Ni som såg På Gränsen med Peter Jidhe igår fick se lite vad vi  jobbar med. Det var ett reportage från en mc-träff 2021.

På startplatsen ute i Västra Frölunda hade vi genom sponsorer anordnat en heldag för alla barn där vi hade hoppborgar, ansiktsmålning, hamburgare, korv och allt var gratis för barnen. Vi anordnade lotterier med mängder av priser både för barn och vuxna.

Budskapet var att vi alla måste göra oss hörda i debatten hur vi skall skydda våra barn mot sexuella övergrepp som begås av pedofiler. Vi är ingen lynchmobb eller medborgargarde utan vi är en stor grupp människor som vill påverka politiker och beslutsfattare om att skärpa straffen för övergrepp och se över alternativen hur vi i framtiden skyddar våra barn mot pedofiler.

Dagen för träffen kände vi oss verkligen stolta och otroligt tacksamma att så många slöt upp och visade att nu räcker det med daltandet och saft och bullementalitet för alla pedofiler. Vi samlade in över hundratusen kronor den dagen som vi skänkte vidare.

I programmet fick en poliskommissarie ge sin syn på  Dumpen.se och han brände på och ljög så det stod härligt till. Han menade att vi försvårar polisens arbete när vi outar pedofiler på Dumpen.se. Han sa att vi förstör chansen för polisen att lagföra pedofiler när dom hamnar på Dumpen.

Jag vet inte om kommissarien sovit under en sten för inte kan han väl tro att polisen löser alla brott som begås och definitivt inte övergrepp mot barn. Det finns statistik på att det begås nittiotusen sexuella övergrepp mot barn varje år i Sverige och en försvinnande del leder till åtal och fällande dom.

Kommissarien menade att vi hjälper pedofiler när vi outar dom för pedofilen hinner åka hem och radera allt material med övergrepp dom har hemma i datorn och städar undan allt material. Kommissarien vet ju att dom flesta anmälningarna läggs ner redan första dygnet utan att polisen ens försökt.

Nu är det så att vi polisanmäler varje pedofil vi outar och en så länge har våra anmälningar lett till att polisen agerat. Vi har till och med fixat fram ip-numret till ett äckel som ni kan läsa om på Dumpen som vi kallar MrX men polisen håller på och slarvar bort hela fallet med en mängd bortförklaringar.

Vi på dumpen vill påverka makthavare att ge polisen mer resurser och ge dom större befogenheter i deras arbete att hitta pedofiler. Vi vill se över straffskalorna och skärpa regler och lagar som ser till att pedofiler blir övervakade när dom har avtjänat sitt straff.

Kommissarien menade att vi ger pedofiler ett livstidsstraff när dom blir uthängda på Dumpen och han menade att dom är fria efter dom avtjänat sitt straff. Men har man förgripit sig på ett barn så har man enligt oss även avsagt sig rätten till att få röra sig fritt i samhället för pedofiler är i allra högsta grad återfallsförbrytare!

Vill ni stötta mig och Sara med Dumpen så är vi väldigt tacksamma.

2 thoughts on “Lite om dokumentären ”På gränsen” med Peter Jidhe

  1. Att ni ger pedofilerna ett livstidsstraff. Det var i särklass det dummaste jag har hört. Ingen annan än sig själva har de att skylla!
    Att blivit utsatt, det är ett livstidsstraff. Ett helvete med daglig ångest, ej fungerande relationer och en konstant önskan av att vilja dö…

  2. Man har väl rätt att hålla kvar någon tills polisen kommer om det är ett pågående brott. Det skulle ni ju kunna göra samt överlämna bevis till polisen på plats när dom kommer. Då kan dom ta med sig äcklet in på station medan en annan patrull åker hem till dom och beslagtar datorer och annat material. Deras datorer är säkert fulla med barnporr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X