Sponsorer
Jag har tagit några veckors break från att konfrontera gäddor och befinner mig uppe i Örnsköldsvik och spenderar qualitytime med min hund Soto som inte riktigt vill komma tillbaka till storstaden och all stress.
Jag känner nu att det här avbrottet var välbehövligt för det sliter mer på psyket att möta upp dessa alla män som söker barn i sexuellt syfte än jag har viljat erkänna.
Att vi möter flera män i veckan som är ren ondska tar på krafterna och när vi har klarat av en bra fisketur brukar jag sova i två-tre dygn och är helt tom i skallen i några dagar. Nu laddar jag batteriet och ser framemot en intressant höst.
Att träffa alla måndagsexemplar till män och lyssna på deras idiotiska undanflykter kan ibland bli för mycket men det värsta är när vi möter dom riktiga äcklen som är helt nollställda och med frånvarande blick gör det mest ont för det påminner väldigt mycket om min förövare.
Vi på Dumpen.se börjar märka av en attitydförändring både från journalister och media som nu börjar att intressera sig för offrens lidande vilket gör vårt jobb lättare. Polisen börjar också se oss som en aktör som kan vara till hjälp och faktiskt kan servera nyfångad gädda väldigt ofta.
Nu går vi snart in i höstfisket och vi skall ta fisketurer till hitintills okända fiskevatten för att försöka få upp rekordfångster. Några undrar fortfarande varför vi jobbar på vårt sätt med att konfrontera män som söker barn i sexuellt syfte och svaret är enkelt, för att ingen annan gör som oss!
Med vårt fiske vill vi visa hur förekommande det här är och hur många barn som far illa! Det blir lite som korvstoppning när vi vecka efter vecka visar upp samhällets bottenskrap på våra plattformar men det är väldigt viktigt att alla förstår att detta är vardagen för alla våra barn!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 0760075779

12 thoughts on “Qualitytime

 1. Styrke kramar till dig, vi normalt funtade förstår verkligen hur påfrestande ert jobb är.
  Ni gör världens finaste jobb som räddar våra små underbara livliga liv.
  Är sååå tacksam för jobbet ni lägger ner på att rädda våra barn.
  Verkligen ett stort tack.

  Låt ingen/inget ta dig ifrån dig.
  All kärlek till dig/er.

 2. Den semestern är dig väl unnad. Det är inte ett dugg svårt att förstå att du behöver koppla av och rensa skallen på all den skit du konfronteras med. Kom tillbaka stark för just nu är du en av Sveriges viktigaste personer.

 3. Ta hand om dig. Det sliter och jag kan tänka mig att har man dessutom varit utsatt så går det ännu djupare in. Tack för det jobb ni gör och vi hoppas att samhället ändras så att våra barn får det skydd som de har rätt till. Man borde även se över all tillgänglig porr som finns på nätet. Idag är näst intill allt okej och här skulle vi även behöva ett lagstöd. Jag tycker inte att det borde vara okej att våldta någon och säga att det är ju porr, skadar man någon i övrigt så gör man sig skyldig till ett brott och det borde även gälla det sexuella. Har svårt för att det skall vara okej om samtycke finns.Nä skadar då någon fysiskt eller psykiskt i en sexualakt så är det inte okej. Då får du söka hjälp om det enda sättet du tänder är när man skadar någon. (nu pratar jag om vuxna)

 4. En verkligen väl förtjänt semester.
  Det är svårt att föreställa sig att behöva möta dessa ”gäddor” (ordet jag annars får fram är nog för grovt) måste vara fruktansvärt, såväl för dig som dina medarbetare.

  Att du trots allt, fortfarande kämpar och gör samhället tryggare för våra barn (trots allt hat du fått mottaga, ”offerkofta”-kränkningar, när det finns ingen offerkofta här) gör dig till en sann hjälte!

  Kom ihåg, för varje enskild ”hater” du må ha, har du minst 100 som ser det goda du och dina kollegor gör och som står bakom dig.

  Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *