På sistone har jag haft intensiv kontakt med några som arbetar mot övergrepp på ett lite annorlunda vis. För att få fram MrX IP-adress fick vi ta in hjälp från några som man skulle kunna kalla  ”internationella IT-konsulter” 🙂

Dessa ”konsulter” arbetar bla. med att ta sig in i och exponera olika nätverk som ägnar sig åt att sprida material på våldtagna barn och därifrån har jag fått veta att Sverige är ett av de länder som faktiskt sticker ut när det kommer till spridning av övergreppsmaterial.

Bilden av Sverige som ett land där man inte tar  sexuella övergrepp på fullt allvar på bekräftas även av Cory Jewell Jensen, amerikansk expert på förövarskap som utbildar CIA och FBI.

I intervju med Korren berättar hon att:

– Sverige är väldigt långt framme när det gäller fysisk misshandel av barn. Det är förbjudet hos er och ni har nolltolerans, det har inte vi. Men när det gäller sexuella övergrepp är ni inte alls lika medvetna.

Hon berättar även att:

– Det är nästan hopplöst att avslöja en skicklig lögnare. Till och med polisens allra bästa förhörsledare går bet. De tränar in vad de ska säga om någon blir misstänksam och ställer frågor. De försöker få frågeställaren att känna sig skyldig som ens kan tänka tanken.

https://corren.se/nyheter/linkoping/forskare-sa-begas-overgrepp-pa-barn-7283015.aspx

Förövarens förmåga att dupera ser man framför allt när de blir uppträngda i hörn och faktiskt tvingas erkänna sitt förövarskap, då sliter de på sig offerkofta och gråter över sin egen prekära situation för att väcka sympati.

Kampen för barnens trygghet är alltså i tvär motvind när flertalet organisationer hyperfokuserar på att bota en obotlig störning.

Att primärt skydda barn från förövare genom att rent fysiskt distansera dem, så att de som döms för sexualbrott inte får tillfälle att återfalla torde vara en lämplig åtgärd tills dess att man lyckas förvandla dessa rovdjur till små hemtrevliga taxar.

De som får betala priset för att alla ska vara värda obegränsat antal chanser att förgripa sig på fler barn är just barnen och den svenska storhjärtade humaniteten är enbart human mot de som beter sig inhumant.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma. 

1 thought on “Sverige som en svart fläck på kartan

 1. Älskar att ni arbetar brett och har kontakter världe runt. Ecpat kom ut med en studie att 8 av 10 flickor blir våldförda på olika sexuella sätt på nätet av både yngre och äldre män.

  Vad är det här för jvla sjuk utveckling?

  Varför gör inte poliserna allt för att stoppa den.

  Varför är makthavarna tysta? De låtsat inte ens om det.

  De såg det väl inte komma. Förrän om 20 år.

  Ändring. Nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X