. Tur för barnen så dök vi upp istället.

Han var först helt säker på att han inte alls hade bestämt träff men försvaret rasade fort när han såg sin egen bild på vår telefon.

 

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

13 thoughts on “Mysige Janne gör Falun osäkert (napp igen)

  1. ”det är omoraliskt” säger han lol. vad vet svenskar om moral? ingenting.

  1. Det beror helt på situationen, ofta finns interaktion. Är pedofilen egen företagare blir det svårare.

  2. Jag har meddelat företaget, är nog flertalet andra också som gjort.
   Fick detta till svar:

   Tack för att ni uppmärksammar oss på detta. Vi tar kraftigt avstånd ifrån detta agerande som är fullständigt oacceptabelt och bryter med företagets värdegrund. Personen i fråga är tagen ur tjänst.

 1. Jag tänkte när jag såg detta att han har säkert gjort detta flera gånger och fått svar och kanske ovkså tyvärr gått längre. Nu önskar man att han verkligen tar hjälp så de yngre får sitt liv ifred. Vilken profilbild han hade på sin k….k också vilket visar 100 procent vad han vill och drömmer om. Jag brukar inte bry mig om vad vuxna gör tillsammans men stackars barn är verkligen något helt annat. Ni gör ett fantastiskt bra jobb!

 2. Jag var 5 år när en äckel gubbe lurade iväg mig och en kompis från lekplatsen på vår gård till skogen och ställde sig och drog i sin äckliga wurst, som tur va kom kompisen,s pappa och bröder springande ganska omgående så äckel gubben han inte utsätta oss för något fysiskt.

  Men… Jag va så jävla otrygg i måååånga år efter denna händelse, jag vågade inte sova i eget rum – drömde mardrömmar -vågade inte gå till skolan själv m.m. jag blev sedan uttåtagerande och var en stökig unge i skolan, som en konsekvens av detta, för att jag mådde dåligt.. men ingen såg det utan jag var bara den jobbiga ungen som stökade i skolan..

  Att en vuxen människa tar sig friheten att lura och utnyttja ett litet barn är ta mig fan det värsta som finns. Att sen se personer som tycker att det är synd om dessa äckel för att dom blir uthängda och vilka konsekvenser det blir för dessa monster gör mig bara en mer upprörd.

  Jag kan faktiskt inte bry mig mindre…

  Ni är Sveriges hjältar ❤

 3. Usch så jävla vidriga människor, krav för kastrering och sitta fängslade resten av sina liv förtjänar dom och inget annat.. Ingen vill ha dom på gatorna.

 4. Tack för det ni gör!
  Hoppas skammen av att bli dragen ut i dagsljus stoppar dem.

 5. Något som slår mig med dessa svin är att de tycks ha ett stort bekräftelsebehov. Den här fjanten, Janne Hansson, tex…. Han visar snorren som en profilbild. Den är ju inte mycket att skryta om till att börja med, det är som en liten tandpetare 🙂 . ”Trots” att jag är man så har jag aldrig fattat det där med dickpics. Jag menar, vad förväntar de sig att kvinnor (nu vet jag att han är pedofil, men bara fenomenet dickpics som sådant alltså) ska reagera med? ”Oooooh, det var en fin k#k”. Det är oerhört märkligt. Jag har ett par tjejkompisar som är ute på dejtingsajter som har sagt att det är snarare regel än undantag att äcklen skickar k#kbilder. Om de inte har gjort det och det blir ett initialt videosamtal så kan det hända att kräken fokuserar kameran på pillevippen och kör en handtralla. HELT OTROLIGT! Alltså, varför skulle NÅGON ens tycka att det är attraktivt? Det är ju en decimering av män till att vara en k#k. Äckligt!
  (jag har förresten sagt till mina tjejkompisar att om de råkar ut för sånt ska ska de skratta hejdlöst och säga att det var den miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsta som de någonsin har sett och sen lägga på).

  Denna Janne är utan tvekan ett ärke-äckel. Han visar pillevippen som om det vore något attraktivt och en hårig skitig bringa. Sen att visa det mot barn är helt otroligt. Det gör mig både ledsen och förbannad samtidigt.

  Det ni gör är bättre. Låt dom inte komma undan! Var bara säkra på att ni hänger ut uppenbara pedofiler eller gubbslem som försöker att närma sig barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *