9 november, 2022

Ännu en morfar ute och stapplar i jakten på barn. Denna gången en 68 årig gubbe kom för att möta den låtsas-trettonåring som han nu haft kontakt med ett tag. Han satte han sig alltså i bilen och åkte från Falun för att möta upp en flicka vid Kupolen I Borlänge.


KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll


VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

29 thoughts on “Ännu en morfar ute och jagar barn (napp igen)

 1. Vad som slår mig med de här gubbarna att de inte bara är snedvridna äckel utan varenda en har en framtoning som är knepig, kanske är det bara för att de har blivit påkomna men jag tror inte det. Känns som varenda en är socialt off i övrigt också. Verkar vara lite sinnesslöa och underbegåvade allihop samtidigt som de är förslagna. Möjligt att de inte är de smartaste som åker dit på det här sättet. Hur som helst, bra jobbat av er!

 2. Ni meddelar väl fru och dotter så dom skyddar barnbarnet från denna pedofil gubbe.

  Många av dom verkar så harmlösa men skenet bedrar..

  Bra jobbat.

 3. Vad luften gick ur gubben och han tappa totalt fattningen och kunde knappt prata. Ja jösses vilken total hjärnsmälta han fick när han såg er 😂 bra fångat.

 4. Fy faan va äcklig gubbe. Verkar som dom över lag är sinnesslöa inte mkt till iq där.
  Jag kan inte begripa jag får inte in det i huvudet hur en äcklig gammal “morfar” (den titeln skulle han bli fråntagen) kan bara va i tanken att ha sex med barn. Tvi hoppas familjen får veta

 5. Är helt övertygad han har varit på sitt barnbarn med om inte så har han garanterat tankarna🤮 Hans fru & barn måste få veta att han är pedofil‼️

  Bra jobbat av er som alltid👊🙌♥️

  1. Tyckte han verkade onykter och även lite förståndshandikappad också, pratade sluddrigt och verkade helt borta i huvudet,
   Hursomhelst BRA JOBBAT!!

 6. Tänkte först som ngn ovan, att han var packad. Tror dock det är ngt annat. Spyr på alla pedofiler, i detta fall tänkte jag faktiskt initialt att han kanske kunde varit en bra och snäll människa om han inte varit pedofil, till skillnad från tex”agressive gammel mannen” häromdan, där det var fritt fall i galenskap. Tills jag läste chatten….Alltså fy fasen, de är lika äckliga allihop🤮🤮😥

 7. Skönt att veta att du har Patrik med dig som skydd, hoppas ni meddelar hans familj ett sånt jävla äckel🤮🤢

 8. Pedofili är en läggning/sjukdom så det finns inga bortförklaringar. Det spelar ingen roll om svinen är socialt missanpassande,blyga eller konstiga. Dom flesta är fullt fungerande i samhället och det kan vara vem som helst villet är det otäcka.

 9. Har ni fått tag på namn och personnummer på honom? Ni borde anmäla honom hos polisen och då också ta upp denna video som bevis. Ni som känner igen honom måste anmäla honom så han inte kan fortsätta med detta. Han kommer bara fortsätta, det är jag säker på.

 10. Tack för att ni gör ett otroligt viktigt arbete. Vet själv hur hårt konsekvenserna utav sexuella övergrepp drabbar en människa. Har varit utsatt för incest i 6 år som barn. Fick min förövare fälld i domstol. Han erkände. Konsekvenserna blir i många fall fruktansvärda och återhämtningen (läkningen) tar många år.
  Det som är mest skrämmande är att många utav dessa Pedofiler har säkerligen själva varit utsatta, men valt att inte genomgå läkning. Det har vi alla ett ansvar att genomgå för att bryta tystnadskulturen. Tala är GULD.
  Tack Sara & Tack Patrick för att ni stoppar dessa osunda beteenden. Ni är riktiga hjältar!

 11. Jävligt bra sida! ja hade gärna swishat några hundra men går på soc så det är kärvt,
  Hoppas ni alla får en bra jul och fortsätt med det ni gör!
  Mvh

 12. Karldjäveln tycks vara sinnesslö. Jag hoppas att hans fru och barn får reda på vad han håller på med. Det egna barnbarnet kan mycket väl vara utsatt för detta äckel.

 13. Är männen från Falun polisanmälda? Hur gör man på Fb för att varna andra om dessa utan att fb lägger sig i och tar bort? Jag mår illa av alla dessa vidriga sk ”morfars” och tycker det är ett oerhört viktigt jobb ni gör.
  All kärlek till er som skapat detta forum för avslöjande 🙏.
  Mvh Fyra-barns-mamma

 14. Jag hoppas Ni meddelar hans fru och barn, och hans barnbarn, vilken sorts morfar gan är…. Han är inte värd att NÅN ENDA gång mer, få träffa sina barnbarn. Fy vilket äckel!

 15. Skrämmande och så himla sjukt. Att det finns så många sjuka människor!
  Kan bara säga tack till folket bakom dumpen.se otroligt bra jobbat av er!
  / Kristoffer

 16. Många av dess personer kan man se på att det är nått som inte stämmer. Denna herren verkar ha haft nån hjärnblödning/propp eller liknande.

 17. Mycket bra att ni återigen stoppade detta och jag hoppas verkligen att han får hjälp eller den tillsyn han behöver.
  Ni är verkligen de största hjältarna!!

 18. Jag måste bara fråga:

  Varför har ni klippt bort 70% av min kommentar ovan? Känns inte seriöst!

  1. Du skrev personlig information om en annan persons hälsotillstånd. Eftersom vi inte kan veta om det är sant eller ej, valde vi att ta bort den texten.

 19. Njuter varje gång ni sätter åt dessa peddon.
  Ni ska ha en guldbagge för det ni gör❤
  Tack vare er så kanske man kan känna sig tryggare i framtiden när barnbarnen ska ut.
  Faan villket jobb ni gör, TACK❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.