Sponsorer

Precis som Patrik Sjöberg sa i förra veckans video, så blev det en ”veckans Klas” även denna veckan. Förra veckan fick Klas veta att Alicja 10 år inte finns på riktigt, men han har fortsatt att hålla kontakten med Evelina. Klas är alltså fullt medveten om att människor blir arga på honom för att han envisas med att bestämma träff i sexuellt syfte med barn. När vi träffar honom så tror han att han ska hämtas upp av Evelina och hennes bror för vidare färd hem till Evelinas pappa där han ska bo och ”mysa” tillsammans med Evelina.

 

Denna veckan träffade vi Klas på Göteborgs centralstation. Klas hade återigen bestämt träff med Evelina. Två dygn innan de hade bestämt träff satt han på plats på stationen fullt övertygad om att alla förbipasserande ville göra honom illa. Paranoian tog över allt mer, och när vi träffade Klas, så brast det lite för honom.

Vi ville för alla barns skull inte lämna honom i det skicket på centralstationen efter att han fick veta att Evelina bara finns i fantasin. Klas själv kontaktade soc och vi gjorde detsamma. Socialförvaltningen hänvisade oss till socialjouren och socialjouren försökte bolla över oss till polisen, som att man inte visste att polisen inte kan agera mot någon som tänker våldta barn förrän de faktiskt gjort det. De bollade dock oss vidare till psykakuten. Efter mycket tjafs så fick vi besked på att socialjouren kommer att förbereda psyk på att vi kommer och lämnar in en pedofil i ett bedrövligt skick som är överaktiv i sitt sökande efter barn att förgripa sig på.

Patrik skällde lite på honom om att vi inte vill få honom på kroken en enda gång till och sedan puttrade vi upp till Östra för inläggning. Tyvärr hör man knappt vad han säger på grund av vinden.

 

När två timmar i väntrummet i sällskap med Klas hade gått, och Klas förnekade inte ens själv att han ute på gatorna skulle vara en potentiell fara för barn, så fick vi veta att det inte fanns möjlighet att ta in honom  Ringde tillbaka till socialjouren som eventuellt kunde hjälpa till med en biljett tillbaka till Bruzaholm. Bråkade tills socialsekreteraren la på luren i örat på mig och fortsatte tjafsa med sjukhuspersonalen. Man ville spara alla TRE!! akuta inläggningsplatser på psyk till de som är bosatta i regionen. En hjälpsam sköterska med hjärtat på rätt ställe ringde dock till Ryhov i Jönköping som bekräftade att man hade platser.

Färden fortsatte till Jönköping, och man kan väl säga att det blev en lite ”annorlunda” inskrivning, när dom frågade mig om jag är anhörig. 🙄

Nu är han iallafall på psyk, där han hör hemma, och han sa själv att denna förbannade jakten på honom har kört slut på honom totalt. Utan oss så hade han faktiskt inte kommit till en punkt där han såg att konsekvenserna med råge översteg vinsten. Han var glad att det inte var några riktiga barn som han hade groomat, och han kommer att sakna vår jättetrevliga lilla fiskare ”Evelina” 51, nästan 14 för hon var väldigt trevlig. 😳

Att även om Klas ger ett ointelligent intryck så har han tre tunga domar på sig för våldtäkter mot barn. Han är han extremt farlig och ska inte gå lös på våra gator och torg.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma. 

Extramaterial med lite blandade chatloggar följer nedan och ett inlägg med Klas färd från Bruzaholm till Göteborg kommer i veckan.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

9 thoughts on “Veckans Klas (Nej nu fick det vara nog så han sitter på psyk)

 1. Kommer ju bara bli istoppad tabletter någon vecka sen släpps han ut psykvården är rena skämtet

 2. Han verkar ha fastnat i en yngre ålder. Det är som att ni pratar/skäller på en tonårskille.
  Gör inte saken mindre allvarlig dock.

  Jag hittade en sida med ämnen som dämpar sexlust.
  Googlade ”medicine that reduce sex drive” (för att undvika länkar). Tänkte att Klas kanske själv kan söka hjälp och prova dessa alternativ? Tveksamt om han gör det, men kanske?

 3. Vad bra att ni adekvat inte bara jagar honom och därmed skyddar barn, inte bara säger att han behöver hjälp utan också rent praktiskt ser till att han kommer under vård. Bra jobbat.
  Att sedan psykvården troligen inte kommer LPT:a honom, vilket de borde, är ju en historia i sig.

 4. Skulle nog vilja säga att den bristande vården och oviljan inom vården är värre än själva peddo-gubben. Han i sin tur kan inte vara mentalt helt frisk. Det är väl inte möjligt?

  Jag känner däremot inte att han måste avrättas eller straffas på olika grymma sätt som andra förespråkar. Men han bör inte gå fri i samhället. Han borde sitta på ett hem och där kan det mycket väl vara trevligt med kortspel och någon daglig syssla som han kan ägna sig åt.

  Men ni inser väl att han kommer vara ute om några dagar igen va? Utan hjälp så kommer han givetvis falla in i samma mönster. Man får bara hoppas att några som ni är de som fångar upp honom igen. Ni kanske borde göra videos som ifrågasätter vården och deras handlande i dessa frågor.

  1. Napp? På något sätt har han iaf lyckats bli dömd flera gånger för barnvåldtäkt.

 5. Är inte detta killen från frölunda? hur kan han få fortsätta med detta hela tiden? varför blir han inte gripen?
  Ni gör ett fantastiskt jobb, men tänker att den ni fångar hur många slinker mellan fingrarna.

 6. Såg denne Klas idag utanför Stadsbiblioteket i Gbg. Han gick fram o tillbaka utanför och väntade uppenbart på någon. Sen gick han in på biblioteket och kikade om vederbörande var där, jag följde efter och såg klart att han letade efter någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *